A kriptobálna, aki most vásárolt több millió GME token most ezeket az altcoinokat figyeli a maximális nyereségért

-


Vendégbejegyzés


Egy kriptobálna, aki a címlapokra került egy hatalmas GME token vásárlással, most az ígéretes altcoinok felé fordítja figyelmét.

A 2024-es bikafutás teljes lendületben van, ennek a befektetőnek a következő lépései jelentős piaci változásokat jelezhetnek.

Fedezd fel, hogy mely altcoinok keltik fel ennek a bálnának az érdeklődését, és miért állhatnak készen a jelentős nyereségre.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A potenciális nagymenőkről szóló betekintés lenyűgöző olvasmány azok számára, akik a kriptoszektorban szeretnének élen járni.

A CYBRO előértékesítése: Egy a millióból egy következő generációs DeFi befektetési lehetőség

A CYBRO exkluzív token előértékesítésével megragadja a kriptobálnák figyelmét.

Ez az új generációs DeFi platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

A szakértők 1200%-os potenciális megtérülést jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,025 dolláros előértékesítési áron kaphatók.

kripto

Ez a ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

A CYBRO tokenek birtokosai jövedelmező staking juttatásokat, exkluzív airdropokat, vásárlások után járó cashback-et, csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot élvezhetnek.

Mivel az összes token mindössze 21%-a áll rendelkezésre az előértékesítésre, és körülbelül 25 millió már elkelt, ez egy arany lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egy a millióból.

>>> Bővítsd kriptoportfóliódat a CYBRO-val! Csatlakozz MOST, és célod a jövőbeni akár 1200%-os hozam! <<<

A Notcoin vegyes érzelmekkel szembesül a legutóbbi volatilitás közepette

A Notcoin az utóbbi időben figyelemre méltó ingadozásokat tapasztalt. A coin gyors emelkedése az elmúlt hónapban erős érdeklődést mutat, de a közelmúltbeli csökkenése óvatosságra ingerel.

Miközben a rövid távú mutatók potenciális túlértékeltségre utalnak, a hosszabb távú átlagok stabilnak tűnnek.

Az ellenállási és támogatási szintek lehetséges fordulópontokat jeleznek.

Ez a vegyes hangulat óvatos optimizmushoz vezethet a kereskedők körében, akik mind az ellenállási, mind a támaszszinteket szemmel tartják a jövőbeli mozgások tekintetében.

Sei vegyes piaci jelzésekkel szembesül a hosszú távú nyereségek ellenére is

Sei árfolyama vegyes piaci hangulatot mutat. Míg a hosszú távú nyereségek továbbra is pozitívak, a legutóbbi heti és havi csökkenések rövid távú bizonytalanságot sugallnak.

Az olyan mutatók, mint az RSI és a Stochastic a jelenlegi piaci tétovaságra utalnak.

Az érme ársávon belüli helyzete, valamint a 10 és 100 napos mozgóátlagok stabilitást, de egyben potenciális volatilitást is mutatnak.

Ha az ellenállási és támaszszinteket tiszteletben tartják, a Sei új lendületet kaphat, hacsak nem a medvés trendek dominálnak.

Sui (SUI) A piaci hangulat óvatos optimizmust tükröz a volatilitás közepette.

A Sui jelenleg egy szűk ársávban navigál, egy kulcsfontosságú ellenállás alatt és a támaszszintek felett küzd.

A mutatók vegyes jeleket mutatnak, egyesek túlértékeltségre utalnak, mások pedig potenciális növekedésre utalnak.

A piaci hangulat óvatosnak, mégis bizakodónak tűnik, különösen a jelentős hosszú távú nyereséget figyelembe véve.

Ez a hangulat jelezheti a Sui iránti állandó érdeklődést és ellenállóképességet, a befektetők pedig élénken figyelik a kitörést vagy a támasz tartását.

A MANTA Network vegyes piaci jelzések közepette konszolidációval szembesül

A Manta Network érme árfolyama egy tartományon belül ingadozik, de nem mutat egyértelmű trendet.

A token a közelmúltbeli mélypont körül mozog, és az ellenállás nincs túl messze. A rövid távú trendek óvatosságra intenek, a hosszú távú növekedés azonban továbbra is lenyűgöző.

A különböző technikai mutatók vegyes jelei a piaci hangulat bizonytalanságára utalnak.

A MANTA mögöttes technológiája és ökoszisztémája stabilitást biztosíthat, ami segíthet a jelenlegi piaci körülmények átvészelésében és a jövőbeli fejlődés megalapozásában.

Következtetés

A NOT, a SEI, a SUI és a MANTA a gyors nyereség szempontjából kevésbé ígéretesnek tekinthető.

Ehelyett a CYBRO kiemelkedik a Blast blokkláncon lévő egyedülálló earning marketplace-jével. Első megjelenését 2024 második negyedévére tervezik.

Ez esélyt kínál a korai befektetőknek, hogy kedvező feltételekkel csatlakozzanak a CYBRO token előértékesítéséhez.

A CYBRO jó helyzetben van azok számára, akik 2024-ben szeretnének tőkét kovácsolni a folyamatban lévő bikafutásból.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Jupiter (JUP) árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Jupiter (JUP) A Jupiter (JUP) pénteken az 1 dolláros ellenállás felett zárt, és a június 2. hetében elvesztett terület felett. A mai napon a JUP volumen zavart...

1 milliárd dollárnyi BNB tokent égetett el a Binance

Majdnem egy milliárd dollárnyi Binance Coin égett el, amikor a BNB Alapítvány végrehajtotta legújabb, minden eddiginél nagyobb égetését. A BNB Alapítvány nemrég jelentette be a...

A Ethereum ETF bevezetése a horizonton, Dymension és Bittensor tömeges nyereségre törekszik, míg a DTX Exchange ellopja a reflektorfényt

Vendégbejegyzés A jelenlegi piaci helyzet masszív fejlemények küszöbén áll. A sok közül a spot Ethereum ETF indítása van a csúcsponton. A Dymension (DYM), a Bittensor (TAO) és...

A Polygon a második helyen áll az Ethereum után a tokenizált eszközök piacán

A Polygon alapítója, Sandeep Nailwal szerint a Polygon immár a második helyen áll az Ethereum után, mint a legnépszerűbb tokenizációs platform. Ezt a vélményt támasztja alá...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!