A hét nyertes tippjei: Altcoinok akár 200%-os nyereséggel!

-


Vendégbejegyzés


Több altcoin is lehetséges 200%-os rallyt céloz meg, ami erőteljes piaci mozgásokhoz teremti meg a terepet.

Az ilyen jellegű pénzügyi tevékenységek egyre inkább meghatározzák a kriptopénzek piacát.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Cikkünk az események nyomán lebontja ezt az összetett eseményt, értelmet adva a kriptopénzek versenyének potenciális nyerteseinek.

A BlastUP előértékesítése: A kiszámíthatóság zászlóshajója a volatilis kriptopénz világában

Az előértékesítési tokenek vásárlása jó ötlet lehet, mivel ezek immunisak a piac vad kilengéseire, mivel az árfolyamuk egy bizonyos szinthez van rögzítve.

A kiszámíthatóság az egyik legfontosabb előnye az olyan előértékesítési projekteknek, mint a BlastUP.

A BlastUP az első launchpad a Blast-on, az egyetlen Layer 2 megoldás, amely natív hozammal rendelkezik az ETH és a stablecoinok számára.

Az előértékesítés mindössze néhány hónapja alatt ez a platform már több mint 2 millió dollárt gyűjtött össze, ami sokat elmond arról, hogy széles körben elismert a hozzáértő befektetők körében.

altcoin

A BlastUP token előértékesítésének ötödik szakasza folyamatban van, ami tisztességes esélyt kínál arra, hogy alacsony áron fektessünk be egy ígéretes eszközbe.

A token ára jelenleg 0,055%-kal alacsonyabb, mint a jövőbeli tőzsdei jegyzési ára, így most a legmegfelelőbb pillanat az előértékesítéshez való csatlakozásra.

>> Ne hagyd ki! Vásárolj BlastUP tokent 45% kedvezménnyel, mielőtt túl késő lenne <<

Aki ebben a szakaszban vásárol BlastUP tokeneket, exkluzív hozzáférést kap egy Airdrophoz, amely ingyenes tokenek egy részét osztja szét.

Ezenkívül extra jutalmakat kaphatnak a staking révén, és részt vehetnek a többszintű IDO indításokban.

A BlastUP elkötelezett amellett, hogy a Blast ökoszisztémával egy erős közösséget ápoljon, ahol mindenki profitál a kölcsönös növekedésből.

A BlastUP ambiciózus tervekkel az AI és a Web3 eszközök kombinálásával egy igazán jutalmazó és biztonságos környezetet kíván teremteni a DApps zökkenőmentes bevezetéséhez.

A BlastUP felemelkedőben van, és a kripto startupokat táplálja a közösséget előtérbe helyező hangulattal és az innovációval a középpontjában.

Hamarosan a Blast-ökoszisztéma központjává válik, nagy tervekkel 2026-ig. A BlastUP hamarosan felrázza a kripto világot, szóval szállj be, mielőtt ez a rakéta felszáll nélküled!

>> Gyorsan cselekedj! A BlastUP tokenek készlete korlátozott – biztosítsa a helyét a BlastUP indulásán! <<

A NEAR protokoll altcoin a NVIDIA AI konferenciája előtt az egekbe szökött

A NEAR Protocol tokenje egy hét alatt majdnem megduplázta az értékét, amit nagyrészt az NVIDIA AI konferenciáját övező várakozás táplált.

A jelenlegi árfolyam 8,04 dollár, a legközelebbi 2,97 és 2,07 dolláros támaszszintek felett.

Ez az azonnali emelkedés az 5,11 dolláros második ellenállási szint felé nyomulhat, de rövid távon figyelnünk kell a teljesítményét, különösen az RSI eladási ajánlását figyelembe véve.

A hosszú távú növekedési kilátások kedvezőek lehetnek a NEAR számára.

Az NVIDIA tekintélyes eseménye révén megnövekedett figyelem felgyorsíthatja a növekedését, és közelebb tolhatja a 6,07 dolláros egyszerű mozgóátlag 10 napos értékéhez és azon túlra.

A MACD, az SMA10 és az SMA100 vételi ajánlásai aláhúzzák ezt a potenciált.

