A lehetőségek kiaknázása: Az iGaming tokenek és az iparág 115%-os növekedése

-


Vendégbejegyzés


Ahogy a szerencsejáték-ipar példátlan növekedést tapasztal, az iGaming tokenek pénzügyi terepet alakítanak ki a játékplatformokon belül, és nemcsak a lelkes játékosokat, hanem a kripto befektetőket és a technológia rajongóit is elcsábítják, akik szívesen felfedezik a szerencsejáték és a blokklánc technológia fúzióját.

A játéklehetőségek forradalmasításán túl ezek a tokenek egyedülálló kereseti lehetőségeket kínálnak a hozzáértő játékosok számára – ami számos felhasználó számára a fő vonzerőt jelenti.

Az elmúlt években a feltett tokenek mennyisége egyre inkább felpörgött, egyes staking poolok 115%-kal nőttek.

Az iGaming tokenek megismerése

Az iGaming tokenek egy digitális forradalmat foglalnak magukban a szerencsejátékok területén, és kifejezetten az online játékplatformokon való használatra tervezett virtuális valutaként szolgálnak.

A hagyományos játékban használt valutáktól eltérően ezek a tokenek a blokklánc-technológia erejét használják ki, és egyedülálló megközelítést kínálnak a játékosoknak a játékélményükhöz.

Íme néhány a játékosok számára nyújtott legfontosabb előnyeik közül.

 • Passzív jövedelem: Az iGaming tokenek használata esetén a játékosok a programtól és a platformtól függően akár évi 500%-os hozamot is elérhetnek.
 • Játékosok szerepvállalása: Az iGaming tokenek a peer-to-peer tranzakciók lehetővé tétele révén képessé teszik a játékosokat, elősegítve egy decentralizáltabb és közösségvezérelt játékkörnyezet kialakulását.
 • Hosszú távú bevételi potenciál: Mivel az iGaming tokeneket kínáló platformok nagy része még meglehetősen fiatal, a tulajdonosok számára hatalmas lehetőség van arra, hogy tokenjeik értéke növekedjen.
 • Átláthatóság és megbízhatóság: Mivel a kriptók elterjedtsége évente körülbelül 20%-kal növekszik, a blokklánc átláthatósága biztosítja, hogy az iGaming tokenek forgalma és értéke nyíltan látható legyen a játékosok számára.

A bizalmat az ellenőrizhető és biztonságos tranzakciók segítik elő, megbízható alapot teremtve a szerencsejáték-közösség számára.

Fairspin – esettanulmány az iGaming innovációról

A Fairspin az iGaming tokenek stratégiai beépítéséről elismert platform, amely hozzájárul a játékosok megkülönböztetett élményéhez.

A Fairspin elkötelezettségét, hogy a natív TFS tokenjükön keresztül lehetőségeket biztosítson, két kulcsfontosságú programon keresztül hívja életre.

 • Hold to Earn: A program egy többszintű megközelítést vezet be, ahol a token birtoklásának időtartama közvetlenül korrelál a megszerzett jutalmakkal. Az időhöz kötött APR arányok biztosítják, hogy a játékosok stratégiailag maximalizálhassák a bevételüket.
 • Liquidity Staking: Ez a program meghívja a felhasználókat, hogy USDT mellett TFS tokeneket is feltegyenek a PancakeSwap kijelölt pooljaiban.

Ezáltal a résztvevők likviditásszolgáltatókká válnak, és passzív jövedelemre tesznek szert a Fairspin GGR-hez, a feltett tokenek mennyiségéhez és a feltétek időtartamához kapcsolódóan.

„Azok a résztvevők, akik hosszabb ideig stakingelnek, többet keresnek. A TFS tokenek több mint egy hónapig történő letétbe helyezése a poolban, a legmagasabb szorzó mellett, maximális jutalmat hozhat”Ethan, a TFS közösségi menedzsere.

A játékosok élvezhetik a Play to Earn programot is, amely újradefiniálja a rakeback hagyományos fogalmát.

Az időszakos jutalmak helyett a játékosok azonnal jóváírt tokeneket kapnak, függetlenül a fogadási kimenetelüktől.

A platformon bármely játékban való részvétellel a játékosok automatikusan TFS tokeneket szereznek, amelyek összege a játéktól és a fogadás nagyságától függően változik.

A rendelkezésre álló staking periódusok 8 óra, 1 nap és 3 nap, a leghosszabb időszak jutalmai pedig akár 860%-os APR-t is elérhetnek.

A kereseti mechanizmus: A likviditási programok magyarázata

A Fairspin által kínált likviditási programok bonyolultságában való eligazodáshoz meg kell érteni a lehetséges hozamokat meghatározó mechanizmusokat.

