A kanadai tőzsde bejelentette a kripto kereskedés megnyitását

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Kanadai tőzsde üzemeltető TMX Group bejelentette, hogy leányvállalata, Shorcan DCN, megállapodás írt alá Paycase Financial hogy elindítsa cryptodevíza ügynöki szolgáltatását, a sajtóközlemény nyilvánosságra kerülése március 22.-én volt.

A TMX Csoport a Torontói Értéktőzsde üzemeltetője, és a Paycase Financial egy Torontói székhelyű decentralizált pénzügyi szolgáltató.

Az új kezdeményezést 2018 második negyedévében kívánják elindítani, és kripto közvetítő platformot hoz létre, amely a Bitcoin ( BTC ) és az Ethereum ( ETH ) szolgáltatásokra összpontosít .

Peter Conroy, Shorcan elnök megosztotta gondolatait a partnerségről:

„Örömünkre szolgál, hogy csatlakozhatunk a Paycase-hoz, egy innovatív és vállalkozói szellemű vezetőhöz, és várjuk, hogy az elkövetkező napokban  lesz a szükséges együttműködési munkára, mivel arra törekszünk, hogy a Shorcan DCN tartós sikert érjen el.”

John Lee, a TMX Group Enterprise Innovation & Product Development ügyvezető igazgatója hozzátette:

„Mivel az új technológiák továbbra is átformálják a globális pénzügyi ágazatot, új módszereket kutatunk, amelyekkel az ügyfelek szükségleteinek kielégítése mind hagyományos, mind nem hagyományos piacokon”.

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Egy amerikai szenátor is beszédet tartott a Bitcoin Policy Summit rendezvényen

Marsha Blackburn egyértelművé tette, hogy számára mennyire jól beleillik a bitcoin a magánszféra és a fogyasztóvédelem kategóriájába, és, hogy a jövőben a mainál sokkal nagyobb...

A 99Bitcoins lehet a következő berobbanó BRC20 token?

A Bitcoin ezen a héten kifejezetten erős arcát mutatta, nemrég ugyanis visszaszerezte a 70.000 dolláros árfolyamot, miután 5 százalékot emelkedett. Eközben az újonnan előértékesített BRC20...

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

ONDO (ONDO) árfolyam elemzés 04.13.

Prémium ONDO (ONDO) Az ONDO (ONDO) függetlenítette magát a szélesebb kriptopiactól, mivel a napi grafikonja zöld maradt, míg mások elvéreztek. Tény, hogy az ONDO-nak sikerült az altcoinok királyát,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!