A Houston Rockets meccsén bemutatták a Bitcoin Cash-bányászást

-

December 27-én a Houston Rockets mérkőzött meg a Boston Celtist csapatával. A meccs félidejében két sportoló vett részt az Antpool Red Planet Race nevű versenyén. A résztvevők egy játékon belül, a kosárpályán „bányásztak” bitcoin casht (BCH) egy 300 dolláros BCH-nyeremény fejében.

Olvastad már? 6 tipp: hogyan kell tőzsdén kereskedni?

A Houston Rockets rajongók ízelítőt kaphattak a bitcoin cash-ből

A játék a média számára is bemutatta a technológiát. Az Antpool nevű bányászvállalat felállított egy standot a mérkőzés helyszínén, ahol a blokklánc és a digitális pénznemek előnyeit ismerhették meg a résztvevők.

A Bitmain még szeptemberben jelentette be, hogy szponzorálni fogja Houston Rockets csapatot, illetve akkoriban a Kriptoworld is beszámolt róla, hogy egy több mint 500 millió dolláros befektetést ígértek a texasi gazdaságba.

A bitcoin cash követői kellemesen meglepődhetnek majd a BCH-logók mennyiségén, ha januárban ellátogatnak a Toyota Centerbe. Akkortájt jelentették be ugyanis, hogy a hónap második hetében az Antpool egy bemutatót rendez a japán autógyártóról elnevezett sportcsarnokban. Úgy tűnik azonban, hogy kiállítássorozatuk hamarabb megkezdődött.

Az program bejelentésekor Li Haijiao, az Antpool tengerentúli tevékenységekért felelős igazgatója azt nyilatkozta, hogy a kiállítás keretén belül bemutatják a látogatók számára a kriptopénzek forradalmi újdonságait.

Profi sportberkekben a Houston Rockets legendásnak számít. Nem is találhattunk volna az amerikai terjeszkedésünknek jobb löketet adó intézkedést, mint a nagy múltú csapattal való társulást, amely nem mellesleg a legnépszerűbb kosárlabdacsapat Kínában” – magyarázta Li.

Az Antpool Red Planet Race versenye

A Rockets vs. Celtics mérkőzés félidejében két versenyző bitcoin casht „bányászott” a küzdőtéren. A félidő kezdetén a Beastie Boys „Intergalactic” című számára versenyeztek, miközben a kivetítőn egy hatalmas bitcoint „bányásztak”.

Ezután a bemondó elmagyarázta a verseny szabályait. A két résztvevő két utalásért versenyzett miközben az Antpool rendszerén, a bitcoin cash láncán „bányásztak”.

A verseny kevesebb mint 45 másodpercig tartott és az „űrkadétok” egyike 300 dollárnyi BCH-val térhetett haza. A bitcoin cash rajnogói igencsak követték az eseményeket olyan fórumokon, mint a reddit /r/btc aloldala.

A BCH után a litecoin szimbólumai is megjelennek majd december 29-én a Toyota Center stadionban, miután a Litecoin alapítvány leszerződött  az UFC-vel (Ultimate Figthing Championship). Ezek az intézkedések a kriptohívek szerint tovább terjesztik majd a kriptopénzek hírét.

A Bitmain BCH-megszállottsága nem véletlen. A CCN még augusztusban számolt be arról, hogy a bányászóriás 600 millió dollárt fektetett bitcoin cashbe, amelynek árfolyama azóta jelentősen csökkent.

Forrás: news.bitcoin.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon és az Instagramon. Legyen szép napod!

2 HOZZÁSZÓLÁS

Hozzászólások lezárva.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kifogyóban a kriptopiac a Bitcoinból? Mit kell tudni

A központi tőzsdékről február folyamán közel 50.000 Bitcoint (BTC) vontak ki, ami a világ legnagyobb kriptopénzének „megvásárolható" kínálatában meredek visszaesést okozott. A CryptoQuant adatainak felhasználásával elemezve,...

Új Solana-t keres? Tekintsd át ezt a kripto választékot

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piacán jelenleg jelentős fellendülés tapasztalható, amelyet a Solana (SOL) vezet, amely erős bikás mintát mutatott, meghaladta a 130 dolláros határt, és erőteljes piaci...

Az Ethereum ETF 2024-ben? A kíváló kripto ügyvéd pesszimista

Az Egyesült Államok felügyeleti hatósága, a SEC túl sok „politikai ellencsapást" kapott, miután a Bitcoin spot ETF-eket engedélyezték az Egyesült Államokban, mondja a tapasztalt jogi...

A Floki a következőkben különbözik a többi mémérmétől

A Floki (FLOKI) tokenek összértéke, amelyeket a platform négy hónapja futó staking programjában zároltak, 300 millió dollár fölé szökött, miután az elmúlt 24 órában parabolikusan...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!