A kriptók 2024-ben milliomossá tesznek: Szakértői meglátások és nagy potenciállal rendelkező érmék 💎🔥

-

A 2024-es kripto bikafutás elkezdődött, és számos érme hihetetlenül ígéretesnek tűnik. Az elemzőket több olyan nagy potenciállal rendelkező kriptovaluta is foglalkoztatja, amelyek milliomossá tehetik a befektetőket.

Ebben a cikkben szakértői meglátásokba merülünk, és kiderül, mely érméket érdemes közelről figyelni.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Maradj velünk, ha részletes elemzéseket és előrejelzéseket olvasol az idén legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező tokenekről.

A CYBRO a kriptobálnák radarjára kerül tokenjeinek előértékesítésével

A CYBRO egy új aggregátorplatform a Blast blokkláncon elért fokozott kriptopénzjövedelmek számára, amely az ETH és a stablecoinok nagyvonalú hozamáról híres.

A Blast ökoszisztémájában döntő szerepet játszik, segítve a felhasználókat abban, hogy a legtöbbet hozzák ki ebből az előnyből.

Jelenleg a CYBRO a natív tokenjeinek előértékesítését mindössze 0,025 dollárért bonyolítja le, ami elképesztő, 58%-os kedvezményt jelent a jövőbeli tőzsdei árhoz képest, ami 300%-os megtérülést biztosít.

Figyelemre méltó, hogy minden előértékesítésben résztvevő, aki ebben a szakaszban legalább 1000 dollárt fektet be a CYBRO-ba, egyedülálló lehetőséget kap arra, hogy növelje nyereségét a heti ETH jutalmakkal, amelyek a TGE után kivehetők.

Az a hír járja, hogy egy ETH bálna, akit vonz ez a csábító ajánlat, fontolgatja, hogy vesz egy jókora adag $CYBRO tokenet, hogy biztosítsa a helyét ebben az ígéretes projektben.

A teljes kínálat mindössze 21%-át osztották el az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió token már elkelt.

Vásárolj $CYBRO-t 58% kedvezménnyel, amíg lehet – a kínálat korlátozott!

A CYBRO tokenek birtokosai részesülnek a staking jutalomban, egy exkluzív Airdropban, piaci cashback-ben, csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakban, valamint a házon belüli biztosítási programban.

A CYBRO a Blast ökoszisztémán belüli és azon túli változatos befektetéseken keresztül lehetővé teszi a kriptónövekedést, a konzervatívtól a magas hozamú stratégiákig.

Prioritásként kezeli a hozamok maximalizálását hatékony kriptotranzakciókkal.

A jövőbeli fejlesztések közé tartozik az AIBroker a chatbot-alapú befektetésekhez és a One-Click Investment a hozamok optimalizálásához a DeFi és CeFi integráción keresztül.

Növeld kriptoportfóliódat a CYBRO-val! Csatlakozz MOST a jövőbeni akár 300%-os hozamokért!

A NEAR protokoll vegyes jelzésekkel szembesül a legutóbbi piaci volatilitás közepette

A NEAR Protocol vegyes piaci hangulatot mutat. Miközben a rövid távú árfolyam trendje medvésnek tűnik, a hosszú távú nyereségek ellenállóképességet sugallnak.

A jelenlegi árak a kritikus támasz- és ellenállási szintek között ingadoznak. A piaci mutatók kétértelmű jeleket küldenek, sem erősen túlvásárolt, sem túladott.

A bizonytalanság óvatosságot válthat ki a befektetőkből. A blokklánc skálázhatóságra és használhatóságra való összpontosítása segíthet fenntartani az érdeklődést a közelmúltbeli visszaesés ellenére, mivel hosszú távú kilátásai továbbra is ígéretesek a fejlődő kriptotérben.

A MATIC árfolyamok ingadoznak, küzdenek az ellenállási szintek ellen, jelentősen leértékelődnek

A Polygon körüli piaci hangulat továbbra is medvés. Az érme képtelensége az ellenállási szintek áttörésére gyenge lendületet jelez.

A különböző időtávokon átívelő folyamatos áresések gyenge befektetői bizalomra utalnak. Ez a negatív hangulat tovább befolyásolhatja a MATIC-ot, ami megnehezíti az érme árfolyamának visszapattanását.

Ahogy a Polygon a megoldások skálázására és az interoperabilitásra összpontosít, az uralkodó hangulat akadályozhatja a szélesebb körű elfogadást és befektetést, ami hatással lehet az innovatív erőfeszítésekre és a hosszú távú növekedésre.

A Celestia (TIA) a közelmúltbeli visszaesések közepette medvés hangulattal szembesül

A jelenlegi trendek a Celestia számára küzdelmet mutatnak, mivel a kulcsfontosságú ellenállási pontok alatt marad. A támaszszinteket is tesztelik, ami folyamatos lefelé irányuló nyomásra utal.

A különféle mutatók gyenge teljesítményt és potenciális további csökkenést tükröznek. Bár egyesek hisznek az alapvető erősségekben, sok befektető óvatos, ami korlátozott optimizmushoz vezet.

Ez a medve hangulat hatással lehet a Celestia elfogadására és a piaci bizalomra, ami kihívást jelenthet a jövőbeli növekedés és stabilitás szempontjából.

Az Aptos vegyes jeleket mutat: A piac bizonytalansága uralkodik

Az Aptos vegyes hangulatot mutat a piacon. Az árak továbbra is egy szűk sávban mozognak, küzdve az ellenállási és a támaszszintekkel.

A rövid távú mozgóátlagok és a technikai mutatók azt mutatják, hogy egyik irányba sincs erős lendület.

Az érme közelmúltbeli árfolyamváltozásai a volatilitás képét festik, ami tovább növeli a bizonytalanságot.

Ahogy a kereskedők ezeken a vizeken navigálnak, az Aptos kétértelmű kilátásokkal néz szembe, ami megnehezíti a következő lépés magabiztos előrejelzését.

Következtetés

A NEAR, MATIC, TIA és APT érme rövid távon kevesebb potenciált mutat.

A figyelmet a CYBRO-ra kell áthelyezni, egy izgalmas piactérre, amely a Blast blokklánc hozampotenciálját használja ki.

Az első kibocsátása 2024 második negyedévében várható. A korai befektetőknek lehetőségük van arra, hogy kedvező feltételek mellett csatlakozzanak a CYBRO token előértékesítéséhez.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Évente 1000 csúcsszakember kiképzésére készül a nigériai kormány

A nigériai kormány éves képzési programot indított 1000 állampolgár számára a mesterséges intelligencia és a blokklánc területén, hogy Nigériát a globális gazdaságok elé helyezze, és...

A Bitcoin kiskereskedelmi érdeklődés csökken: A következő a sorban az Ethereum érmék a tőkeáramlásért?

Vendégbejegyzés A hétköznapi befektetők érdeklődése a Bitcoin iránt csökken. Ez az elmozdulás az Ethereum és alternatív tokenjei felé irányuló tőkeáramlást jelenthet. Az olvasók felfedezhetik, hogy mely digitális...

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!