A CoinMarketCap nyílt levélben beszélt a Binance-akvizícióról

-

A CoinMarketCap vezetősége nyílt levélben taglalja a Binance-akvizíció részleteit. Ebben Carylyne Chan következő vezérigazgató afelől biztosítja a felhasználókat, hogy a weboldal továbbra is független lesz, és fokozottan fog törekedni arra, hogy minél több szolgáltatást tegyenek elérhetővé.

Az új CEO eloszlatja a kétségeket

Az állítólagos 400 milliós vásárlás meglepetésként érte a kriptközösséget. Changpeng Zhao, a Binance vezérigazgatója ettől függetlenül azt állította, hogy az üzleten már hónapok óta dolgoznak.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Levelében Chan számos olyan aggodalomra hívja fel a figyelmet, amelyet a weboldal felhasználói terjesztenek. Leginkább azokra a félelmekre reagált, melyek szerint a CMC többé már nem fog függetlenül működni.

Állítása szerint:

A CoinMarkatCap továbbra is függetlenül fog futni és a Binance-től független entitásként működik majd. A döntések a CoinMarketCap érdekében történtek meg, ami azt jelenti, hogy továbbra is fejleszteni fogjuk a felhasználók számára hasznos termékeket és szolgáltatásokat, és folytatjuk a partnerekkel és ügyfelekkel való együttműködést, oly módon, amely számukra is hasznos.

Chan szintén számos új, fejlesztés alatt álló szolgáltatást sorolt fel. Ezek közé tartozik, hogy a felhasználók számára lehetővé teszik a regisztrációt, valamint figyelőlisták és individuális portfóliók létrehozását. Hamarosan egy sor új adattípus is elérhetővé válhat.

Brandon Chez, a CMC alapítója és jelenlegi vezérigazgatója egy külön levélben bejelentette, hogy leköszön, és „tanácsadóként kezdi meg működését”.

A kereszteződés előtt a CoinMarketCap

Amikor Chez 2013-ban megalapította a CoinMarketCapet, ez volt az egyetlen adatszolgáltató a piacon. Ma már versenytársban nincs hiány. Több tucat weboldal és alkalmazás kínál részletes információkat a kriptopénzekkel kapcsolatban.

A CMC-nek éppen ezért innovatívnak kell maradnia, ha továbbra is az elsődleges platform kíván maradni a kutatók és elemzők számára.

Fontos még megjegyezni, hogy az elmúlt pár évben több kritika is érte a CMC-t, amiért megbízhatatlan adatokat közölt. A weboldal ugyanis nagy mértékben a váltók által közreadott jelentésekre támaszkodik.

A kisebb váltók viszont szeretik magukat nagy forgalmúként feltüntetni, amely azt eredményezte, hogy a CMC-n is rendkívül pontatlanul jelentek meg a likviditással és volumenekkel kapcsolatos információk.

A valóság az volt, hogy néhány elemzés szerint a váltók által közölt adatok 95%-a manipulált vagy hamis.

A CMC felismerte ezt a problémát, és protokollokat dolgozott ki, hogy javítsanak a jelentéseken, a kihívás ennek ellenére továbbra is fennáll.

A megbízhatóság problémájának kérdése ellenére a Binance új tulajdonjoga nem valószínű, hogy komoly aggodalmakat okozna. A váltó jó hírnévvel rendelkezik az átláthatóságot illetően, és a legtöbb befektető szerint is megbízható.

Ráadásul a Binance-t már csak az is megakadályozná fogadalma megszegésében, hogy manapság már több mint elegendő alternatív adatszolgáltató létezik.

Olvastad már? Egyiptom korlátozza a készpénzfelvételt, megoldás-e a bitcoin?

Forrás: bitcoinist.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép estétek! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin ára 2021 decembere óta először éri el az 57.000 dollárt

A Bitcoin árfolyama február 15. és 25. között alacsony volatilitást mutatott, de az elmúlt két napban úgy tűnik, hogy a vevők visszatértek, mivel a BTC...

Bitcoin előrejelzés: Michael Novogratz szerint 150.000 dollárra emelkedhet

A bitcoin tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) körüli lelkesedés nem mutatja a lanyhulás jeleit, és a várakozások szerint az ágazatban tartós növekedés és elfogadás várható. Michael Novogratz,...

Az Ethereum bálnák 64 millió dollárt vontak ki a tőzsdékről

Az Ethereum (ETH) bizalmának figyelemre méltó megnyilvánulásaként a kriptopénz bálnák együttesen mintegy 64 millió dollár értékű ETH-t vontak ki a főbb tőzsdékről - jelentette a...

Márciusi altcoinok megfigyelése a Solana árnyékában

Vendégbejegyzés A kriptopiac napjainkban jelentős átalakulásnak lehet tanúja, amit a Solana (SOL) figyelemre méltó útja és a skálázható, biztonságos és decentralizált web3 platform előmozdítását célzó stratégiai...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!