A Fekete hattyú írója kiszáll a bitcoinból

-

A bitcoin árfolyama közelít az 50.000 dollárhoz, és még csak most kezdődhet az igazi emelkedés.
Nassim Ncholas Taleb, a Fekete hattyú írója miért pont most döntött úgy, hogy eladja bitcoinját? Írói sikerei mellett elismert opciós kereskedő, matematikus és kockázatelemző is.

Érdemes hallgatni a figyelmeztetésére, vagy tévedett?

A Fekete hattyú írója felszólalt a kriptobefektetők ellen, elkezdte eladni bitcoinvagyonát

Nassim Nicholas Taleb nemrég felfedte, hogy nemrég elkezdte eladni bitcoinjait.
A mostani érvelése viszont nem feltétlenül állja meg a helyét. Mi ez a hatalmas váltás egy veterán bitcoinbefektetőtől, miután közel 50.000 dolláron áll a bitcoin árfolyama?
Mivel nem lehet termékeket és szolgáltatásokat vásárolni vele. Taleb szerint egy „valuta árfolyama nem lehet instabilabb” annál, mint amit vásárolni szeretnél vele. Szerinte ebben a tekintetben a bitcoin „megbukott”.
Taleb már korábban elmondta, hogy szerinte a bitcointulajdonosok „teljesen idióták.” Nemrég pedig azt nyilatkozta, hogy a kriptopénzt „átvették a vírustagadó szociopaták akik annyira fejlettek, mint az amőbák.”

Lehet, hogy Taleb shortol?

Taleb lehet, hogy tanult embernek számít, de nem látja, hogy mennyire zseniális a bitcoin tervezése. Cory Klippsten, a SwanBitcoin vezérigazgatója próbálta elmagyarázni hősünknek, hogy merre tart a bitcoin elterjedése.
Klippsten szerint a bitcoin elterjedése azzal kezdődik, hogy először vagyontárolási eszköz, majd csereeszköz, és végül mértékegység lesz a bitcoinból.
Jelenleg félúton van a vagyontárolási eszköz felé, vagyis még sokat emelkedhet.
Ahogy egyre inkább csereeszközzé válik úgy egyre alacsonyabb lesz a bitcoin volatilitása. Egy ponton a bitcoin sokkal stabilabb mértékegység lesz.

Olvastad már? Bálint-napon újra rekordot döntött a Bitcoin

Forrás: bitcoinist.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Ripple visszautasítja a SEC kemény követelményeit

Az XRP útja nem volt más, mint egy hullámvasút, köszönhetően a folyamatos Ripple vs. SEC drámának. Az XRP 0,55 dollár körüli árfolyamon, a jogi zűrzavar közepette...

A Binance a hatóságokkal együttműködve teszi biztonságosabbá a kriptopiacot

Több mint 186 millió regisztrált felhasználót szolgál ki jelenleg a Binance, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje és a számuk folyamatosan nő. Március első hetében 100 milliárd...

Jelentős altcoin nyereség a láthatáron: Melyik érme emelkedik először?

Vendégbejegyzés A kriptopiac emelkedő szakaszban van, több kevésbé ismert érme is jelentős növekedési potenciált mutat. A befektetők élénken figyelik a trendeket, hogy megállapítsák, melyek emelkedhetnek először. Ez a...

Vajon az Ethereum visszatérésre készül a 3.700 dolláros visszautasítás után?

Az Ethereum (ETH) a cikkírás idején 3.200 dolláros árfolyamon mozgott. A 3.000 dolláros pszichológiai szintet április 13. óta többször is áttörték az alacsonyabb időkereteken, és...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!