A BTC letaszítja az USD-t? A kriptopiac felforrósodik! A top 5 érme robbanásszerű emelkedése látható!

-


Vendégbejegyzés


Érzed? A piac nagymértékben felmelegszik, amit a főbb érmék, mint a Solana (SOL), a Ripple (XRP), a Cardano (ADA) és a Toncoin (TON) jelentős áringadozása hajt.

A legfontosabb kiemelkedő esemény a tech-milliárdos Jack Dorsey merész jóslata, aki szerint a Bitcoin (BTC) idővel felválthatja az amerikai dollárt.

Mindez egy úttörő Bitcoin (BTC) törvényjavaslat kongresszusi bevezetését követi, ami további spekulációkat vált ki a széles körű bevezetés lehetőségével kapcsolatban.

Dorsey jóslata egybecseng más piacvezetők nézeteivel, amelyek szerint a Bitcoin (BTC) értéke soha nem látott magasságokba emelkedhet, és 2030-ra elérheti az 1 millió dollárt.

Az ismertebb érmék mellett van egy új jövevény is – a Minotaurus (MTAUR). Ez kiemelkedőnek tűnik ezen a gyorsan fejlődő területen.

Miközben a kriptopiac tovább fejlődik, és erős reakciókat mutat a nyilatkozatokra és a fejleményekre, a Minotaurus robusztus játékkínálata és erős közösségi támogatása arra utal, hogy potenciálisan jelentős növekedést tapasztalhat, így érdemes lesz közelről figyelni az elkövetkező hónapokban.

A Minotaurus ($MTAUR): A következő nagy dobás a kripto- és játékiparban?

Bemutatkozik a Minotaurus ($MTAUR), egy új blokklánc-alapú projekt, amely a virágzó casual gaming piacot csapolja meg.

Jelenleg előértékesítésben van, itt a lehetőség, hogy korán beszállj a maximális előnyökért és a meggyőző ösztönzőkért.

A $MTAUR tokenek az előértékesítés 1. szakaszában mindössze 0,0000421 dollárba kerülnek darabonként. Ez egy meredek árcsökkentés a 0,00020 dolláros jegyzési árhoz képest.

A Minotaurus középpontjában egy magával ragadó, végtelenül futó játék áll. Játssz Minotaurusz-ként, fedezd fel a labirintusokat, gyűjts érméket, győzd le az ellenséget és kerüld el a csapdákat.

Minotaurus

Indokok a csatlakozásra?

Miért özönlik a kriptoközösség a Minotaurushoz? Az alábbiakban megtalálod a leggyakoribb okokat.

  • Nagy növekedésű piac: A Minotaurus belép a 14,78 milliárd dolláros casual gaming iparágba, amely várhatóan évente 9%-kal fog növekedni.
  • Kiterjedt hasznosság: Használd a $MTAUR tokeneket játékbeli fizetőeszközként, oldj fel karaktereket, tárgyakat, boostereket, minijátékokat és még sok mást. Élvezze az ösztönzőket a megszolgálás meghosszabbításáért és az ajánlási bónuszokért.
  • Kiegyensúlyozott tokenomika; A Cliff és a megszolgálási mechanizmusok elősegítik a szabályozott token-kínálatot.
  • Biztonsági garanciák: Az intelligens szerződést a SolidProof és a Coinsult vezető blokkláncbiztonsági cégek auditálják.

Szálljon be korán

Az előértékesítés során a $MTAUR tokenek 78,95%-os árengedményével most van a legjobb alkalom a beszállásra.

Csatlakozz most, hogy biztosítsd az alacsony belépést, feloldd a csábító előnyöket, és első kézből szemtanúja legyél a projekt felemelkedésének.

A Solana (SOL) mutatója zöldet villog

A következő potenciális szupernyertes a Solana (SOL). A közelmúltban erős piaci jeleket mutatott, a Cumulative Volume Delta (CVD) 29 millió dolláros többlet vásárlási aktivitást jelzett.

Ez a nettó vásárlási nyomás növekedése ígéretes jel a Solana (SOL) számára, ami a megnövekedett keresletet és a kereskedők pozitív hangulatát tükrözi.

Az eszköz közelmúltbeli teljesítménye a főbb tőzsdéken, mint a Binance és a Coinbase, erőteljes piaci jelenlétre utal.

Jelenleg a Solana (SOL) a 200 EMA felett kereskedik, ami a kisebb visszalépések ellenére bikás tendenciát jelez. Az árfolyam nemrég ellenállásba ütközött az 50 EMA szintjénél, 155 dollárnál.

