A bitcoin mostani ármozgásából nem igazán lehetett megtudni, hogy közepes távon merre haladhat, a kriptopénz az elmúlt hetek során 10.000 és 12.000 dollár között mozgott.

Ha beközelítünk és megnézzük a bitcoin rövid távú irányát, akkor úgy tűnik, hogy növekedés várható. Szembetűnő lehet a 9.900 és 10.000 dollár közötti régió, amely az elmúlt hetek során többször is kitartott.

Annak ellenére, hogy közepes távon továbbra is bizonytalan a jövője, a bitcoin forgalma alapján kitűnő a piac állapota.

Ez nem az egyetlen tényező, amely bitcoinnak kedvez. Egy elemzőcég elmondta, hogy egy mutató nagyon hasonló értéket mutat, mint a 2017-es bika piac előtt.

Mindezt összevetve elmondható, hogy hamarosan kitörhet a kriptopénz.

A bitcoin forgalma kedvez a rövid távú kilátásoknak

A cikk írásakor a bitcoin értéke két hét óta először törte át a 11.000 dollárt, amely jelentős emelkedés ahhoz képest, hogy egy hete még 9900 dolláron tartózkodott.

Az elmúlt időszak meglehetősen vegyes volt a vezető kriptopénz számára, így nem egyértelmű, hogy mennyire jelentős ez a növekedés.

Azonban, ha megnézzük a kriptovaluta forgalmát, akkor úgy tűnik, hogy rövid távon tovább emelkedhet az árfolyam.

A Whalemaps elemzőcég elmondta, hogy a mostani csökkenés előrevetítette a 9000 dolláros régió iránti keresletet és lehetővé tette a kriptopénz számára, hogy új támaszszintet találjon.

A forgalom alapján egészséges a piac. Ne felejtsük el, hogy sikeresen próbára tettünk néhány nagyobb támaszszintet és jelentős forgalmat vetítettünk előre 9500-9300 $ között.”

Forrás: Whalemaps
Egy mutató 2017-hez hasonló értéket vett fel

A kriptopénz mozgó profit és veszteség mutatói alapján hamarosan kereszteződhet ez a két érték, amely szintén növekedést sugall.

Ugyanez legutóbb a 2017-es bika piac előtt esett meg.

„A mozgó profitok és veszteségek alapján a 2017-es bika piac előtt állhatunk.”

Forrás: Whalemaps

Ezek a keresztezések kivétel nélkül akkor történnek meg, amikor hatalmasat ugrik a bitcoin értéke, így elmondható, hogy nagy áremelkedés várható.

Ahhoz, hogy ez megvalósuljon, meg kell törni a 11.200 és 12.000 dolláron található eladási nyomást.

Olvastad már? A Kraken az első tőzsde, amely mától amerikai bank is

Forrás: cryptoslate.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon. Legyen szép napotok! 🙂

 


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.