A fiat pénzek is elérhetők már a Metamaskban

-

A népszerű Metamask legújabb funkciója lehetővé teszi, hogy a felhasználók fiat pénzre váltsák a tárcában tárolt kriptopénzeiket.

Az eladási funkció az USA, az Egyesült Királyság, és néhány európai ország területén érhető el.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A felhasználóknak így egy kifejezetten egyszerű metódus áll a rendelkezésére, hogy készpénzre válhassák a kriptóikat.

A csapat elmondta, hogy több európai országot is fel akarnak majd venni a támogatottak listájára, és, hogy az USA esetén néhány államban korlátozásokra kell számítani.

Az eladás jelenleg dollár, euró és font váltást jelent. A kapott fiat pénzt bankszámlára vagy PayPal fiókba is lehet küldeni, azokban a régiókban, ahol ez a szolgáltatás elérhető a felhasználók számára, és első körben az ETH adható el, az Ethereum főhálózatán.

A közeljövőben várható, hogy több második rétegű protokoll tokenjét is eladhatóvá tegyék.

A kriptopénzek átváltásához a Metamask tárcát hozzá kell kapcsolni a Metamask Portfolio dapphoz, és ezen belül találjuk meg a Sell menüpontot.

Erre kattintva ki kell választanunk a régiót, ahol vagyunk, és a tokent, amelyet el akarunk adni.

Ez jelenleg az ETH lehet. Emellett meg kell adnunk, hogy mire szeretnénk átváltani a kriptopénzeinket, és azt, hogy mennyit akarunk váltani.

A felhasználók valós időben frissülő árinformációkat kapnak, amelyeket a Metamask-kal együtt dolgozó szolgáltatók biztosítanak.

A tárca átirányítja a felhasználókat a kiválasztott szolgáltatóhoz, akinek regisztrálnia kell, majd meg kell adnia a szükséges utalási adatokat, a bankszámlaszámot.

Ezután a Metamask Portfolio appba visszatérve el kell küldeni az ETH-t a kiválasztott szolgáltatónak, és a tranzakciót a tárcában kell megerősíteni.

A Metamask esetében a vásárlás és az eladás akkor lehetséges, ha a felhasználók összekapcsolták a tárcájukat és a bankszámlájukat az engedélyezett szolgáltatók valamelyikével.

A szolgáltatással a Metamask azt kívánja elérni, hogy a felhasználók a lehető legkevesebb közvetítővel tudjanak részesülni a web3 által nyújtott előnyökből.

A Metamask mögött álló fejlesztőcég, a ConsenSys már jó ideje dolgozik azon, hogy hasonló funkciókat tudjon hozzáadni a tárcához.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


2022 októberében tette lehetővé, hogy bankszámláról lehessen kriptót vásárolni, a Sardine szolgáltató, egy banki elszámolást végző cég közreműködésével.

A vállalat percek alatt végrehajtja a pénzügyi megbízásokat, csúszások és hosszadalmas ügyintézés nélkül, így a kriptóvásárlás ténylegesen azonnali lehet.


Olvastad már? Megcélozza a japán piacot az Avalanche

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!