A Cardano (ADA) és a Solana (SOL) milliós felszámolással néz szembe, a DTX Exchange 100-szoros megtérüléssel kecsegtett

-

A két DEFi-óriás, a Solana (SOL) és a Cardano (ADA) jelentős áresésnek lehet tanúja a szélesebb piaci ingadozások és a bálnatevékenységek közepette.

A kulcsfontosságú ellenállási szintek alatt kereskednek, a tokenek további csökkenést mutatnak, mivel a medvés hangulat egyre inkább érvényesül.

A globális befektetők a DTX Exchange-re összpontosítanak, hogy a következő bikafutás során 100-szoros nyereséget érjenek el.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A projekt erős ICO teljesítményével és úttörő tradFi funkcióival potenciálisan a DeFi piac élére kerülhet.

A Cardano (ADA) 0,41 dolláron medvéssé válik eladások közepette

A Chang Fork hype-jával a küszöbön a Cardano (ADA) valószínűleg 681,9 millió dolláros kincstári összeget fog átutalni az ADA-tulajdonosoknak, elkötelezve magát a felhasználói részvétel mellett.

A közelmúltbeli frissítések és a piaci optimizmus ellenére a Cardano (ADA) tulajdonosai spekulatívak a jövőbeli árfolyam-teljesítményt illetően a 0,45 dollár alatti történelmi lomhasága miatt, mivel sokan stabil coinnak nevezik.

A piaci tőkeérték 2,9%-os csökkenésével a Cardano (ADA) masszív tőkekiáramlásnak lehet tanúja.

A technikai mutatók, mint például a 90 napos MCA a vásárlási nyomás és a hosszú távú állományok csökkenését jelzik.

A token 0,37 dolláron kereskedik, potenciálisan a 0,4 dolláros küszöb alá esett, ha a bikák nem nyernek újra lendületet, a helyzet tovább romlik.

A bálnák 231 millió dollár értékben dobtak ki Solana (SOL) eszközöket

A Solana (SOL) ökoszisztéma a DeFi szektorban zajló fejlesztései ellenére jelentős áringadozásoknak lehet tanúja, amelyeket a szélesebb piaci lassulás és a befektetői eladások hajtanak.

A WhaleAlert friss jelentése szerint több millió Solana (SOL) token eltolódott a pénztárcák között, a Coinbase-on 1.641.999 darab, 231 millió dollár értékű token dömpingje negatív hatást gyakorolt a pályájára.

A Solana (SOL) közvetlenül a 140 dolláros támaszszint alatt kereskedik, 20%-os csökkenést mutatva havi idősíkon.

Az elemzők a Solana (SOL) gyors fellendülésére számítanak az elkövetkező napokban a v.18-as frissítés bejelentése után.

Ahogy a jelenlegi piac spekulatívnak bizonyul, a befektetők a DTX Exchange felé fordulnak a hatalmas nyereségekért.

A DTX Exchange (DTX) a 100-szoros potenciállal rendelkező top kriptóvá válik

A DTX Exchange (DTX) egy feltörekvő kereskedési platform, amely egy sor élvonalbeli megoldást és kiterjedt felhasználási eseteket tartalmaz.

A hibrid platform 1000-szeres tőkeáttétellel ruházza fel a kereskedőket, lehetővé téve számukra, hogy minimális tőkével magasabb piaci pozíciókat biztosítsanak.

A kereskedők továbbá a különböző pénzügyi szektorokban történő optimalizált kereskedéshez felhasználhatják az elosztott likviditási poolokat.

A DTX Exchange végleges ereje a biztonsági protokollokban és a blokklánc L1 technológiában rejlik.

A DTX platform által kínált, non custodial pénztárcákon keresztül a felhasználók közvetítők nélkül teljes hozzáférést kaphatnak digitális eszközeikhez és privát kulcsaikhoz.

A tulajdonosok governance jogokkal és mega adományokhoz való hozzáféréssel rendelkeznek.

Mivel az előértékesítési igények az egekbe szöktek, a DTX Exchange valószínűleg 2024 második negyedévében fejezi be az előértékesítést.

Az előértékesítés 2. szakaszában a projekt hatalmas, 700.000 dolláros összeget gyűjtött össze, és nem látszik, hogy egyhamar megtorpanna.

Amint a projekt élesedik, a DTX token várhatóan 2 dollár fölé fog szökni, ami a következő DeFi leader tokenjeinek megvásárlására a legjobb időpontot jelöli.

Látogass el a DTX előértékesítésre
Olvasd el a Whitepaper-t
Csatlakozzon a DTX közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Csökken a Bitcoin-tárcák száma, de ez egyáltalán nem baj

A Bitcoin tárcák száma jelentősen csökkent az elmúlt hónapban, ez derül ki a Santiment adataiból. Az árfolyam stabilizálódik A legutóbbi árfolyam-emelkedés ellenére, amely a Bitcoint ismét 65...

A legjobb kriptoprojektek érkező airdropokkal: Celestia, Dymension, és Algotech

Vendégbejegyzés A piac gyors változásokon megy keresztül, új kriptoprojektek és tokenek bevezetésének tanúja. Ennek egyik jelentős trendje az airdropok megjelenése, egy olyan stratégia, amelyben a projektek ingyenes...

Sebességet váltott a digitális rubel, közeledhet a tényleges bevezetés

Vlagyimir Putyin orosz elnök kijelentette, hogy itt az ideje az országban olyan környezetet teremteni, amely növeli a digitális rubel, azaz az orosz központi banki digitális...

3 érme, amit ne hagyj ki a nyaralás előtt

Mivel a kriptopiacok erősen bikás jeleket mutatnak, ez a legjobb időszak arra, hogy kedvező áron lépjünk be az egyes előértékesítésekbe. Azt követően, hogy a Bitcoin július...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!