A GoldenTree Asset Management állítólag befektet a bitcoinba

-

A 45 milliárd dolláros cég legalább három vezetője részt vett a Borderless Capital nevű blokklánc-fókuszú kockázati tőke csoport finanszírozási körében.
A New York-i székhelyű GoldenTree vagyonkezelő cég állítólag bitcoin-t vett fel a mérlegébe, bár ennek a feltételezett befektetésnek az összege egyelőre ismeretlen.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A The Street pénzügyi hírportál pénteki jelentése szerint a nagyjából 45 milliárd dollárnyi vagyont kezelő cég vásárolt némi BTC-t, de úgy tűnik, más kriptopénz-befektetésektől elzárkózott.
A kiadvány két, az ügyet ismerő forrásra hivatkozva arról számolt be, hogy a BTC-vásárlás a vezetők közötti megbeszéléseket követte a kripto-befektetésekben jártas munkatársak felvételéről.
A cég vezetői, köztük az alapító Steven Tananbaum és a partnerek Deeb Salem és Joseph Naggar ebben a hónapban egy finanszírozási körben fektettek be a Borderless Capitalba, amely korábban segített elindítani egy programot az Algorandtól.
A Borderless részt vett a Coinbase által támogatott Securitize digitális eszközértékpapírokkal foglalkozó cég finanszírozási körében is.
Más vagyonkezelő cégek is elkezdtek belefolyni a kriptotérbe, akár közvetlen befektetéseken keresztül, akár a bitcoin és más tokenek befektetési eszközeinek felajánlásával.
A múlt héten a Stone Ridge Asset Management tájékoztatót nyújtott be az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez, hogy nyílt végű befektetési alapjához BTC-t adjon.

Szerdán a Horizon Kinetics befektetési cég azt tanácsolta a befektetőknek, hogy a kriptoeszközökben való kitettséget keressék, hogy megvédjék magukat a fiat valuták elértéktelenedése ellen.

Olvastad már? Nyilvánosságra hozták az új „kriptotörvény” vázlatát

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin adoptálása növekszik, mivel a BTC árai átlépik a 40.000 dollárt

A 2022 áprilisa óta először a 40.000 dolláros árszint fölé emelkedő rally közepette a Bitcoin (BTC) birtokában lévő címek száma meghaladta az 50 milliót. A Santiment...

Fogadjon a jövőre: 2024-es iGaming trendek

Vendégbejegyzés Az iGaming világa az elmúlt évtizedben jelentősen fejlődött, izgalmas kilátásokat teremtve mind a játékosok, mind az iparági szakértők számára. Az ágazati jelentésekből kiderül, hogy az elkövetkező...

A Bloomberg kripto szuperciklust jósol

A Bitcoin (BTC) árfolyamának közelmúltbeli emelkedése egy új kripto szuperciklus kezdete lehet, amely a világ legnagyobb kriptopénzét elképesztő 500.000 dollárig repíti. A Bloomberg hétfői jelentése szerint...

Solana (SOL) technikai elemzés 12.05.

Prémium Solana (SOL) A közismert nevén TD Sequential Indicator (Tom DeMark szekvenciális mutató) azt sugallja, hogy a SOL elérhette a helyi csúcsot. A Solana (SOL) heti grafikonján egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!