Az Ön jövedelme a következőkhöz van kötve:

 • Bruttó játékbevétel (GGR): A Fairspin likviditási programjaiban elért potenciális hozamai szorosan kapcsolódnak a platform bruttó játékbevételéhez (GGR). Ez a mérőszám képezi a résztvevők által várható jutalmak kiszámításának kulcsfontosságú összetevőjét.
 • A poolban lévő staking aránya: Az Ön hozzájárulásának aránya a teljes poolban kulcsfontosságú szerepet játszik a potenciális hozam meghatározásában.
 • Idő multiplikátor: A 7 napnál rövidebb ideig tartó tétek esetén 0,3-nál kezdődik, majd fokozatosan növekszik, és 30 vagy annál hosszabb elkötelezettség esetén eléri az 1-es értéket.

Azok számára, akik elkötelezik magukat a staking mellett, különösen egy hónapon túl, a lehetséges jutalmak a Fairspin GGR-jének lenyűgöző 0,5%-ánál érik el a csúcsot!

Ugyanakkor a Fairspin rugalmasságot biztosít a résztvevők számára a jutalmak kivonása terén – a felhasználók a minimális várakozási idő korlátozása nélkül vehetik ki jutalmaikat.

A horizont kiterjesztése: iGaming tokenek mint pénzügyi eszközök

Az iGaming tokenek világát felfedezve kiderül, hogy kétoldalúak – játékbeli fizetőeszközként működnek, és eszközként is lehet velük kereskedni.

A játékon túl ezek a tokenek egyedülálló pénzügyi lehetőséget kínálnak. Ha a játékosok befektetnek ezekbe, értékük idővel növekedhet, ami hosszú távú pénzügyi nyereségre ad lehetőséget.

A legfrissebb jelentések szerint a feltett eszközök átlagos hozama negyedéves szinten 10,2%. Tehát a pénzügyi tokenek stakingbe fektetése és eszközként való használata potenciálisan okos befektetés, mivel a hozamuk még átlagosan is elég lenyűgöző.

A blokklánc technológia által biztosított átláthatóság és biztonság szintén növeli ezeknek a tokeneknek, mint értékes eszközöknek a megbízhatóságát.

Az iGaming tokenekbe való belépés

Az iGaming tokenekkel való foglalkozás egyszerű, és izgalmas lehetőségeket nyithat meg.

Kövesse az alábbi kulcsfontosságú lépéseket, hogy elindulhasson a tokenalapú iGaming platformok felé:

 • Válasszon egy megbízható platformot: Válasszon egy megbízható iGaming platformot, amely támogatja a tokenek alkalmazását. Az innovatív programjairól ismert Fairspin kiváló választás.
 • Hozzon létre egy fiókot: Regisztráljon a kiválasztott platformon, megadva a szükséges információkat.
 • Fedezze fel a token lehetőségeket: Ismerkedjen meg a platform által kínált kereseti mechanizmusokkal, mint például a Play to Earn, Hold to Earn vagy a Liquidity Staking.
 • Kezdjen el pénzt keresni: Vegyen részt a tokenkereseti programokban játékkal, tokenek birtoklásával vagy stakinggel.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért volt rövid életű az Ethereum 3000 dollárra való emelkedése?

Az Ethereum (ETH) 3000 dollárt meghaladó árfolyamát követően február 20-án egy 8,6 éve szunnyadó ICO-résztvevő 1.732 ETH-t fizetett be, ami a cikkírás idején 5,15 millió...

Az altcoinok, amelyekkel potenciálisan ezrekből milliókat lehet csinálni

Vendégbejegyzés A Bitcoin jelenleg 50.000 dollár felett mozog, és jelentős befektetői érdeklődést generál, ami kiemeli a kriptopiac ellenálló képességét a nagyobb makrogazdasági bizonytalansággal szemben. Ez az ellenálló...

A Bitcoin fenntartható energiafelhasználása 55%-os új ATH értéket ér el

A Bitcoin (BTC) fenntartható energiafelhasználása februárban minden idők legmagasabb értékét (ATH) érte el, mivel a blokklánc zöld tulajdonságairól alkotott elképzelések drámaian megváltoznak. Daniel Batten, egy ismert...

A kriptovaluták használatának előnyei és hátrányai a rabona online kaszinóban

Vendégbejegyzés Az utóbbi időben az online térben, különösen a szórakozásra, játékokra, kikapcsolódásra vonatkozó szegletében egyre inkább megkerülhetetlenné válik az online kaszinó jelensége. Az olyan platformok, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!