A CoinPayments-szel társul a BitTorrent, indulhat a natív BTT Token

-

A BitTorrent torrentkliens bejelentette, hogy a saját Tron-alapú bittorrent tokenjét, mostantól támogatja a CoinPayments kriptofizető szolgáltató. A hírről a Cointelegraph számolt be.

Olvastad már? Matt Hougan, az ETF.com elnöke és a Bitwise kutatója szerint a kriptopénzek 95%-a ki fog halni

Ahogy korábban megírtuk, a BitTorrent januárban indította el saját BTT tokenjét. Ez az első próbálkozás, hogy tokenizálják fájlmegosztó rendszerüket. Mindez hat hónappal azután, hogy a céget felvásárolta a decentralizált internetstartup, a Tron.
A most megjelent hír szerint a BitTorernt már egy ideje együttműködik a CoinPayments-szel, hogy támogassa a tront (TRX), a bitcoint (BTC) és a binance coint (BNB).

A BTT támogatásával mostantól BitTorrent és µTorrent Pro előfizetést vásárolhatnak a felhasználók, mellyel fájlátalakításhoz, HD-streameléshez és vírusvédelemhez jutnak az előfizetők.
Justin Sun, a Tron alapítója és a BitTorrent vezérigazgatója tisztázta, hogyan szeretnék tokenizálni a BitTorrent rendszerét.

A mostani CoinPayments-társulás célja, hogy „a bittorrent token (BTT) teljesen fizetőképes legyen az online piacokon, mielőtt integrálnánk azt az asztali és mobil termékeinkbe” – árulta el.

Nyáron elindul a BTT-alapú „BitTorrent Speed” szolgáltatás, amely integrálva lesz a BitTorrent Windows alapú µTorrent kliensébe. A BitTorrent oldala szerint BTT tokent kaphatunk feltöltésért és elkölthetjük gyorsabb letöltésekért.
A 2004-ben indult BitTorrent saját adatai szerint 100 millió felhasználóval rendelkezik világszerte.
A Tron és Bittorrent integrációjára irányuló közös projekt a „Project Atlas” nevet viseli. Célja, hogy egy decentralizált, kriptopénzalapú tartalommegosztó platformot indítsanak el.

A cikk írásakor a Tron (TRX) a nyolcadik legnagyobb kriptopénz piaci kapitaizáció szerint, egy token ára 0,0258 dollárt ér, amely negyed százalékos növekedést jelent az elmúlt 24 órában a CoinMarketCap adatai szerint.
Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon a Telegramon és az Instagramon. Legyen szép napod!

Legfrissebb bejegyzéseink

Melyik coint kell megvenni, hogy milliomossá váljon ezen a bikafutamon

Vendégbejegyzés A felgyorsuló kriptopiaci lendület a közelmúltban 60.000 dolláros csúcs felé vitte a Bitcoint, ami intenzív piaci spekulációkat váltott ki. Ilyen bika futások közepette a megfelelő digitális...

Anthony Scaramucci elmélete az Bitcoinról

A Bitcoin (BTC) feleződése körüli növekvő várakozás közepette befektetői jóslatok készülnek. A legújabb Anthony Scaramucci-tól, a SkyBridge Capital alapítójától származik. A CNBC TV-nek nyilatkozva Scaramucci kiemelte...

Ez az altcoin áttörte a fő trendvonalat: Megmenekül a medvecsapdából?

A bika futás úgy tűnik, hogy hivatalosan is elkezdődött, mivel a Bitcoin árfolyama belép az ATH előtti utolsó ellenállási zónába. Mindeközben az altcoin rally még...

A republikánus szenátorok szerint a CBDC-k „sértik a szabadságukat” – Miért?

Ted Cruz szenátor vezette republikánusok nemrégiben megosztották véleményüket a központi banki digitális valutákról (CBDC). A fiat valuták e digitális formáit, amelyeket számos ország, köztük az Egyesült...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!