A hét legtrendibb kriptói – Celestia (TIA), Dymension (DYM) és ScapesMania (MANIA)

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac jelenleg jelentős pezsgést él át, amit nagyrészt a Bitcoin figyelemre méltó árfolyam-emelkedése hajt, ami számos altcoinban is rallyt váltott ki.

Az izgatottság mind a kriptopiacon, mind a hagyományos pénzügyi szektorokban érezhető, ami kérdéseket vet fel a rally fenntarthatóságával kapcsolatban.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az olyan technikai mutatók, mint a Bitcoin Futures Open Interest és a Coinbase Premium Gap, az optimizmus jeleit mutatják, markáns növekedéssel, ami a fokozott piaci aktivitást és érdeklődést tükrözi.

Ezenkívül a Fear and Greed Indexet és a Relative Strength Indexet (RSI) szorosan figyelik a befektetők, hogy a Bitcoin árfolyamának lehetséges jövőbeli mozgására utaló nyomokat találjanak.

A trendi kriptovaluták mai listája számos robbanásszerű növekedési potenciállal rendelkező projekttel büszkélkedhet.

Nem különösebb sorrendben kiemeljük a kriptovilág legforróbb portékáit. Tudd, hogy van egy konkrét érme, ami igazán kiemelkedik a többihez képest.

ScapesMania: A Token Generation Event (TGE) nagyot szól

A ScapesMania egy pörgős nyilvános eladás után a kriptoközösség legforróbb témájaként tűnik fel.

A projekt lenyűgöző, 6.125.000 dolláros bevételének köszönhetően a projekt potenciális értéke az egekbe szökhet.

Jelenleg minden szem a közelgő Token Generation Event (TGE) eseményre szegeződik, amely február 26. és március 09. között kerül megrendezésre.

kripto

A $MANIA értékének felszabadítása

Minek érdemes belevetni magunkat a $MANIA-ba? A ScapesMania egy tapasztalt csapattal az élen olyan bevezetés utáni marketingstratégiával büszkélkedhet, amely felülmúlhatatlan.

A visszavásárlási, égetési mechanizmusokkal, staking rewards és a tulajdonosok számára nyújtott kedvezményekkel továbbra is magával ragadja az új befektetőket.

Az úgynevezett Dao-irányítás révén a támogatók befolyást gyakorolhatnak, és learathatják egy fellendülőben lévő iparág gyümölcseit.

Ellentétben a múló mém érmékkel, a $MANIA egy robusztus játék ökoszisztémaként áll a virágzó alkalmi játékpiacon belül, kézzelfogható hasznosságot kínálva, valamint a fokozott likviditás és kereskedés ígéretével.

Gyarapodás a GameFi univerzumban

A ScapesMania nem csak meglovagolja a hullámot – a GameFi jövőjét is alakítja. A 2030-ra várhatóan 614,91 milliárd dollárra emelkedő előrejelzésekkel a projekt sikerre van kilátásban.

A vezérigazgató egy nemrégiben tartott AMA-ban kimerítő stratégiát vázolt fel egy korszerű blokkláncos játék-ökoszisztéma kialakítására.

A koncepciótól kezdve a tesztelésen át a finomításig minden részletet aprólékosan megterveznek a kiválóság érdekében.

kripto

Ragadd meg a pillanatot a ScapesManiával

Ne hagyd, hogy a lehetőség elszálljon melletted. Lépj még ma, és légy részese egy potenciális játékváltásnak.

Látogass el a ScapesMania weboldalára, iratkozz fel a frissítésekre, és indulj el egy olyan útra, amely egyszer az életben megismételhető.

>>> Ne maradj le – iratkozz fel még ma! <<<

Celestia (TIA): Egy moduláris blokklánc hálózat utazása

A Celestia (TIA) az utóbbi időben magára vonta a kriptovilág figyelmét, egyetlen hét alatt figyelemre méltó, 50%-os árfolyam-emelkedést produkálva.

kripto

Ez az emelkedés tükrözi a növekvő befektetői bizalmat és érdeklődést a Celestia (TIA) egyedülálló megközelítése iránt a blokklánc-infrastruktúrában.

