A Genesis Mining, a kriptovilág vezető felhőalapú bányászszolgáltatója, ismét kiadta a Bitcoin bányászathoz kapcsolódó szerződéseket olyan bányászok számára, akiknek nincs ideje, szakértelme vagy eszköze a bitcoin bányászatához. A múlt hét közepén bejelentették a népszerű felhőbányászati szerződéseik újraindítást, amelyeket a legutóbbi novemberi indulás után, néhány órával leállítottak.

A Genesis több mint 2 millió ügyféllel az iparág legnagyobbja, és monopolhelyzetben van. A vállalat ismét kínál hashpower alapú szerződéseket a legmodernebb bányászati hardverekhez és szoftverekhez, a bányászati szerződések pedig világszerte elérhetőek a nyilvánosság számára.

Ez egy ritka lehetőség mind a kezdő, mind a hozzáértő bányászok számára, hogy a Genesis Mining tulajdonosi rendszereit és a létfontosságú infrastruktúrába történő beruházásokat átláthassák.

Az újbóli fellendülésre reagálva a Genesis Mining vezérigazgatója, Marco Streng elmondta:

“Tavaly egyszerűen olyan helyzetben találtuk magunkat, ahol a kereslet meghaladta az akkor rendelkezésre álló kínálatot. Az elmúlt hat hónapban jelentős erőforrásokat fordítottunk működésünk bővítésére és az új GM Radient Technology fejlesztésére, amely a legmagasabb szintű hatékonyságot biztosítja számunkra “

Ezzel a nagyközönség körében, a felhőalapú bányászati szolgáltatások iránti kereslet miatt, a Genesis igyekszik minden ügyfél igényét kielégíteni. A Bitcoin, az Ethereum és más altcoin közötti választás lehetősége nagyobb rugalmasságot jelent az ügyfelek számára és a toke megszerzésére. Választhatnak különböző hashpower (sebességekből) is, különböző csomagokból, amelyek különböző bányászati költségvetéseket jelentenek

Az érdekelt kriptobefektetők körében a bányászat lehetősége irreálisnak tűnik a hardver, az energia és a karbantartási igények miatt. Azok számára, akik tisztában vannak a bányászat értékével, mégsem rendelkeznek olyan gazdag tudással, amely lehetővé tenné az otthoni bányászathoz szükséges hardver összeszerelését, a Genesis Mining szerződései ideális alternatívát jelentenek.

Ezek a szerződések lehetőséget nyújtanak arra is, hogy megszabaduljunk attól a félelemtől, hogy ez egy elérhetetlen dolog a nem hozzáértők számára.
Tavaly a Genesis szerződések kezdeti csomagjai 72 óra alatt elfogytak, és 2 millió emberből álló ügyfélbázist építettek fel. A szerződések már elérhetőek, de az élethosszra köthető szerződések pillanatok alatt elfogynak.

A bányászat soha nem alszik, a Genesis Mining felhőalapú bányászszerződései viszont működni fognak!