Kanadai tőzsde üzemeltető TMX Group bejelentette, hogy leányvállalata, Shorcan DCN, megállapodás írt alá Paycase Financial hogy elindítsa cryptodevíza ügynöki szolgáltatását, a sajtóközlemény nyilvánosságra kerülése március 22.-én volt.

A TMX Csoport a Torontói Értéktőzsde üzemeltetője, és a Paycase Financial egy Torontói székhelyű decentralizált pénzügyi szolgáltató. Az új kezdeményezést 2018 második negyedévében kívánják elindítani, és kripto közvetítő platformot hoz létre, amely a Bitcoin ( BTC ) és az Ethereum ( ETH ) szolgáltatásokra összpontosít .

Peter Conroy, Shorcan elnök megosztotta gondolatait a partnerségről:

“Örömünkre szolgál, hogy csatlakozhatunk a Paycase-hoz, egy innovatív és vállalkozói szellemű vezetőhöz, és várjuk, hogy az elkövetkező napokban  lesz a szükséges együttműködési munkára, mivel arra törekszünk, hogy a Shorcan DCN tartós sikert érjen el.”

John Lee, a TMX Group Enterprise Innovation & Product Development ügyvezető igazgatója hozzátette:

“Mivel az új technológiák továbbra is átformálják a globális pénzügyi ágazatot, új módszereket kutatunk, amelyekkel az ügyfelek szükségleteinek kielégítése mind hagyományos, mind nem hagyományos piacokon”.

Forrás: cointelegraph.com