Annak ellenére, hogy az árfolyam nemrégiben kissé korrigálódott, a projekt innovatív moduláris blokklánc-koncepciója figyelemre méltó versenyzőként pozícionálta a digitális valuták között.

A Celestia (TIA) árfolyama a 2023 októberében történt indulásakor szerény 2 dollárról indult, és nem kevesebb, mint drámai volt.

Hamarosan 7 dollár fölé emelkedett, és egy sor ingadozást követően azóta is fenntartja általános emelkedő tendenciáját.

A token ára átlépte a jelentős 20 dolláros határt, új történelmi csúcsot állítva fel. Ez az árváltozás, amelyet a token főbb tőzsdékre való bevezetése is támogatott, jól mutatja a Celestia (TIA) iránti növekvő piaci lelkesedést.

A várakozás a Celestia (TIA) körül, amely 2024-ben eléri az 50 dolláros értékelést, kézzelfogható.

Olyan tényezők, mint az innovatív moduláris megközelítés, a gyakori blokklánc-hiányosságok kezelése és a növekvő befektetői hangulat, fényes jövőre utalnak.

Ugyanakkor a piac volatilitása és a közelmúltbeli árkorrekció emlékeztet a benne rejlő kockázatokra.

A projekt sikere nagyban függ attól, hogy képes lesz-e fenntartani a lendületet és továbbfejleszteni egyedi blokklánc-megoldásait.

Dymension (DYM): A dAppok forradalmasítása a RollApps segítségével

A Dymension (DYM) indulása azonnal nagy port kavart a kriptopiacon, árfolyama órákon belül 50%-kal ugrott meg.

A gyors emelkedést lenyűgöző kereskedési volumenugrás kísérte, ami rávilágított a piac élénk érdeklődésére a Dymension (DYM) binnovatív platformja iránt.

A platform egyedülálló megközelítése, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára az alkalmazásláncok létrehozását, megkülönböztette a platformot a zsúfolt piacon.

A Dymension (DYM) árdinamikája erőteljes piacra lépést tükröz, a token 5,04 dolláron kereskedik, miután 6,08 dolláros csúcsot ért el.

A kezdeti siker a platformban rejlő potenciálról és a bevezetés stratégiai időzítéséről tanúskodik, amelyhez egy jelentős airdrop esemény párosult.

A platform Cosmos technológiára és az IBC protokollra való támaszkodása az interoperabilitás érdekében még inkább alátámasztja a platform ambiciózus elképzeléseit.

A Dymension (DYM) jövője ígéretesnek tűnik, tekintettel a technológiai alapokra és a sikeres genezis rolldropra.

A rollAppok bevezetésének fokozatos megközelítése – az engedélykötelesektől az engedély nélküliekig – egyértelmű ütemtervet jelez a decentralizált innováció előmozdítása felé.

A kihívás azonban e lendület fenntartásában és a széles körű elfogadás biztosításában rejlik a blokklánc-ágazatban zajló éles verseny közepette.

Következtetés

A kriptopiac aktuális dinamizmusát nagyrészt a Bitcoin jelentős árfolyam-emelkedése táplálja, ami felszította az érdeklődést a különböző altcoinok iránt, és lelkesedést keltett mind a kripto-, mind a hagyományos pénzügyi szférában.

Ezen az élénk ökoszisztémán belül a ScapesMania kiemelkedik a legtrendibb kriptók közül.

Számos okunk van azt hinni, hogy ez a projekt lesz az, amely a legnagyobb potenciális hozamot kínálja majd a tulajdonosoknak. Nézd csak meg az előértékesítés és a nyilvános értékesítés sikereit vagy más lenyűgöző tulajdonságokat.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Peter Brandt megelőlegezi a Tether összeomlását és az USD bukását

Peter Brandt a világ legnagyobb stablecoinjának, a Tether-nek a stabilitásával kapcsolatban komoly kételyeinek adott hangot. Ez az aggodalma egybecseng az USDT-t és a Tether menedzsmentjét...

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!