A lehetőségek kiaknázása: Az iGaming tokenek és az iparág 115%-os növekedése

-


Vendégbejegyzés


Ahogy a szerencsejáték-ipar példátlan növekedést tapasztal, az iGaming tokenek pénzügyi terepet alakítanak ki a játékplatformokon belül, és nemcsak a lelkes játékosokat, hanem a kripto befektetőket és a technológia rajongóit is elcsábítják, akik szívesen felfedezik a szerencsejáték és a blokklánc technológia fúzióját.

A játéklehetőségek forradalmasításán túl ezek a tokenek egyedülálló kereseti lehetőségeket kínálnak a hozzáértő játékosok számára – ami számos felhasználó számára a fő vonzerőt jelenti.

Az elmúlt években a feltett tokenek mennyisége egyre inkább felpörgött, egyes staking poolok 115%-kal nőttek.

Az iGaming tokenek megismerése

Az iGaming tokenek egy digitális forradalmat foglalnak magukban a szerencsejátékok területén, és kifejezetten az online játékplatformokon való használatra tervezett virtuális valutaként szolgálnak.

A hagyományos játékban használt valutáktól eltérően ezek a tokenek a blokklánc-technológia erejét használják ki, és egyedülálló megközelítést kínálnak a játékosoknak a játékélményükhöz.

Íme néhány a játékosok számára nyújtott legfontosabb előnyeik közül.

 • Passzív jövedelem: Az iGaming tokenek használata esetén a játékosok a programtól és a platformtól függően akár évi 500%-os hozamot is elérhetnek.
 • Játékosok szerepvállalása: Az iGaming tokenek a peer-to-peer tranzakciók lehetővé tétele révén képessé teszik a játékosokat, elősegítve egy decentralizáltabb és közösségvezérelt játékkörnyezet kialakulását.
 • Hosszú távú bevételi potenciál: Mivel az iGaming tokeneket kínáló platformok nagy része még meglehetősen fiatal, a tulajdonosok számára hatalmas lehetőség van arra, hogy tokenjeik értéke növekedjen.
 • Átláthatóság és megbízhatóság: Mivel a kriptók elterjedtsége évente körülbelül 20%-kal növekszik, a blokklánc átláthatósága biztosítja, hogy az iGaming tokenek forgalma és értéke nyíltan látható legyen a játékosok számára.

A bizalmat az ellenőrizhető és biztonságos tranzakciók segítik elő, megbízható alapot teremtve a szerencsejáték-közösség számára.

Fairspin – esettanulmány az iGaming innovációról

A Fairspin az iGaming tokenek stratégiai beépítéséről elismert platform, amely hozzájárul a játékosok megkülönböztetett élményéhez.

A Fairspin elkötelezettségét, hogy a natív TFS tokenjükön keresztül lehetőségeket biztosítson, két kulcsfontosságú programon keresztül hívja életre.

 • Hold to Earn: A program egy többszintű megközelítést vezet be, ahol a token birtoklásának időtartama közvetlenül korrelál a megszerzett jutalmakkal. Az időhöz kötött APR arányok biztosítják, hogy a játékosok stratégiailag maximalizálhassák a bevételüket.
 • Liquidity Staking: Ez a program meghívja a felhasználókat, hogy USDT mellett TFS tokeneket is feltegyenek a PancakeSwap kijelölt pooljaiban.

Ezáltal a résztvevők likviditásszolgáltatókká válnak, és passzív jövedelemre tesznek szert a Fairspin GGR-hez, a feltett tokenek mennyiségéhez és a feltétek időtartamához kapcsolódóan.

„Azok a résztvevők, akik hosszabb ideig stakingelnek, többet keresnek. A TFS tokenek több mint egy hónapig történő letétbe helyezése a poolban, a legmagasabb szorzó mellett, maximális jutalmat hozhat”Ethan, a TFS közösségi menedzsere.

A játékosok élvezhetik a Play to Earn programot is, amely újradefiniálja a rakeback hagyományos fogalmát.

Az időszakos jutalmak helyett a játékosok azonnal jóváírt tokeneket kapnak, függetlenül a fogadási kimenetelüktől.

A platformon bármely játékban való részvétellel a játékosok automatikusan TFS tokeneket szereznek, amelyek összege a játéktól és a fogadás nagyságától függően változik.

A rendelkezésre álló staking periódusok 8 óra, 1 nap és 3 nap, a leghosszabb időszak jutalmai pedig akár 860%-os APR-t is elérhetnek.

A kereseti mechanizmus: A likviditási programok magyarázata

A Fairspin által kínált likviditási programok bonyolultságában való eligazodáshoz meg kell érteni a lehetséges hozamokat meghatározó mechanizmusokat.

