A magyar FuturAqua palackozottvíz-vállalat saját kriptopénzt készít

-

 

Miközben a vállalatok továbbra is azt állítják magukról, hogy több szempontból is ők a legjobbak, addig az emberek tudják, hogy hosszú távon csak azok lehetnek sikeresek, akik rendelkeznek valamilyen előnnyel.

Azt beszélik, hogy az intenzíven versenyző palackozottvíz-ipar blokkláncalapú innovációkat vezetne be. Ezen újdonságok úttörője pedig a magyar FuturAqua lenne.

Kereskedhető víz

Július 5-én a FuturAqua, egy pécsi ásványvíz-palackozó vállalat bejelentette, hogy olyan kereskedhető kriptovalutát hoz létre, amely a globális vízkereskedelmen alapulna. A FuturAqua jelenleg a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvénypiacán van bejegyezve.

Összesen tízmilliárd tokent generáltak le „Watereum” néven, amely körülbelül 107 millió dollár értékű részvényalap, majdnem 1500 részvénnyel. Ezeknek szinte kivétel nélkül magyar tulajdonosai vannak. A FuturAqua a 10 milliárd WRM kriptopénz értékesítését hamarosan elkezdi. Ez a token azonban több mint egy digitális érme – tulajdonjogot is tartalmaz. A watereum tulajdonosainak lehetőségük lesz egy watereumot egy liter ivóvízre váltani.

Éppen ezért, a hosszú távú játékban érdekelt FuturAqua neked is lehetőséget kínál. A vállalat hosszú távú céljai között szerepel egy blokkláncalapú vízértékesítési kvóta bevezetése, amelyet ICO-ján keresztül kíván elkezdeni.

A WRM token értékesítése az alábbi módon fog zajlani: a FuturAqua a pre-sale fázisban befektetőknek és a vállalat részvénytulajdonosainak értékesíti majd a digitális tokeneket; a privte-sale fázisban pedig kiterjesztik mindezt a külső befektetőkre is.

Az árakról még nem döntöttek

Miközben nagyon izgató híreket hallunk a vállalatról és a palackozott víz világáról, a FuturAqua még mindig nem döntötte el, milyen áron kívánja értékesíteni digitális tokenjeit. Fodor István, a vállalat elnöke azt mondja, az ár meghatározásának egyik legfontosabb tényezőjeként figyelembe veszik majd, hogy a 10 milliárd kibocsátott token azzal az ivóvízzel lesz fedezve, amelyet a FuturAqua korábban ebben az évben, Szekszárdon vásárolt meg 70 millió forintért.

A FuturAqua története egyébként nem egy leányálom: a vállalat utóbbi két éves bevételkiesése 2016-ban 8 millió, 2017-ben pedig egymillió forint volt. Ezekkel a tapasztalatokkal a FuturAqua szeretne végre egy nyereséges évet zárni, éppen ezért alkották meg a WRM tokent, amely reményeik szerint 20-30 millió forintos bevételt hoz majd 2018-ban.

A blokklánc-technológia fejlődése folytatódik, a verseny pedig arról szól, ki találja meg a nagyobb bevételszerzés, illetve vállalatvezetés még hatékonyabb módját. Érdekes lesz látni a FuturAqua sikereit, miután bevezeti a blokkláncot a palackozottvíz-iparba, illetve azokat a vállalkozásokét is, akik majd a nyomdokaiba lépnek.

 

Forrás: btcmanager.com

Legfrissebb bejegyzéseink

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Kriptogyémántok csiszolatlanul: Az altcoinok amelyek 500%-os hozamot ígérnek

Vendégbejegyzés A kriptopénzek növekedésének ugrásszerű növekedése az utóbbi időben számos alternatív coint hozott reflektorfénybe. Mivel a figyelem most már a bevált óriásokon túlra tolódik, a kevésbé...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!