A kriptopiac zúzása – Mi a legjobb belépési pont a nyári altcoin szezon előtt?

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac legutóbbi visszaesése miatt a befektetők keresik az ideális pillanatot a beszállásra.

Sokak szerint a nyár előtti időszak remek lehetőségeket tartogathat, különösen az altcoinok esetében, amelyek gyakran jelentős aktivitást tapasztalnak ebben az időszakban.

A 2024-re várt bikafutás fényében a jelenlegi piaci dinamika megértése kulcsfontosságú azok számára, akik a potenciális nyereségek kihasználására törekszenek.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az alábbi elemzés azt vizsgálja, hogy mi teszi potenciálisan jövedelmezővé a közelgő időszakot a hozzáértő kripto rajongók számára.

A BlastUP token várhatóan 1000%-kal fog emelkedni az év végére

A BlastUP az utóbbi időben nagy figyelmet kapott, köszönhetően annak, hogy nagy potenciáljával a kriptoipar egyik fő erejévé válhat.

A Blast-on lévő úttörő launchpad már több mint 12.000 aktív felhasználót vonzott.

A BlastUP folyamatban lévő előértékesítése hatalmas siker, eddig több mint 5 millió dollárt gyűjtöttek össze.

A BlastUP tokent a kripto szakértők rejtett kripto gyöngyszemnek tartják, amely az év végére 1000%-kal is megugorhat.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket most a maximális hozamért! <<

A BlastUP segít a kripto startupoknak gyorsabban növekedni és többet keresni. A BlastUP előrehaladtával továbbra is elkötelezett a Blast közösség globális központjának létrehozása mellett.

A BlastUP rohamosan teret nyer az ökoszisztéma minden résztvevőjének javára.

A BlastUP ütemterve 2026-ig terjed, és az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér bevezetését ígéri, tovább gazdagítva az ökoszisztéma képességeit.

A BlastUP token, a platform sarokköve, hozzáférést biztosít a többszintű IDO indításokhoz, a staking jutalmakhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Csatlakozz a BlastUP-hoz most, különben ez a rakéta nélküled fog felszállni! <<

Aptos (APT) árfolyama csökkenést lát a piaci ingadozások közepette

altcoin

A 8,13 és 10,12 dollár között kereskedő Aptos a közelmúltban visszaeséssel szembesült, ezen a héten 13,89%-ot, az elmúlt hónapban pedig 50,51%-ot esett.

Mindezek ellenére az érme még mindig 26,15%-os emelkedést mutat az elmúlt hat hónapban.

Az ár a legközelebbi ellenállás alatt, 11,26 dollárnál küzd, a 7,27 dolláros támasz pedig valószínűleg megakadályozza a további csökkenést.

A piaci indikátorok azt sugallják, hogy az Aptos nincs erős trendben, az RSI és a Stochastic inkább semleges álláspontot mutat erős lendület nélkül, a MACD pedig enyhén negatív, ami inkább a korrekciós mozgások lehetséges folytatását jelzi, mint egy impulzív tendenciát.

Optimism altcoin ármozgás: A fellendülés a láthatáron?

Az Optimism (OP) árfolyama az elmúlt héten enyhe, 2,18%-os csökkenést mutatott. Az elmúlt egy hónapon belül az árfolyam 33,86%-kal esett, ami kihívást jelentő rövid távú kilátásokat fest.

Fél évre visszatekintve azonban az OP 77,66%-kal emelkedett. A jelenlegi árfolyam 2,33 és 2,86 dollár között ingadozik, az RSI a semleges pont közelében, 47,87-nél van, ami sem túlvásárlásra, sem túlértékesítésre nem utal.

A 10 és 100 napos mozgóátlagok 2,51 dolláron állnak, ami azt jelzi, hogy egyik irányban sincs erős trend.

A jövőbeni árakat illetően, ha az OP át tudja lépni a legközelebbi ellenállást 3,09 dollárnál, akkor további növekedés várható a 3,62 dolláros második ellenállásig.

Az ellenkező esetben, ha az árfolyam csökken, akkor a 2,02 dolláros vagy akár az 1,49 dolláros alsó szinten találhat támaszt.

A mostani mozgások korrekciósnak tűnnek, mivel az árfolyam a mozgóátlagok szintjei körül konszolidálódik, egyértelmű impulzív irány nélkül.

A Sei token árfolyamának elemzése: A közelmúltbeli teljesítmény közeli pillantása

A múlt héten a Sei (SEI) jelentős, mintegy 18,82%-os árfolyamcsökkenést szenvedett el. Az elmúlt hónapban az árfolyama nagyjából 36,90%-ot esett.

Azonban az elmúlt hat hónapot tekintve a Sei árfolyama figyelemre méltó ugrást hajtott végre, körülbelül 368,76%-kal emelkedett.

A Sei jelenleg 0,53 és 0,67 dollár között mozog. A token közeli támaszszintje 0,47 dollárnál, ellenállása pedig 0,75 dollárnál található.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

A technikai mutatók azt mutatják, hogy az árfolyam korrekciós fázisban lehet, mivel az RSI 29,29-es értéken áll, ami arra utal, hogy valószínűleg túladott.

A 10 napos átlagár a jelenlegi ársáv alsó vége körül van, a 100 napos átlag pedig kissé felette, így a token rövidtávon stabilizálódhat, mielőtt bármilyen potenciális felfelé vagy lefelé mozdulna.

NEAR protokoll ármozgás és jövőbeli kilátások

A NEAR Protocol (NEAR) ígéretesnek tűnik a jelenlegi 6,38 és 7,68 dollár közötti ársávval, miután hat hónap alatt figyelemre méltó, 282,93%-os növekedést ért el.

A legutóbbi 15,29%-os múlt heti és 19,93%-os egy hónapos csökkenés ellenére a NEAR a 6,07 dolláros 10 napos átlag felett, de a 6,82 dolláros 100 napos átlag alatt kereskedik.

A közeli ellenállást 8,31 dollárnál közelíti meg, a következő akadály pedig 9,61 dollárnál található, míg a támaszszintek 5,71 dollárnál találhatók, és erősebbek 4,41 dollárnál.

A piac momentummutatói, mint például a Relatív Erősség Index és a Stochastic arra utalnak, hogy a NEAR jelenleg túladott, ami egy esetleges felfelé irányuló korrekcióra utalhat hamarosan.

Az érme ármozgása korrekciósnak tűnik, és egy stabil bázist keres a következő lépéshez.

Következtetés

A jelenlegi piac lehetőséget kínál a belépésre egy esetleges altcoin szezon előtt.

Egyes érmék, mint az APT, OP, SEI és NEAR nem biztos, hogy rövid távon gyors növekedést látnak.

A BlastUP azonban kiemelkedik a figyelemre méltó potenciállal. Ennek oka az egyedi koncepciója és a Blast ökoszisztémában betöltött szerepe.

Mivel a piac 2024-ben bikafutásra készül, a BlastUP pozíciója jelentős előnyt jelenthet a lehetőségeket keresők számára.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!