Az Ön jövedelme a következőkhöz van kötve:

 • Bruttó játékbevétel (GGR): A Fairspin likviditási programjaiban elért potenciális hozamai szorosan kapcsolódnak a platform bruttó játékbevételéhez (GGR). Ez a mérőszám képezi a résztvevők által várható jutalmak kiszámításának kulcsfontosságú összetevőjét.
 • A poolban lévő staking aránya: Az Ön hozzájárulásának aránya a teljes poolban kulcsfontosságú szerepet játszik a potenciális hozam meghatározásában.
 • Idő multiplikátor: A 7 napnál rövidebb ideig tartó tétek esetén 0,3-nál kezdődik, majd fokozatosan növekszik, és 30 vagy annál hosszabb elkötelezettség esetén eléri az 1-es értéket.

Azok számára, akik elkötelezik magukat a staking mellett, különösen egy hónapon túl, a lehetséges jutalmak a Fairspin GGR-jének lenyűgöző 0,5%-ánál érik el a csúcsot!

Ugyanakkor a Fairspin rugalmasságot biztosít a résztvevők számára a jutalmak kivonása terén – a felhasználók a minimális várakozási idő korlátozása nélkül vehetik ki jutalmaikat.

A horizont kiterjesztése: iGaming tokenek mint pénzügyi eszközök

Az iGaming tokenek világát felfedezve kiderül, hogy kétoldalúak – játékbeli fizetőeszközként működnek, és eszközként is lehet velük kereskedni.

A játékon túl ezek a tokenek egyedülálló pénzügyi lehetőséget kínálnak. Ha a játékosok befektetnek ezekbe, értékük idővel növekedhet, ami hosszú távú pénzügyi nyereségre ad lehetőséget.

A legfrissebb jelentések szerint a feltett eszközök átlagos hozama negyedéves szinten 10,2%. Tehát a pénzügyi tokenek stakingbe fektetése és eszközként való használata potenciálisan okos befektetés, mivel a hozamuk még átlagosan is elég lenyűgöző.

A blokklánc technológia által biztosított átláthatóság és biztonság szintén növeli ezeknek a tokeneknek, mint értékes eszközöknek a megbízhatóságát.

Az iGaming tokenekbe való belépés

Az iGaming tokenekkel való foglalkozás egyszerű, és izgalmas lehetőségeket nyithat meg.

Kövesse az alábbi kulcsfontosságú lépéseket, hogy elindulhasson a tokenalapú iGaming platformok felé:

 • Válasszon egy megbízható platformot: Válasszon egy megbízható iGaming platformot, amely támogatja a tokenek alkalmazását. Az innovatív programjairól ismert Fairspin kiváló választás.
 • Hozzon létre egy fiókot: Regisztráljon a kiválasztott platformon, megadva a szükséges információkat.
 • Fedezze fel a token lehetőségeket: Ismerkedjen meg a platform által kínált kereseti mechanizmusokkal, mint például a Play to Earn, Hold to Earn vagy a Liquidity Staking.
 • Kezdjen el pénzt keresni: Vegyen részt a tokenkereseti programokban játékkal, tokenek birtoklásával vagy stakinggel.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin visszaszerzi a 60.000 dolláros szintet: Itt egy lista fontosabb altcoinokról

A Bitcoin jelenleg 60.000 dolláron áll, és megpróbálja visszaszerezni a jelenlegi szintek feletti kritikus tartományi mélypontokat. Miközben vannak pozitív jelek, még mindig van mit tenni ahhoz,...

A Shiba Inu ETF beindítja a pletykákat és 4.000%-os égési rátát vált ki, de ez a másik token gyorsabban fog égetni

Vendégbejegyzés A Shiba Inu (SHIB) közösség izgalomtól és spekulációktól pezseg egy lehetséges Shiba Inu ETF-ről szóló pletykák miatt. A pletyka nagy érdeklődést váltott ki, és a...

3 alulértékelt token 10-szeres emelkedésért idén!

Prémium A kriptopénzek piaca ezen a héten fokozott áringadozást mutatott, ami rávilágított a kriptopénz területen a vételi és eladási nyomás növekedésére. Emellett a top tokenek sikeresen újra...

A Binance eladná az általa üzemeltetett Dél-koreai Gopax tőzsdét

A hírek szerint a Binance arra készül, hogy 10%-ra csökkentse részesedését a dél-koreai Gopax kriptotőzsdében, pontosabban az azt üzemeltető Streami vállalatban. A Binance nagyjából egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!