Charles Hoskinson, az Ethereum társalapítója és a Cardano megalkotója elmondta, hogy szerinte a bitcoin a jövőben ismét eléri a 10 000 dollárt, és akár 100 000 dollárig is emelkedhet hosszabb távon.

Egy november 22-én közölt Twitter-üzenetben Hoskinson a kriptoközösségnek azt mondta, hogy a bitcoin több mint spekuláció, a legutóbbi esés pedig csak a negatív híreknek és piacmanipulációnak köszönhető.

Egy globális mozgalom

Mivel a bitcoin sokkal több, mint az árfolyama, így arra számít, hogy a világ legnagyobb pénze nagyon jól fog szerepelni a jövőben.

Elmondta:

 „Csökkent a bitcoin értéke? Mindenki emlékezzen vissza, hogy a rossz hírek és a piaci manipuláció ellenére továbbra is egy globális mozgalom, amely megváltoztatja a világot. Ismét látni fogjuk a 10 000 dolláros bitcoint, és idővel a 100 000 dollárost is várni fogjuk. A kriptó megállíthatatlan, a kriptó a jövő.”

A bitcoin jelenlegi ármozgásai

A bitcoin és az altkoinok értéke jelentős esést tapasztalt a napokban. A bitcoin egy pillanat erejéig még 7000 dollár alá is benézett, mielőtt visszapattant volna.

A bitcoin dominanciája a héten 69%-ra emelkedett, ami azt jelenti, hogy a bitcoin ismét felülmúlta a többi kriptopénz teljesítményét.

Nem sokkal az esés után a bitcoin határidős ügyletekkel foglalkozó Bakkt platform napi forgalma új rekordot döntött meg, amely azt mutatja, hogy nőtt az érdeklődés az árfolyam megújult ingadozásának köszönhetően.

Októberben Hoskinson azt mondta, ha a bitcoin elbukik, akkor az egész kriptoipart magával húzhatja.

Olvastad már? Az optikai csipek fogják megmenteni a Bitcoint?

Forrás: cointelegraph.com

Kiemelt kép: Block Inspect


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép napotok! 🙂