A Mastercard a Coinbase-zel építene NFT-platformot

-

A Mastercard fizetési óriás és a Coinbase kriptopénzváltó partneri együttműködést kötött annak érdekében, hogy mindenki számára elérhetőbbé tegyék a nem helyettesíthető tokeneket (NFT-k).
A Mastercarddal a Coinbase hamarosan induló NFT-piacterén lehet majd vásárolni.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Mastercard együttműködik a Coinbase-zel

A fizetési óriás és a Coinbase kriptopénztőzsde egymástól függetlenül jelentette be a partnerséget kedden.
A Mastercard közölte, hogy a vállalat „mindenki számára megkönnyíti az NFT-k vásárlását”, részletezve:

„Izgatottan jelentjük be ma, hogy a Coinbase-zel együttműködve lehetővé tesszük, hogy az emberek Mastercard kártyájukkal vásárolhassanak a Coinbase hamarosan induló NFT-piacterén.”

Az NFT-piac virágzásának talán a legjobb módja, hogy minél több embert vonjunk be biztonságosan” – jegyezte meg a fizetési óriás, majd részletezte:

„A Mastercard még nagyobb potenciált lát az NFT-k alapjául szolgáló technológiában, amely a művészeten és a gyűjteményeken túl még több területre is kiterjedhet.”

A Coinbase tavaly októberben jelentette be, hogy NFT-piacot indít. A vállalat a „Coinbase NFT”-t úgy jellemezte, mint „egy olyan peer-to-peer piacter, amely minden eddiginél egyszerűbbé teszi az NFT-k mintelését, vásárlását, bemutatását és felfedezését”.

A Nasdaq-on jegyzett kriptotőzsde így részletezte mindezt:

„Az NFT-ket elérhetőbbé tesszük azáltal, hogy felhasználóbarát felületeket építünk, amelyek a komplexitást a színfalak mögé helyezik. Olyan közösségi funkciókat adunk hozzá, amelyek új utakat nyitnak a beszélgetés és a felfedezés előtt. És exponenciálisan növelni fogjuk az alkotói közösséget, ami a művészek és a rajongók számára egyaránt nyereség.”

Olvastad már? Elemzők szerint 38.000 dollár alá mehet a bitcoin egy kitörés előtt

Forrás: news.bitcoin.com
Kiemelt kép: Kārlis Dambrāns

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance vezérigazgatója nyilatkozott a Ethereum ETF-ek jóváhagyásáról

Az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyelete (SEC) 2024. május 23-án hagyta jóvá a spot Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett pénzügyi alapok (ETF)- bejegyzését. Az Ethereum árfolyama...

Az altcoinok értéke háromszorosára nő? Elemzők kitörést jósolnak!

Vendégbejegyzés Az altcoinok piaca, egy olyan szegmens, amelyet gyakran beárnyékol nagyobb rokona, a Bitcoin (BTC), jelenleg lenyűgöző emelkedő pályájával kerül a címlapokra. Az elmúlt két hétben ezen...

🚀 Top 5 altcoin milliomos potenciállal: A szakértők választása a mai piacra

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás új izgalmakat lobbantott fel a kriptopénzek világában. A szakértők öt olyan altcoint emeltek ki, amelyek kiemelkednek a potenciáljukkal, hogy a szerény befektetéseket...

Íme, amiért a Bitcoin ára tovább eshet, állítja a top elemző

A Bitcoin (BTC) árfolyama csökkent, ahogy a kereskedők figyelik a megszűnt Mt. Gox tőzsdéhez kapcsolódó tárcák tevékenységét. Az Mt. Gox adminisztrátorai intenzívebbé teszik az erőfeszítéseket, hogy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!