Vajon 2,25% éves kamat elég lesz a befektetőknek, ha a DOGE bezuhan?

A Tyler és Cameron Winklevoss által vezetett kriptotőzsde, a Gemini elindított egy szolgáltatást, amellyel a befektetők évi 2,25%-ot kereshetnek a tőzsdén tartott Dogecoinnal.

Próbáld ki a BitPadrét, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Gemini Earn, a tőzsde kamatozó számláinak programja februárban indult, és az Egyesült Államokban és Szingapúrban érhető el az ügyfelek számára.

A kamatot naponta fizetik, amely hozzáadódik a kezdeti befektetéshez, növelve a kezdeti Dogecoin mennyiségét.

A Gemini Earn révén befektetett Dogecoin nincs lekötve, így a befektetők bármikor eladhatják azt.

Továbbá nincs minimális befektetési követelmény sem, és a Gemini díjat sem számít fel a Gemini Earnbe történő befizetéséért vagy kiutalásért.

A Gemini a SushiSwapet, az Injective-et és a Polygont is felvette a programba, így a Gemini Earn már 28 kriptovalutát támogat, beleértve a bitcoint (2,05% éves hozam) és az ethereumot (3,05% éves hozam).

„[A Dogecoin] folytatja a Bitcoin hagyományát, tehát visszaadja a pénz feletti irányítást az embereknek” – áll a vállalat közleményben.

A Gemini hétfőn listázta a Dogecoint, két nappal azután, hogy Elon Musk megerősítette a dogecoinos szereplését a Saturday Night Live show-ban.

Ez az SNL-epizód szombat este került adásba, a DOGE ára azonban – a várakozással ellentétben – lezuhant.

Csatlakozz az Inlockhoz meghívólinkünkön keresztül, és szerezz akár 300 dollárnyi bitcoint!

Az árfolyam 0,69 dollárról 0,49 dollárra esett vissza egy órán belül, majd hamar visszamászott a 0,56 dolláros szintig, ezután ismét lefelé indult. Jelenleg 0,52 dollár körül mozog – ami még mindig 20%-kal magasabb egy héttel ezelőtti áránál.

Olvastad már? Távozik Ray Dalio Bridgewater-jének pénzügyi vezetője, hogy a Bitcoinnal foglalkozhasson

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!