A GoldenTree Asset Management állítólag befektet a bitcoinba

-

A 45 milliárd dolláros cég legalább három vezetője részt vett a Borderless Capital nevű blokklánc-fókuszú kockázati tőke csoport finanszírozási körében.
A New York-i székhelyű GoldenTree vagyonkezelő cég állítólag bitcoin-t vett fel a mérlegébe, bár ennek a feltételezett befektetésnek az összege egyelőre ismeretlen.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A The Street pénzügyi hírportál pénteki jelentése szerint a nagyjából 45 milliárd dollárnyi vagyont kezelő cég vásárolt némi BTC-t, de úgy tűnik, más kriptopénz-befektetésektől elzárkózott.
A kiadvány két, az ügyet ismerő forrásra hivatkozva arról számolt be, hogy a BTC-vásárlás a vezetők közötti megbeszéléseket követte a kripto-befektetésekben jártas munkatársak felvételéről.
A cég vezetői, köztük az alapító Steven Tananbaum és a partnerek Deeb Salem és Joseph Naggar ebben a hónapban egy finanszírozási körben fektettek be a Borderless Capitalba, amely korábban segített elindítani egy programot az Algorandtól.
A Borderless részt vett a Coinbase által támogatott Securitize digitális eszközértékpapírokkal foglalkozó cég finanszírozási körében is.
Más vagyonkezelő cégek is elkezdtek belefolyni a kriptotérbe, akár közvetlen befektetéseken keresztül, akár a bitcoin és más tokenek befektetési eszközeinek felajánlásával.
A múlt héten a Stone Ridge Asset Management tájékoztatót nyújtott be az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez, hogy nyílt végű befektetési alapjához BTC-t adjon.

Szerdán a Horizon Kinetics befektetési cég azt tanácsolta a befektetőknek, hogy a kriptoeszközökben való kitettséget keressék, hogy megvédjék magukat a fiat valuták elértéktelenedése ellen.

Olvastad már? Nyilvánosságra hozták az új „kriptotörvény” vázlatát

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

200 EMA állítja meg az Ethereum Classic további emelkedését

Prémium Ethereum A cikk írásakor az ETC 21.804 dollár és 2.17%-ot emelkedett az elmúlt 24 órában. Kiválóan alakul az Ethereum Classic árfolyam növekedése ebben a jelenlegi kripto „rallyban”,...

FOMC: mi várható a bejelentés után?

Ha a FOMC ülés a várakozásoknak megfelelően 25 bázispontos kamatemelésről dönt, a kriptoárak még mindig két irányt választhatnak a bejelentésre adott reakcióként. Az amerikai részvényfuturesökkel kedden...

Újabb kriptós szabályozást sürgetnek a politikusok

Elizabeth Warren szenátor arra sürgeti az USA Kongresszusát, hogy mielőbb hozzon új törvényeket a kriptoipar szabályozásához, hogy megakadályozzák a pénzmosást. Warren régóta híres a kriptoközösségben arról,...

Hogyan teszi a blokklánc igazságossá és átláthatóvá az online szerencsejátékot?

A Fairspin egy online kaszinó, ahol minden műveletet közzétesznek a blokkláncon. Ez a technológia eredetileg a kaszinómunka teljes átláthatóságához és a TFS tokenen alapuló egyedi...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!