A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

-


Vendégbejegyzés


Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az okos befektetők körében a legnagyobb Ethereum token ICO előértékesítését, mivel azt jósolja, hogy az ETFSwap (ETFS) lesz a következő 1000x kripto befutó.

ETFSwap (ETFS): A következő 1000x kripto befutó eladása 0,1 dollár alatt van

Az ETFSwap (ETFS) egy forradalmi DeFi kereskedési platform, amely átalakítja a kriptoipart és az ETF-gazdaságot az ultramodern DeFi segédprogramjaival, amelyeket az okos befektetők a nyereségesség érdekében kihasználnak.

Egy népszerű kriptokereskedő vírusszerű előrejelzési jelentése szerint, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált az előértékesítési befektetésekből, az ETFSwap (ETFS) DeFi platform segédprogramjai páratlanok, és a közüzemi tokenje a következő 1000x befutó a kriptopiacokon.

Az ETFSwap (ETFS) egyedülálló DeFi piacteret és kereskedési platformot mutat be az okos befektetőknek és kereskedőknek, akik a platformon jegyzett, rendkívül keresett kriptovalutákba és tokenizált ETF-ekbe történő befektetéssel szabadítják fel a vagyonhoz való hozzáférést.

A DeFi platform kereskedési és befektetési célú kihasználása hozzáférést biztosít a befektetőknek a tokenizált ETF-ek trendi forró választékaihoz, beleértve a spot Ethereum, Bitcoin, áru-, piaci és fix jövedelmű ETF-eket.

E tokenizált ETF-ek kétségtelenül a legjobb befektetési értéket jelentik az iparágban, mivel a legjobb hagyományos szektorokból származnak, beleértve a technológiát, a mezőgazdaságot, az energiát és az egészségügyet.

Az ETFS utility token, amely a kívánt kriptopénzre és tokenizált ETF befektetésekre cserélhető, úgy tervezték, hogy segítse a kereskedőket és a befektetőket abban, hogy ETF befektetési vásárlásokhoz használják, hogy kereskedési kedvezményeket kapjanak és alacsony tranzakciós díjakat fizessenek.

Ezenkívül az ETF DeFi eszközök listáját nyújtják a kereskedők és befektetők számára, hogy segítsenek nekik a legtöbbet kihozni az ETF-befektetéseikből, és magas nyereségességi sikerarányt elérni.

A DeFi eszközök közé tartozik az ETF Screener, az ETF Filter, az ETF Finder és az ETF Tracker.

Az intelligens befektetők ezeket az intelligens ETF-eszközöket használják ki, hogy megtalálják a legjobb tokenizált ETF-befektetéseket az ETFSwap (ETFS) piactéren.

Az ETF Screener és az ETF Tracker olyan hasznos eszközök, amelyekkel a befektetők több tucat jegyzett tokenizált ETF-et szűrhetnek különböző befektetési kritériumok alapján, miközben figyelemmel kísérik az ETF-befektetések jövedelmezőségét is.

Az ETFSwap (ETFS) DeFi platformjának egyik legkelendőbb funkciója az eszköztárolási funkció.

A DeFi platformon az eszközök staking általi elhelyezése és a likviditás biztosítása rendkívül jövedelmező, mivel hozzáférést biztosít az intelligens kereskedők és befektetők számára a passzív jövedelemszerzéshez és a vagyonépítéshez.

Emellett a kriptokereskedők és a befektetők a likviditási poolban lévő eszközök staking helyezéséért a staking hozamban 87%-os APR-t kapnak.

Az ETFSwap (ETFS) DeFi platformján a biztonság és a felhasználói adatvédelem a legmagasabb szintű, mivel a CyberScope vezető globális biztonsági cég által végzett szigorú okosszerződés-ellenőrzéseken esett át.

Az ismert kriptokereskedő és milliomos az ETFSwap (ETFS) vírusos ICO előértékesítésébe forgatja a nyereségét.

A piac vezető szakértői azonosították azt a híres kriptokereskedőt, aki 2021-ben egy kezdeti 2000 dolláros előértékesítési befektetést 20 millió dollárra váltott, hogy nettó vagyonának jelentős részét az ETFSwap (ETFS) vírusos előértékesítésébe forgassa, és gyorsan eladta a 2. szakaszban.

A kriptokereskedő, aki az ETFSwapról (ETFS) bikás előrejelzéseket tett, hogy az lesz a következő 1000x futó, a pénzét a szája elé teszi, amikor milliókat fektet be az ETFS vírusos előértékesítésébe, teljes garanciát vállalva az exponenciálisan skálázódó hozamokra.

Az ETFS tokenre vonatkozó 1000-szeres rally előrejelzéssel az induláskor a kriptokereskedő az előrejelzések szerint egymilliárd dollárra fogja váltani az ETFS token befektetéseit.

A lakossági, okos befektetők és a nagy bálnák a vírusos ICO előértékesítés során feltűnően FOMO-ban figyelhetők meg, hogy ne maradjanak le az életet megváltoztató nyereségről.

Összefoglaló az ETFSwap-ról, mint a következő 1000x kriptobefutóról

Az ETFSwap (ETFS) vírusos ICO előértékesítésébe való belevásárlás, amelyet a 2. szakaszban alulértékelt 0,01831 dolláros áron értékesítenek, steal és no-brainer.

Az intézményi szereplők és az okos pénzek biztonságos befektetésként fordulnak hozzá, 1000-szeres árfolyam-futási potenciállal.

Az ETFSwap (ETFS) életre szóló lehetőséget kínál a kis- és nagybefektetőknek, hogy generációs vagyonra tegyenek szert a token várható bevezetésének következő hónapjaiban.

További információ az ETFS kripto előértékesítésről:

Látogass el az ETFSwap előértékesítésre

Csatlakozz az ETFSwap közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Jupiter (JUP) árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Jupiter (JUP) A Jupiter (JUP) pénteken az 1 dolláros ellenállás felett zárt, és a június 2. hetében elvesztett terület felett. A mai napon a JUP volumen zavart...

1 milliárd dollárnyi BNB tokent égetett el a Binance

Majdnem egy milliárd dollárnyi Binance Coin égett el, amikor a BNB Alapítvány végrehajtotta legújabb, minden eddiginél nagyobb égetését. A BNB Alapítvány nemrég jelentette be a...

A Ethereum ETF bevezetése a horizonton, Dymension és Bittensor tömeges nyereségre törekszik, míg a DTX Exchange ellopja a reflektorfényt

Vendégbejegyzés A jelenlegi piaci helyzet masszív fejlemények küszöbén áll. A sok közül a spot Ethereum ETF indítása van a csúcsponton. A Dymension (DYM), a Bittensor (TAO) és...

A Polygon a második helyen áll az Ethereum után a tokenizált eszközök piacán

A Polygon alapítója, Sandeep Nailwal szerint a Polygon immár a második helyen áll az Ethereum után, mint a legnépszerűbb tokenizációs platform. Ezt a vélményt támasztja alá...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!