A Mastercard a Coinbase-zel építene NFT-platformot

-

A Mastercard fizetési óriás és a Coinbase kriptopénzváltó partneri együttműködést kötött annak érdekében, hogy mindenki számára elérhetőbbé tegyék a nem helyettesíthető tokeneket (NFT-k).
A Mastercarddal a Coinbase hamarosan induló NFT-piacterén lehet majd vásárolni.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Mastercard együttműködik a Coinbase-zel

A fizetési óriás és a Coinbase kriptopénztőzsde egymástól függetlenül jelentette be a partnerséget kedden.
A Mastercard közölte, hogy a vállalat „mindenki számára megkönnyíti az NFT-k vásárlását”, részletezve:

„Izgatottan jelentjük be ma, hogy a Coinbase-zel együttműködve lehetővé tesszük, hogy az emberek Mastercard kártyájukkal vásárolhassanak a Coinbase hamarosan induló NFT-piacterén.”

Az NFT-piac virágzásának talán a legjobb módja, hogy minél több embert vonjunk be biztonságosan” – jegyezte meg a fizetési óriás, majd részletezte:

„A Mastercard még nagyobb potenciált lát az NFT-k alapjául szolgáló technológiában, amely a művészeten és a gyűjteményeken túl még több területre is kiterjedhet.”

A Coinbase tavaly októberben jelentette be, hogy NFT-piacot indít. A vállalat a „Coinbase NFT”-t úgy jellemezte, mint „egy olyan peer-to-peer piacter, amely minden eddiginél egyszerűbbé teszi az NFT-k mintelését, vásárlását, bemutatását és felfedezését”.

A Nasdaq-on jegyzett kriptotőzsde így részletezte mindezt:

„Az NFT-ket elérhetőbbé tesszük azáltal, hogy felhasználóbarát felületeket építünk, amelyek a komplexitást a színfalak mögé helyezik. Olyan közösségi funkciókat adunk hozzá, amelyek új utakat nyitnak a beszélgetés és a felfedezés előtt. És exponenciálisan növelni fogjuk az alkotói közösséget, ami a művészek és a rajongók számára egyaránt nyereség.”

Olvastad már? Elemzők szerint 38.000 dollár alá mehet a bitcoin egy kitörés előtt

Forrás: news.bitcoin.com
Kiemelt kép: Kārlis Dambrāns

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Egyesek szerint a bitcoin maximalisták olyanok, mintha egy szekta tagjai lennének

Nic Carter, a régebben jól ismert bitcoin-támogató nemrégiben úgy fogalmazott a közösségi médiában, hogy a keményvonalas maximalisták a jelek szerint örülnek annak, hogy a hatóságok...

Nagy emelkedésre várnak a bitcoin-kereskedők

A grafikonok alapján az optimista kereskedők úgy vélik, akár 60%-os bitcoin árfolyam-növekedés is bekövetkezhet, ez most a 40 ezer dolláros szint elérését jelentené. A BTC egy...

Soha nem látott XRP árnövekedést jöhet?

Cameron Fous neves kriptoblogger és kereskedő nemrég merész jóslatot tett az XRP jövőjével kapcsolatban. Fous a Twitteren osztotta meg meglátásait, és azt állította, hogy az XRP...

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!