A magyar FuturAqua palackozottvíz-vállalat saját kriptopénzt készít

-

 

Miközben a vállalatok továbbra is azt állítják magukról, hogy több szempontból is ők a legjobbak, addig az emberek tudják, hogy hosszú távon csak azok lehetnek sikeresek, akik rendelkeznek valamilyen előnnyel.

Azt beszélik, hogy az intenzíven versenyző palackozottvíz-ipar blokkláncalapú innovációkat vezetne be. Ezen újdonságok úttörője pedig a magyar FuturAqua lenne.

Kereskedhető víz

Július 5-én a FuturAqua, egy pécsi ásványvíz-palackozó vállalat bejelentette, hogy olyan kereskedhető kriptovalutát hoz létre, amely a globális vízkereskedelmen alapulna. A FuturAqua jelenleg a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvénypiacán van bejegyezve.

Összesen tízmilliárd tokent generáltak le „Watereum” néven, amely körülbelül 107 millió dollár értékű részvényalap, majdnem 1500 részvénnyel. Ezeknek szinte kivétel nélkül magyar tulajdonosai vannak. A FuturAqua a 10 milliárd WRM kriptopénz értékesítését hamarosan elkezdi. Ez a token azonban több mint egy digitális érme – tulajdonjogot is tartalmaz. A watereum tulajdonosainak lehetőségük lesz egy watereumot egy liter ivóvízre váltani.

Éppen ezért, a hosszú távú játékban érdekelt FuturAqua neked is lehetőséget kínál. A vállalat hosszú távú céljai között szerepel egy blokkláncalapú vízértékesítési kvóta bevezetése, amelyet ICO-ján keresztül kíván elkezdeni.

A WRM token értékesítése az alábbi módon fog zajlani: a FuturAqua a pre-sale fázisban befektetőknek és a vállalat részvénytulajdonosainak értékesíti majd a digitális tokeneket; a privte-sale fázisban pedig kiterjesztik mindezt a külső befektetőkre is.

Az árakról még nem döntöttek

Miközben nagyon izgató híreket hallunk a vállalatról és a palackozott víz világáról, a FuturAqua még mindig nem döntötte el, milyen áron kívánja értékesíteni digitális tokenjeit. Fodor István, a vállalat elnöke azt mondja, az ár meghatározásának egyik legfontosabb tényezőjeként figyelembe veszik majd, hogy a 10 milliárd kibocsátott token azzal az ivóvízzel lesz fedezve, amelyet a FuturAqua korábban ebben az évben, Szekszárdon vásárolt meg 70 millió forintért.

A FuturAqua története egyébként nem egy leányálom: a vállalat utóbbi két éves bevételkiesése 2016-ban 8 millió, 2017-ben pedig egymillió forint volt. Ezekkel a tapasztalatokkal a FuturAqua szeretne végre egy nyereséges évet zárni, éppen ezért alkották meg a WRM tokent, amely reményeik szerint 20-30 millió forintos bevételt hoz majd 2018-ban.

A blokklánc-technológia fejlődése folytatódik, a verseny pedig arról szól, ki találja meg a nagyobb bevételszerzés, illetve vállalatvezetés még hatékonyabb módját. Érdekes lesz látni a FuturAqua sikereit, miután bevezeti a blokkláncot a palackozottvíz-iparba, illetve azokat a vállalkozásokét is, akik majd a nyomdokaiba lépnek.

 

Forrás: btcmanager.com

Legfrissebb bejegyzéseink

A Cardano skálázási erőfeszítései ígéretesnek tűnnek

A Cardano (ADA) az utóbbi időben nagy erőfeszítéseket tett a blokklánc skálázására. A Cardano ütemtervében megemlítette a negyedik korszakukat, amelyet BASHO-nak neveztek el. Ez az optimalizálás...

Bullish jeleket mutat a Ripple (XRP)

Prémium Ripple Március 21.-én a Ripple 30%-kal drágult, miután újra felerősödött az optimizmus, hogy a Ripple Labs megnyerheti a SEC-perét. A 0,3733 dollárról 0,493 dollárra ugrott, de visszatért,...

Az AAVE győzedelmeskedik ezekben a mutatókban

Az Aave (AAVE) összértéke a március 25-én véget ért héten 8,69%-kal nőtt. Az egyedi intelligens szerződéses letétek emelkedése a protokollt tette a legjobban teljesítő protokollt,...

Chainlink technikai elemzés 03.25.

Prémium Chainlink  Több eladási akciót figyeltek meg, és ez tükröződik a legfrissebb Chainlink árfolyam-elemzésben is, amely a mai napra vonatkozóan csökkenő jeleket mutat. A 2023. március 23.-i, 7,62...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!