A következő generációs kriptók 1000%-os nyereségre készülnek: Amit tudnod kell

-

A kriptopiacon a 2024-es bikafutás érkeztével egyre forróbb a hangulat. Az új kriptovaluták felemelkedőben vannak, és potenciális lehetőséget kínálnak arra, hogy az egekbe szökjenek az értékükben.

A befektetők keresik a következő nagy lehetőséget, céljuk, hogy elkapják a nagy fellendülést.

Ez a cikk a feltörekvő kriptovaluták megértéséhez szükséges alapvető információkkal szolgál, amelyek exponenciális növekedést láthatnak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez izgalmas időszak mindazok számára, akik bővíteni szeretnék portfóliójukat, mivel a piac rendkívüli emelkedések új hullámára készül.

A CYBRO előértékesítése: Ismerje meg a legelső Earn Marketplace-t a Blast-on

A CYBRO a Blast blokklánc innovációját kihasználva Earn Marketplace-t vezet be a következetes kripto keresetekhez.

A 2024 második negyedévében induló platform kedvező belépési feltételek mellett hívja a korai befektetőket az előértékesítésre.

 

A

kripto
Forrás: X

mostantól vonzó áron kínálja natív tokenjeit, mindössze 0,020 dollártól darabonként, ami elképesztő, 66%-os kedvezményt jelent.

A tokenek tulajdonosai kedvezményes hozzáférést kapnak a piaci szolgáltatásokhoz és különböző bónuszokhoz a fokozott kereseti élmény érdekében.

A CYBRO olyan eszközökkel ruházza fel a felhasználókat a nagyobb jövedelemtermeléshez, például a staking, a leverage farming és a kölcsönzés eszközeivel.

A Blast versenyző kamatlábainak fokozásával a CYBRO kezdetben a magas hozamú stakingre fog összpontosítani, amelyet a legmodernebb kripto-fiat és önmegőrző opciók erősítenek.

A stakingen túl a CYBRO tokenek lehetővé teszik az exkluzív Airdropot, a piaci cashbacket, a csökkentett kereskedési és hitelezési díjakat, valamint a házon belüli biztosítási programot.

Ez az erős funkcionalitás pozícionálja a CYBRO-t a potenciális értéknövekedéshez közvetlenül a TGE után, 2024 harmadik negyedévében, ami jelentősen előnyös az előértékesítési befektetők számára.

>> A CYBRO előértékesítése jelenleg is él <<

A Chia ingadozó piac közepette küszködik

A Chia piaci aktivitása vegyes képet mutat, enyhe csökkenő tendenciával, mivel a közelmúlt kihívásaival szembesül.

A coin küszködik, hogy a közvetlen ellenálláson túllépjen, de a közeli támasz felett szelíden tartja magát, gyakran ingadozva egy szűk zónában.

A befektetők szorosan figyelnek minden olyan jelre, amely arra késztetheti a Chia-t, hogy megtörje a jelenlegi mintát és új irányt válasszon.

A Chia iránti lelkesedés szenved, mivel az érme stabilitást mutat, de nem képes jelentős felfelé irányuló mozgást indítani.

A közösség továbbra is éberen figyel, és azt mérlegeli, hogy ez a fázis megelőzi-e a növekedést, vagy további csökkenésre utal.

A kriptopénzek egyedülálló megközelítésével, amellyel a kevésbé energiaigényes gyakorlatokat támogatja, a Chia potenciális fordulópontja alapvető tesztje lehet a szélesebb piacon való vonzerejének.

A Celestia rugalmasságot mutat a piaci ingadozások közepette

A Celestia token a kriptopiac kilengései ellenére is szívós helytállást mutat. Az elmúlt hónapokban jelentősen növekedett, és ezzel felkeltette a befektetők figyelmét.

A legfrissebb trendek azt mutatják, hogy nem a legmagasabb árfolyamokon van, de még nem is esett a legalacsonyabbra.

Egy olyan kulcsfontosságú árszint felett marad, amelyet a kereskedők sok esetben szorosan figyelnek.

A befektetők bizalma a jelek szerint kényes egyensúlyban van a Celestia esetében. Konkrét mérőszámok érintése nélkül is érezhető egyfajta tétovázás a levegőben. Ennek ellenére az érme közelmúltbeli teljesítménye talán átbillenti a mérleg nyelvét.

Ez nagyobb figyelemhez vezethet, és esetleg több vevőt vonzhat. A piac hangulata óvatosan optimistának tűnik, mivel minden szem továbbra is ennek a tokennek az útját figyeli.

A Starknet vegyes jeleket mutat a piaci bizonytalanság közepette

A Starknet jelenlegi piaci teljesítménye némi kötélhúzást mutat a vevők és az eladók között, ami némi bizonytalanságra utal a piacon.

A legújabb tendenciák a jelentős izgalom időszakát követő lehűlésre utalnak, ami valószínűleg a kriptopiac szélesebb körű dinamikájával függ össze. A Starknet körül zajló kereskedési aktivitás nem hajlik erősen egy egyértelmű irányba, mivel a kockázatvállalási hajlandóságot az óvatosság látszik kiegyensúlyozni.

A Starknet alapjait tekintve, a technológiája megfelel a blokklánc-alkalmazások skálázhatósága és adatvédelme iránti növekvő érdeklődésnek.

A Starknet szerepvállalása az Ethereum hálózati torlódásainak megoldásában pozitív hatással lehet az értékelésére, ahogy az elfogadás növekszik és a technológiai fejlesztések kibontakoznak.

A Starknet jövőbeni megítélése valószínűleg a gyakorlati hasznosságához és a blokklánc ökoszisztémán belüli elfogadásához fog kötődni.

Következtetés

Az olyan kriptovaluták, mint az XCH, a TIA és az STRK kínálhatnak befektetési lehetőségeket, azonban rövid távú potenciáljuk szerénynek tűnik.

Ezzel szemben a CYBRO kiemelkedik a Blast blokklánc hozam-ökoszisztémáján belüli egyedi koncepciójával.

A CYBRO iránti várakozás nagy, mivel a kezdeti kibocsátás 2024 második negyedévében várható, ami ígéretes lehetőséget kínál a korai befektetésre a közelgő CYBRO token előértékesítésen keresztül.

Az innovatív earn marketplace gyorsan felhívja magára a figyelmet, mivel felkészül a befektetők fogadására, akik szeretnének tőkét kovácsolni a növekedési pályájából a folyamatban lévő bikafutás során.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Az amerikai részvények most még a bitcoinnál is jobb választásnak számítanak?

A bitcoin a második negyedévben alulteljesítette az amerikai részvényeket, és ez a tendencia a harmadik negyedévben is folytatódhat. Quinn Thompson, a Lekker Capital kripto fedezeti alap...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!