A Fox összeáll a Rick és Morty alkotójával egy animációs NFT-sorozatra

-

A Fox NFT-piacteret indít hamarosan megjelenő animációs sorozatának, a Krapopolisnak.
A Fox Broadcasting Company összeállt a Rick és Morty társalkotójával, Dan Harmonnal, hogy kifejlesszék az „az első, teljes egészében blokkláncon gondozott animációs sorozatot”.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A „Krapopolis” névre keresztelt animációs vígjátéksorozat egy dedikált piactér mellett indul, amelyen tokenizált digitális termékek árusíthatók, beleértve a műsorban szereplő karaktereket és műalkotásokat ábrázoló nem helyettesíthető tokeneket (NFT).
A sorozat továbbá a legelkötelezettebb rajongóit „exkluzív társasági élményeket” nyújtó tokenekkel jutalmazná.
A partnerség mellett a Fox bejelentette egy új NFT-vállalat, a „Blockchain Creative Labs” elindítását, amely a Krapopolis és más sorozatok gondozását végezné a jövőben.
Egyelőre keveset hoztak nyilvánosságra arról, hogy mit is jelent pontosan a „teljes egészében a blokkláncon gondozott”, de a Fox Entertainment vezérigazgatója, Charlie Collier elmondta, hogy a platformot bejelentő prezentáció során reklámpartnereket kíván bemutatni az NFT-knek.

„Ma ne menjünk bele túlságosan a részletekbe, de a Fox egy hirdetőorientált, valamint művész- és animációközpontú vállalatként szeretné bevezetni a hirdetőket a blokklánc-alapú tokenek, köztük az NFT-k világába.”

A Krapopolist a Fox tulajdonában lévő Bento Box Entertainment gyártja.
A sorozat sztorija nem utal a kriptóra, mivel az ókori Görögországban játszódik, és egy „furcsa emberekből, istenekből és szörnyekből álló családra összpontosít, amely a világ első városainak egyikét próbálja meg működtetni anélkül, hogy megölnék egymást.”
Dan Harmon a Community, és a Rick & Morty írója, illetve alkotójaként tett szert szélesebb körű ismertségre – a Rick & Morty animációs sorozattal elnyerte a Primetime Emmy-díjat 2018-ban és 2020-ban.
A sorozat a „Vissza a jövőbe” laza paródiája, ahol Rick, az időutazó tudós és unokája, Morty közös kalandjai állnak a cselekmény középpontjában.
Justin Roiland, a Rick és Morty másik alkotója is gyorsan rárepült az NFT-piac térnyerésére.
Januárban 150.000 dollárért adta el a „The First Ever Edition of The Rick And Morty Cryptoart” névre keresztelt NFT-t egy Nifty Gateway-es aukción keresztül.

Olvastad már? Már Mark Cubannak is az ADA tokeneket ajánlják

Forrás: cointelegraph.com
Kiemelt kép:  supermariojustin4

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin ára eléri a 70.000 dollárt, amint BTC ETF vásárlása megugrik

Az elemzők szerint a Bitcoin árfolyama új csúcsok felé tart most, hogy a közelmúltbeli konszolidációs szakasz véget ért. A Bitcoin árfolyam a hőn áhított 70.000 dolláros...

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Vége a mémszezonnak? Mi vár a mémérmékre?

A mémérmék alig egy-két héttel ezelőtt voltak a csúcson, és jelentősen felülmúlták a többi altcoint az úgynevezett „mémszezon" alatt. Ez a trend azonban megfordult, és...

Mikor ér véget a Bitcoin bull run?

A Bitcoin 65.000 dollárra emelkedése reményt adott az instabil kriptopiacoknak. A Bitcoin visszatérését követően egyes altcoinok 10%-20%-kal megugrottak, így a befektetők kíváncsiak, hogy ez vajon...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!