A forgalom alapján jelentős kereslet épül a bitcoin iránt

-

A bitcoin mostani ármozgásából nem igazán lehetett megtudni, hogy közepes távon merre haladhat, a kriptopénz az elmúlt hetek során 10.000 és 12.000 dollár között mozgott.
Ha beközelítünk és megnézzük a bitcoin rövid távú irányát, akkor úgy tűnik, hogy növekedés várható. Szembetűnő lehet a 9.900 és 10.000 dollár közötti régió, amely az elmúlt hetek során többször is kitartott.

Annak ellenére, hogy közepes távon továbbra is bizonytalan a jövője, a bitcoin forgalma alapján kitűnő a piac állapota.
Ez nem az egyetlen tényező, amely bitcoinnak kedvez. Egy elemzőcég elmondta, hogy egy mutató nagyon hasonló értéket mutat, mint a 2017-es bika piac előtt.
Mindezt összevetve elmondható, hogy hamarosan kitörhet a kriptopénz.

A bitcoin forgalma kedvez a rövid távú kilátásoknak

A cikk írásakor a bitcoin értéke két hét óta először törte át a 11.000 dollárt, amely jelentős emelkedés ahhoz képest, hogy egy hete még 9900 dolláron tartózkodott.
Az elmúlt időszak meglehetősen vegyes volt a vezető kriptopénz számára, így nem egyértelmű, hogy mennyire jelentős ez a növekedés.
Azonban, ha megnézzük a kriptovaluta forgalmát, akkor úgy tűnik, hogy rövid távon tovább emelkedhet az árfolyam.
A Whalemaps elemzőcég elmondta, hogy a mostani csökkenés előrevetítette a 9000 dolláros régió iránti keresletet és lehetővé tette a kriptopénz számára, hogy új támaszszintet találjon.

A forgalom alapján egészséges a piac. Ne felejtsük el, hogy sikeresen próbára tettünk néhány nagyobb támaszszintet és jelentős forgalmat vetítettünk előre 9500-9300 $ között.”

Forrás: Whalemaps
Egy mutató 2017-hez hasonló értéket vett fel

A kriptopénz mozgó profit és veszteség mutatói alapján hamarosan kereszteződhet ez a két érték, amely szintén növekedést sugall.
Ugyanez legutóbb a 2017-es bika piac előtt esett meg.

„A mozgó profitok és veszteségek alapján a 2017-es bika piac előtt állhatunk.”

Forrás: Whalemaps

Ezek a keresztezések kivétel nélkül akkor történnek meg, amikor hatalmasat ugrik a bitcoin értéke, így elmondható, hogy nagy áremelkedés várható.
Ahhoz, hogy ez megvalósuljon, meg kell törni a 11.200 és 12.000 dolláron található eladási nyomást.

Olvastad már? A Kraken az első tőzsde, amely mától amerikai bank is

Forrás: cryptoslate.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy...

A Pepe és Meme AI bálnák beváltják a pénzt: A Raboo az újabb, aki 100-szoros profit előtt áll?

Vendégbejegyzés A kriptovilág zsong, ahogy a bálnák készpénzre váltják a Pepe és a Meme AI érméket, de a reflektorfény a Raboo-ra terelődik. A Raboo jelenleg az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!