A kripto kereskedők a DTX Exchange-t választják a rally előtt. Miért jobb, mint a Litecoin és a Polkadot?

-

A kriptokereskedők és a befektetők továbbra is folyamatosan öntik a pénzt a DTX Exchange előértékesítésébe, mivel a DTX a következő hetekben rallyra készül.

A kriptoelemzők szerint a DTX potenciálisan 100-szoros rallyra képes 2024-ben.

A közösségben mindenhol megtalálható találmányok, beleértve a Litecoint (LTC) és a Polkadotot (DOT), hatalmas összegeket tesznek fel az új hibrid tőzsdére.

A Litecoin (LTC) minden idők legalacsonyabb szintje felé tart?

A legutóbbi piaci korrekcióban a Litecoin (LTC) egyike azon érméknek, amelyek keményen megsínylették.

A Litecoin (LTC) több mint 15%-ot esett az elmúlt héten, jelenleg 65,44 dolláron kereskednek vele, ami 24 óra alatt 4,21%-os emelkedést jelent.

A Litecoin (LTC) jelenleg a 21. helyen áll a kriptopénzek piacán. Minden idők legmagasabb értékét 2021. május 10-én érte el 412,96 dolláron. Vajon a Litecoin elvesztette a varázsát, és a jövőben vissza fog térni?

A Litecoin (LTC) a Bitcoin egy forkja, így árfolyama gyakran a Bitcoinéhoz hasonló mintázatot mutat. Bár nincs közvetlen összefüggés, a Litecoin az évek során folyamatosan jól teljesített, annak ellenére, hogy lassabb lendülettel indult.

A technikai elemzés szerint a Litecoin (LTC) várhatóan erősödni fog, ahogy a közelmúltbeli korrekciót követően megnő a kereskedési aktivitás.

Júliusban arra számítunk, hogy az LTC ára 58 és 71,2 dollár között mozog majd. Ez az előrejelzés figyelembe veszi a Bitcoin teljesítményét és az általános piaci hangulatot.

A Dot Play finanszírozást nyer a Polkadot (DOT) hálózaton történő szerencsejáték fejlesztéséhez

A Polkadot (DOT) finanszírozási programja, a Decentralized Futures támogatást ítélt oda a Dot Play-nek a Polkadot (DOT) hálózaton történő szerencsejáték fejlesztésére.

A támogatás összegét nem hozták nyilvánosságra. A Decentralized Futures összesen 20 millió dollárt és 5 millió Polkadot (DOT) tokent (31 millió dollár értékben) tervez szétosztani a Polkadot (DOT) hálózaton induló új projektek támogatására.

A csapat négy tagból áll: Angela Dalton, a Signum Growth vezérigazgatója és alapítója; Nick Douzinas, az Ajuna társalapítója; Keshav Holani, szerencsejáték- és Polkadot-elemző; és Eliza Jäppinen, az IP-fejlesztés, a fejlesztői kapcsolatok vezetője és a Visible Realms vezérigazgatója.

A DTX Exchange felforgatja a tőzsdei piacot

A DTX Exchange az Ethereum blokkláncról áttért a saját DTX Layer 1 blokkláncára.

Ez az új tulajdonosi réteg a biztonságos, robusztus és átlátható tranzakciókat hivatott biztosítani a hibrid kereskedési platformon.

A DTX Exchange átfogó ökoszisztémájával áthidalja a hagyományos és a decentralizált eszközök közötti szakadékot.

A DTX jelentős előnyöket kínál a hagyományos tőzsdékkel szemben. Hibrid modellje egyesíti a proof-of-work mechanizmus biztonságát és átláthatóságát, optimális megoldást nyújtva a kereskedők számára.

Az új blokklánc-architektúra támogatja a decentralizált származékos kereskedést és egyéb pénzügyi eszközök széles körét.

A több mint 120.000 eszköz támogatásával a DTX páratlan feldolgozási sebességet és széles körű alkalmazásokat kínál.

A hagyományos blokkláncmodell ezen továbbfejlesztése lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy zökkenőmentes termékeket és élményeket hozzanak létre.

Tudjon meg többet:

Látogasson el a DTX előértékesítésre
Whitepaper olvasása
Csatlakozzon a DTX közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Csökken a Bitcoin-tárcák száma, de ez egyáltalán nem baj

A Bitcoin tárcák száma jelentősen csökkent az elmúlt hónapban, ez derül ki a Santiment adataiból. Az árfolyam stabilizálódik A legutóbbi árfolyam-emelkedés ellenére, amely a Bitcoint ismét 65...

A legjobb kriptoprojektek érkező airdropokkal: Celestia, Dymension, és Algotech

Vendégbejegyzés A piac gyors változásokon megy keresztül, új kriptoprojektek és tokenek bevezetésének tanúja. Ennek egyik jelentős trendje az airdropok megjelenése, egy olyan stratégia, amelyben a projektek ingyenes...

Sebességet váltott a digitális rubel, közeledhet a tényleges bevezetés

Vlagyimir Putyin orosz elnök kijelentette, hogy itt az ideje az országban olyan környezetet teremteni, amely növeli a digitális rubel, azaz az orosz központi banki digitális...

3 érme, amit ne hagyj ki a nyaralás előtt

Mivel a kriptopiacok erősen bikás jeleket mutatnak, ez a legjobb időszak arra, hogy kedvező áron lépjünk be az egyes előértékesítésekbe. Azt követően, hogy a Bitcoin július...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!