Sagi Bakshi lesz a Coinmama új vezérigazgatója

-

A Coinmama már 2013 óta vezető szerepet tölt be a kriptoforradalomban. Minden erejükkel azon dolgoznak, hogy egyszerűbbé tegyék a világ számára a kriptopénzeket.
Bakshival az élén a tőzsde arra összpontosít, hogy világszerte növelje a kriptopénzek hozzáférhetőségét. Az a céljuk, hogy az elkövetkezendő évtized során 500 millió lehetséges felhasználó számára biztosítsanak hozzáférési pontot a kriptopénzekhez.

Válts stabilcoinokat a CoinCashnél! Kattints a részletekért!

A Coinmama hisz abban, hogy a pénz jövője a nyílt forráskód, a határtalanság és a decentralizáció. Az emberektől származik, az emberek számára van, és mindenki számára elérhetővé kell tenni a pénzügyi szabadságot.
Egyszerű és barátságos módon lehet bitcoint és kriptopénzeket vásárolni online, bankkártyával, hitelkártyával vagy banki utalással, emellett bitcoint is eladhatunk.

„A legizgalmasabb dolog a bitcoinban, hogy felkavarja a piacokat. Ez egy új pénzügyi rendszer, amely szinte mindenben különbözik a korábbiaktól” – mondta Bakshi. „Azonban annak érdekében, hogy a bitcoin hosszabb távon is sikeres legyen, mindenképpen szélesebb körben is el kell terjednie. A Coinmamának két fő célja van: minél egyszerűbbé és automatikusabbá tenni a kriptopénzeket, valamint minél jobb szolgáltatást nyújtani. Emellett arra használjuk felületünket, hogy új és jövőbeni felhasználókat oktassunk a kriptopénzek előnyeiről és így segítsünk a terjedésen.”


A Coinmama több mint 2 millió felhasználóval rendelkezik 188 országban, és tovább terjeszkedik.
Ugyanakkor új fizetési lehetőségekkel egyszerűbbé teszi a beszállást a kriptopénzek világába, és üzleti megállapodásokat köt tárcaszolgáltatókkal, hogy egyszerűbbé tegyék a kriptopénzek felhasználását és hozzáférhetőségét.
Sagi Bakshi egy több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező számítástechnikai mérnök, aki technológiai, telekommunikációs, marketing és blokklánc-technológiai háttérrel büszkélkedhet.
Az IronSource-tól csatlakozik a Coinmamához, amely nemrég 1,6 milliárd dolláros értéknyilvánítást kapott.
Bakshi az IronSource alapítói között szerepel 2011 és 2018 között pedig a cég legnagyobb részlegének igazgatója volt.
Az új vezérigazgató már régóta rajong a kriptopénzek iránt és különösen érdekli a bitcoin, emellett részt vett az Ethereum DAO tokeneladásban, így nagyon szívesen áll a Coinmama életére, hogy elősegítse a pénzügyi forradalmat.

Olvastad már? Kereskedés Konyhanyelven 6. rész – az Order Book

Forrás: bitcoinist.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Hogyan befolyásolhatja az FTX az ETH jövőbeli ármozgásait?

Az Ethereum (ETH) nemrég átlépte a 3200 dolláros határt, optimizmust keltve a tulajdonosok körében. A kedvező lendület mögött azonban potenciális kihívások lappangtak, az adatok olyan érdekes...

Pepe (PEPE) technikai elemzés 02.27.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) február 26-án 41%-ot emelkedett, és ezzel az árak átléptek egy kulcsfontosságú ellenállási szintet. Decemberben ez az ellenállás visszaverte a bikákat. Emellett 2023...

A legjobb Layer 2-es kriptovaluták amire a bálnák összpontosítanak

Vendégbejegyezés A Pantera Capital, egy vezető blokklánc befektetési cég erős kriptobika piacra számít a következő 18-24 hónapban. Ennek a jóslatnak köszönhetően kulcsfontosságú a Layer 2-es kriptovalutákra összpontosítani,...

Hamis tárcaprogramra figyelmeztetnek a kínaiak

A kínai digitális jüan kezelésére szolgáló tárca-applikcióból felkerült az internetre egy hamisított példány, és az áldozatok minden pénzüket elveszíthetik, ha ezt telepítik az eszközükre. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!