A Gemini Dogecoin-megtakarítási programot indít

-

Vajon 2,25% éves kamat elég lesz a befektetőknek, ha a DOGE bezuhan?

A Tyler és Cameron Winklevoss által vezetett kriptotőzsde, a Gemini elindított egy szolgáltatást, amellyel a befektetők évi 2,25%-ot kereshetnek a tőzsdén tartott Dogecoinnal.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Gemini Earn, a tőzsde kamatozó számláinak programja februárban indult, és az Egyesült Államokban és Szingapúrban érhető el az ügyfelek számára.
A kamatot naponta fizetik, amely hozzáadódik a kezdeti befektetéshez, növelve a kezdeti Dogecoin mennyiségét.
A Gemini Earn révén befektetett Dogecoin nincs lekötve, így a befektetők bármikor eladhatják azt.
Továbbá nincs minimális befektetési követelmény sem, és a Gemini díjat sem számít fel a Gemini Earnbe történő befizetéséért vagy kiutalásért.


A Gemini a SushiSwapet, az Injective-et és a Polygont is felvette a programba, így a Gemini Earn már 28 kriptovalutát támogat, beleértve a bitcoint (2,05% éves hozam) és az ethereumot (3,05% éves hozam).

„[A Dogecoin] folytatja a Bitcoin hagyományát, tehát visszaadja a pénz feletti irányítást az embereknek” – áll a vállalat közleményben.

A Gemini hétfőn listázta a Dogecoint, két nappal azután, hogy Elon Musk megerősítette a dogecoinos szereplését a Saturday Night Live show-ban.
Ez az SNL-epizód szombat este került adásba, a DOGE ára azonban – a várakozással ellentétben – lezuhant.

Az árfolyam 0,69 dollárról 0,49 dollárra esett vissza egy órán belül, majd hamar visszamászott a 0,56 dolláros szintig, ezután ismét lefelé indult. Jelenleg 0,52 dollár körül mozog – ami még mindig 20%-kal magasabb egy héttel ezelőtti áránál.

Olvastad már? Távozik Ray Dalio Bridgewater-jének pénzügyi vezetője, hogy a Bitcoinnal foglalkozhasson

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Ezek a Bitcoin címek felhalmozott a legtöbb BTC a legutóbbi rally során

A hét elején a Bitcoin (BTC) több mint 13%-ot emelkedett, és öthetes napi csúcsra, 71.400 dollárra zárta a napot, magával rántva a kriptopiac többi részét...

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!