A DYDX meglepetéseket tartogat

-

A vezető örökös szerződések kereskedési platformja, a dYdX (DYDX) bejelentette, hogy a dYdX V4 blokklánc végleges elindítása felé vezető öt mérföldkő közül a harmadik befejeződött.

Az először 2022 júniusában bejelentett dYdX V4 blokklánc egy önálló blokklánc, amelyet jelenleg a Cosmos SDK és a Tendermint Proof-of-stake konszenzusprotokoll alapján fejlesztenek.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

dYdX V4-et úgy tervezik, hogy teljesen decentralizált, láncon kívüli rendelési könyvvel és egy olyan megfeleltetési motorral rendelkezzen, amely nagyságrendekkel nagyobb skálázásra képes, mint amit bármely meglévő blokklánc támogatni tud.

A következő lépésekkel kapcsolatban a perpetuals kereskedési platform megjegyezte továbbá, hogy a 4. és 5. mérföldkő a nyilvános tesztnet július végi elindítását.

A terméket tesztelő validátorok megnövekedett számát, valamint a szeptember végi mainnetre történő esetleges bevezetést foglalja magában.

A DYDX-nek megvan a saját akarata.

Míg az általános kriptopénz piac az elmúlt héten konszolidációnak volt tanúja, a DYDX lefelé kereskedett.

Ennek eredményeképpen a token értéke 6%-kal esett ebben az időszakban. A DYDX tokenenként 2,45 dolláron kereskedett, derült ki a CoinMarketCap adataiból.

A token ármozgásának napi grafikonon történő értékelése egy új medveciklus kezdetét mutatta március 26-án.

Ez akkor történt, amikor a mozgóátlag konvergencia/divergencia (MACD) vonal metszette a trendvonalat egy csökkenő trendben. A mutatót azóta piros hisztogram sávok jelzik.

Az új medveciklus kezdete egybeesett azzal, hogy az eladók visszanyerték az irányítást a DYDX-piac felett, és legyőzték a vevőket.

Az eszköz Directional Movement Indexe a Negatív Iránymutatót 18,85-nél mutatta.

A Pozitív Iránymutató felett 15,10-nél pihent. Ez azt mutatta, hogy az eladási nyomás meghaladta a vételi lendületet a DYDX piacán a sajtó idején.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Továbbá, a vonatkozó semleges pontjaik alatt elhelyezkedve az alt legfontosabb momentummutatói csökkenő vásárlási nyomásra utaltak.

Az írás időpontjában a DYDX relatív erősség indexe (RSI) 49 volt. A túladott területhez közeledve az alt pénzáramlási indexe (MFI) 31,95 ponton állt.

A hónapban eddig a DYDX nyílt érdekeltségei csökkentek.

Amikor egy kriptopénz eszköz nyílt érdeklődése csökken, az általában a piaci részvétel vagy a kereskedési aktivitás csökkenését jelzi.

Forrás: coinglass.com

Olvastad már? A Disney megszünteti metaverse részlegét

Kiemelt kép: Tiền Ảo Giá Tốt

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!