A Solana (SOL), a Shiba Inu (SHIB) és az Algotech (ALGT) májusban a legnagyobb nyertesek voltak, mely kriptók lesznek júniusban a legjobbak?

-


Vendégbejegyzés


Május folyamán a kriptopénzek piacán jelentős mozgások történtek, a Solana (SOL), a Shiba Inu (SHIB) és az Algotech (ALGT) emelkedett ki a legjobb emelkedők közül.

Ezeknek a kriptovalutáknak lenyűgöző teljesítményt mutattak, és felkeltették a befektetők és a rajongók figyelmét egyaránt.

Értékük megugrását különböző tényezők, többek között a technológiai fejlődés, a stratégiai partnerségek és a növekvő közösségi támogatás hajtotta.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A júniusra várva mindenki azt a kérdést teszi fel, hogy ebben a hónapban mely kriptovaluták fogják vezetni a piacot.

Cikkünkben az Algotech-hez hasonló potenciális csúcsteljesítményeket és az emelkedésüket befolyásoló tényezőket vizsgáljuk meg.

A Solana árfolyam-előrejelzés: A SOL esetében bikás lendület van a láthatáron?

A Solana (SOL) az elmúlt 24 órában figyelemre méltó árfolyam-visszaesést tapasztalt, 2,97%-kal 153 dollárra esett, az 160 dolláros ellenállási szint alá, ami medvés tendenciát jelez.

Ez a visszaesés körülbelül 70,85 milliárd dollárra csökkentette a piaci kapitalizációját, ami az ötödik helyet jelenti a kriptovaluták között.

Mindezek ellenére a 24 órás kereskedési volumen 65%-kal 2,41 milliárd dollárra ugrott, ami jelentős piaci aktivitást mutat.

A Solana mainnet béta frissítése

A Solana Mainnet béta v1.18.15 frissítése a hálózat stabilitásának javítását célozza, a validátorok több mint 38%-a már átállt.

Ha visszatér a bikás lendület, a SOL áttörheti a 160 dolláros ellenállási szintet, és potenciálisan elérheti a 170 vagy akár a 200 dolláros szintet is.

Ellenben a megnövekedett medvés nyomás az árfolyamot az 140 vagy 130 dolláros támaszszintekig nyomhatja le.

solana

A Shiba Inu árelemzése: A legfontosabb támaszszintek alatt medvés trend

A Shiba Inu (SHIB) árfolyama nem tudta megtartani a 100 EMA támaszszintet, és e kereskedési szakaszban alatta nyitott.

A mozgóátlag alatti mozgás jelentős aggodalmakat vet fel, és negatív trendet jelezhet a befektetők számára. A következő támaszszint a közelben van, de egy kulcsfontosságú ellenállási szint alatt fekszik.

A Shiba Inu grafikonja medvés tendenciát mutat, mivel a 100 EMA felett próbál stabilizálódni.

A fokozott eladási nyomás az árfolyamot a 0,000019 dollárnál lévő következő fő támasz felé tolhatja, amit a jelenlegi támaszszint alatti áttörés jelez.

A SHIB számára ez a terület kulcsfontosságú, mivel vagy bázist biztosíthat a visszapattanáshoz, vagy további csökkenéshez vezethet, ha áttörik.

A technikai mutatók, mint például az RSI, medvés jeleket mutatnak, az RSI a túladott területhez közelít, ami arra utal, hogy az eladási nyomás folytatódhat.

Az elemzők nagy hozamokat jósolnak az Algotech számára júniusban

Az elemzők a Shiba Inu és a Solana mellett jelentős hozamokat jósolnak az Algotech (ALGT) befektetőinek júniusra.

Az érmék előértékesítése erős teljesítményt mutat, ami vitákat vált ki a potenciális 10x-es növekedésről.

A több mint 6,4 millió dollárt gyűjtöttek össze az előértékesítés bónusz szakaszában, a szakértők előrejelzései szerint az ALGT közvetlenül a bevezetés után elérheti a 0,15 dollárt, ami elsődleges opcióként pozícionálja az érmét ezekben a bikás időkben.

Az Algotech legutóbb 1,2 millió dollárt fektetett be H100 GPU-kba, hogy növelje AI motorjának sebességét, pontosságát és általános teljesítményét.

Az Algotech az algoritmikus kriptokereskedés decentralizált platformjaként a befektetési és kereskedési gyakorlatok megújítását tűzte ki célul.

Az Algotech egy olyan világot képzel el, ahol a kereskedők intelligens automatizált rendszerek segítségével teljes mértékben kihasználhatják a lehetőségeiket és következetesen profitálhatnak.

A platform célja, hogy valós idejű betekintést nyújtson a kereskedőknek, így a kereskedési órák alatt versenyképesek és tájékozottak maradnak.

Az Algotech egyik fő előnye az erős technikai architektúra, amely gyors végrehajtással és minimális késleltetéssel képes kezelni a nagy kereskedelmi volument.

A garantált megbízhatóság és a felhasználóbarátság miatt az ALGT tökéletes a potenciálisan hatalmas nyereséget kereső kereskedők számára.

További információ:
Az Algotech előértékesítés megtekintése
Csatlakozz az Algotech közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Gazdagodjon meg a választások napjáig: Az 5 legjobb altcoin, amibe érdemes most befektetni

Vendégbejegyzés A kriptopiac továbbra is nyugodt, és egy potenciális bikafutás küszöbén áll. Az altok továbbra is vonzó belépési ponton vannak, fokozatosan emelkednek és készen állnak egy...

Kamala Harris véget vethet a Ripple vs. SEC pereskedésnek?

Azok számára, akik abban reménykednek, hogy a Ripple vs. SEC per hamarosan lezárul, James Murphy ügyvéd, más néven MetaLawMan, megadja a választ. Az ő spekulációi azt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!