A küszködő bányászok hamarosan kifogyhatnak a bitcoinból

-

A Bitcoin Miner Outflow Multiple mutató szerint a jól működő bányászok megtartják bitcoinjaikat, míg a gyengébb játékosoknak már nem maradt mit eladniuk – érvel Tuur Demeester.

Egy új indikátor szerint a Bitcoin bányászai újabb bullish trendet állítottak fel a halvingot övező magas fokú kiárusítások ellenére.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

A Glassnode Miner Outflow Multiple (MOM), amely a bányászpoolokról történő bitcoinkiáramlást hasonlítja össze az egyéves mozgóátlaggal, közelít rekordértéke felé.

Demeester “bullishan” tekint a bányászoktól érkező adatokra

Az MOM összeszámolja a bányászpoolokat elhagyó bitcoinok számát, és összehasonlítja azokat az éves mozgóátlaggal.

Június 3-án ez az arány 0,534 volt – kevesebb mint fele a halving előtti állapotoknak, május 10-én.

Összehasonlításképp: 2018 decemberében masszív felfordulást keltett a mutatóban, mikor a BTC/USD-árfolyam elérte a 3100 dolláros értéket. Ez akkor 0,28-as arányt eredményezett.

A legutóbbi írásokra reagálva Tuur Demeester, az Adamant Capital alapítója azzal érvelt, hogy a bitcoin befektetőinek minden okuk megvan arra, hogy optimisták legyenek.

Pénteken így tweetelt:

„Az egészséges Bitcoin-bányászok hodlolnak, a küszködő bányászoknak pedig már nem sok eladni való BTC-jük maradt. Bullish.”

A 2018-as Bitcoin-csatornák jelentették a medve piacot

A bányászok kiutalásai jelentősen megcsappantak az elmúlt két hét során. A halvingot követően volt egy rövid periódus, amelyben az értékesítés nagyobb volt, mint a bányászok bevétele.

Ahogy arról ma a Kriptoworld is beszámolt, a bitcoin bányászási nehézsége – amely automatikusan szabályozza magát a jutalmazó Bitcoin-hálózat segítségével – hamarosan zsinórban harmadszor válhat könnyebbé.

Ilyen jelenség eddig csak kétszer fordult elő korábban, az egyik ezek közül 8 egymás követő nehézségcsökkenés volt 2011-ben.

Olvastad már? Újra engedélyezné a kriptopénzek bányászását Kirgizisztán – feltételekkel

Forrás: cointelegraph.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy...

A Pepe és Meme AI bálnák beváltják a pénzt: A Raboo az újabb, aki 100-szoros profit előtt áll?

Vendégbejegyzés A kriptovilág zsong, ahogy a bálnák készpénzre váltják a Pepe és a Meme AI érméket, de a reflektorfény a Raboo-ra terelődik. A Raboo jelenleg az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!