Miközben optimizmus uralkodik, a piaci trendek gondos nyomon követése továbbra is elengedhetetlen, ami a Stochastic által javasolt semleges álláspontot tükrözi.

Aptos jövője: A 334 millió dolláros beáramláshoz kapcsolódó potenciális volatilitás és optimizmus

Az Aptos jövője potenciális volatilitásnak lehet tanúja a piacra érkező 334 millió dollár értékű APT közelgő beáramlása miatt.

Rövid távon a 15,82 dollárnál található ellenállás, ami egy lehetséges célpont, ha a vételi lendület fennmarad.

A jelenlegi 13,24 dolláros ár kissé a 13,20 dolláros 10 napos egyszerű mozgóátlag felett van, ami pozitív tendenciát jelez.

Azonban, ha a nyomás erősödik, az Apt a legközelebbi 9,07 dolláros támasz, vagy a 6,41 dolláros második támasz felé vonulhat vissza.

Közben, hosszú távú szemléletet figyelembe véve, függetlenül az APT közelgő áradásától, a mutatók optimistának tűnnek.

A 100 napos simple mozgóátlag 9,61 dollárnál található, ami még mindig kényelmes utazást jelent a jelenlegi pozíciónktól, ami lehetőséget teremt a növekedésre.

A MACD és az SMA 100 napos „Vétel” -re irányuló fellépése alapján következtethetünk a potenciális emelkedésre.

Ugyanakkor, mivel az RSI és a gyors sztochasztikus RSI semleges álláspontot sugall, elengedhetetlen, hogy szemmel tartsuk a piaci hangulatot, amely az ármozgást bármelyik irányba billentheti.

A Pyth Network piaci dinamikáját befolyásolja a Nomura integrációja

A Nomura Laser Digital integrációja a Pyth Network-be minden bizonnyal hatással lesz a piaci dinamikára.

A vezető pénzintézet kapacitásának kombinálása a blokklánc által biztosított innovatív struktúrával potenciálisan fellendítheti a PYTH teljesítményét.

A rövid távú eredmény akkor kerülhet felszínre, ha az együttműködésből lendületet kap a PYTH, ami arra készteti, hogy átlépje a legközelebbi ellenállási szintet 0,92 dollárnál, és talán megcélozza az 1,18 dolláros szintet.

A jelenlegi MACD, amely vételi akciót jelez, és a 10 napos SMA 0,74 dollárnál erősíti ezt a pozitív tendenciát.

A hosszú távú piaci reakció azonban továbbra is bizonytalan. A kriptovaluták tájképe változékony, és minden új szövetséget óvatosan kell megfontolni.

A potenciálisan előnyös partnerség ellenére is a PYTH-nak meg kell tartania piaci pozícióját a legközelebbi, 0,38 dolláros támaszszint felett.

A drasztikusabb zuhanás akár a második, 0,12 dolláros támaszszint teszteléséhez is vezethet.

Ahogy a 100 napos SMA jelzi, a hosszú távú előrejelzések egyelőre ellentmondásosak maradnak, ami a PYTH-t hosszabb időtávon potenciálisan kockázatos eszközzé teszi.

Következtetés

A BlastUP kiemelkedő versenyzőként pozícionálja magát, bizonyítva potenciálját az élvonalbeli Blast ökoszisztémán belül.

Míg más altcoin-versenyzők, mint a NEAR Protocol, az Aptos és a Pyth Network tiszteletre méltó potenciált kínálnak, a BlastUP erős koncepciójával, gyors finanszírozási sikerével és nagyvonalú token-kedvezményével tűnik ki.

Az innovatív pénzügyi technológiára, a staking jutalmakra és az induló vállalkozások támogatására való összpontosítása tovább illusztrálja ígéretes kilátásait.

Ahogy a kriptotérséget továbbra is egyre inkább az ilyen feltörekvő tokenek határozzák meg, a BlastUP határozottan a legnagyobb potenciállal rendelkezik a robusztus pénzügyi nyereségek tekintetében.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Miért nem emelkedik az altcoinok árfolyama?

Egy ismert kriptoelemző, Miles Deutscher rámutatott egy alapvető problémára, amely miatt az altcoinok lemaradnak a növekedésben a jelenlegi piaci ciklusban. Minden nap ezer új versenyző lép...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!