A Cardano 2023 első negyedévében virágzik

-

A Cardano 2023 első negyedévében figyelemre méltó növekedési lendületet vett – derül ki a Messari friss jelentéséből.

A virágzó blokkláncplatform jelentős növekedést tapasztalt különböző pénzügyi és ökoszisztéma mutatókban, beleértve a decentralizált pénzügyek (DeFi) közel háromszorosára nőtt teljes értéke (Total Value Locked, TVL).

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Ez a növekedés a megnövekedett dApp-tranzakcióknak és az új stablecoinok elfogadásának tulajdonítható az ökoszisztémában.

A jelentés hangsúlyozza továbbá a Cardano jelentős technikai fejlődését a skálázhatóság és a virtuális gépek (VM) kompatibilitása területén.

Több Layer-2 skálázási megoldás is debütált a mainnet-en. Eközben az oldalláncok, mint például a Milkomeda C1 és az IOG EVM oldallánc, tovább fejlődnek, növelve a kompatibilitást.

Ezek az oldalláncok segítenek egyszerűsíteni a más platformokról érkező fejlesztők integrációját, megszüntetve a tanulási görbét azok számára, akik nem szoktak hozzá a Cardano eUTXO elszámolási modelljéhez.

Az oldalláncok mellett a Cardano előrelépéseket tett a programozási nyelvek támogatásának bővítésében is, azzal a céllal, hogy még több fejlesztőt vonzzon.

A platform mostantól fejlesztői eszközöket kínál olyan népszerű nyelvekhez, mint a Python és a TypeScript, valamint olyan domain-specifikus nyelvekhez, mint a Marlowe és a Helios.

Ezeknek a nyelveknek a támogatása megnyitja az ajtókat mind az új, mind a meglévő fejlesztők előtt, megkönnyítve számukra a Cardano ökoszisztémára való építkezést.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A Cardano lenyűgöző első negyedéves növekedése bizonyítja a platform elkötelezettségét az innováció és a blokklánciparban való terjeszkedés mellett.

A skálázhatóságra, a VM-kompatibilitásra és a változatos programozási nyelvek támogatására való összpontosításával a Cardano erős versenyzőként pozícionálja magát a decentralizált pénzügyek és a blokklánc-technológia gyorsan fejlődő világában.

zeta

Olvastad már? Az Intel Axes Bitcoin bányászati chip sorozata

Kiemelt kép: Satheesh Sankaran

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Winklevoss ikrek társtulajdonosok lettek egy fociklubban

A Winklevoss ikrek a Real Bedford FC csapatában szereztek részesedést, az ismert bitcoin-rajongó, Peter McCormack fociklubjában. A terveik szerint a klubot a legjobbak közé akarják...

Egy amerikai szenátor is beszédet tartott a Bitcoin Policy Summit rendezvényen

Marsha Blackburn egyértelművé tette, hogy számára mennyire jól beleillik a bitcoin a magánszféra és a fogyasztóvédelem kategóriájába, és, hogy a jövőben a mainál sokkal nagyobb...

A 99Bitcoins lehet a következő berobbanó BRC20 token?

A Bitcoin ezen a héten kifejezetten erős arcát mutatta, nemrég ugyanis visszaszerezte a 70.000 dolláros árfolyamot, miután 5 százalékot emelkedett. Eközben az újonnan előértékesített BRC20...

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!