Ahhoz, hogy fenntartsa ezt a lendületet, a Solana (SOL) árfolyamnak meg kell haladnia a 150 dolláros pszichológiai küszöböt, ami valószínűleg több piaci résztvevőt vonzana, és megszilárdítaná a bullish pályát.

A Solana (SOL) előrejelzése optimistának tűnik, ha a jelenlegi vételi trend folytatódik.

A kulcsfontosságú ellenállási szintek feletti áttörés és az erős vásárlási nyomás fenntartása jelentős árfolyam-emelkedéshez vezethet.

Az eszköznek azonban meg kell tartania a támaszszinteket a további veszteségek elkerülése érdekében.

A Ripple (XRP) potenciális rallyra pozicionálva

A Ripple (XRP) a 2017-es teljesítményére emlékeztető potenciális árfolyamrallyra mutatnak rá az elemzők.

A Ripple (XRP) a közelmúltban megnövekedett kereskedési volument látott, ami a piaci szereplők növekvő érdeklődésére utal.

A jelenlegi piaci viszonyok arra utalnak, hogy a Ripple (XRP) jelentős emelkedés előtt áll, igazodva a történelmi mintákhoz.

A Ripple (XRP) az utóbbi időben oldalazóan kereskedett, de a technikai beállítás egy duplafenekű mintázatot mutat 0,49929 dollár körül, ami történelmileg egy erős támaszszint.

Ez a minta gyakran előjele egy bullish fordulatnak, ami arra utal, hogy a Ripple (XRP) jelentős áremelkedésre készülhet.

A rövid távú célok között szerepel a 0,54 dolláros szint elérése, de a szélesebb piaci trendek nagyban befolyásolják ezt a mozgást.

Ha a Ripple (XRP) követi a történelmi trendjét, akkor új csúcsokat érhet el, egyes elemzők szerint akár a 35 dolláros szintet is elérheti.

Ez az optimista kilátás attól függ, hogy az eszköz megtartja-e a jelenlegi támaszszinteket, és leküzd-e bármilyen negatív piaci hangulatot.

A Ripple (XRP) státuszának közelmúltbeli jogi tisztázása tovább erősítheti a piaci teljesítményét, bár a szabályozási bizonytalanságok továbbra is potenciális kihívást jelentenek.

Cardano (ADA) növekedésre kész a Chang integrációval

Mivel valószínűleg javítani fogja a hálózat képességeit, a közelgő Chang hard fork a Cardano (ADA) számára a fejlődés szempontjából előkelő helyzetet biztosít.

Ez pozitív piaci hangulatot váltott ki, és sok kereskedő jelentős árfolyam-emelkedésre számít.

A Chang integrációja kulcsfontosságú lépésnek tekinthető a Cardano (ADA) fejlődésében, ami potenciálisan több elfogadást és felhasználási esetet ösztönözhet.

A jelenlegi piaci környezet szerint a Cardano (ADA) árfolyama a Chang integrációval kapcsolatos pozitív várakozásoknak köszönhetően közelít a 2 dolláros szinthez.

A Cardano (ADA) árfolyama folyamatosan emelkedik, és a 2 dolláros küszöb átlépése megteremtheti a terepet a további emelkedéshez. A kereskedők szorosan figyelik az ellenállás vagy a támogatás jeleit e kritikus szint körül.

A Cardano (ADA) jövője ígéretesnek tűnik, ha a Chang hard fork a várakozásoknak megfelelően teljesít. A 2 dollár feletti árfolyam elérése és fenntartása megerősítené a piac bizalmát a Cardano (ADA) hosszú távú potenciáljában.

A Cardanónak (ADA) azonban meg kell küzdenie a lehetséges technikai kihívásokkal és biztosítania kell a sikeres végrehajtást, hogy elkerülje a piaci lelkesedést csillapító visszaeséseket.

A Toncoin (TON) új mérföldköveket ért el

Végül pedig ott van a Toncoin (TON). A projekt figyelemre méltó teljesítményt mutatott, megfordította az Avalanche-ot és a Polygont az olyan kulcsfontosságú mérőszámok tekintetében, mint a teljes lezárt érték (TVL).

A Toncoin (TON) ökoszisztéma erőteljes növekedést tapasztalt, jelentősen nőtt a DeFi tevékenységek és a tétekben való részvétel.

Ez az erős piaci jelenlét a Toncoint (TON) a decentralizált pénzügyi szektor jelentős szereplőjévé tette.

A Toncoin (TON) árfolyama jelentősen emelkedett, és elérte a 8,30 dolláros történelmi csúcs közelébe. Az eszköz értéke a 2023-as mélyponthoz képest közel 800%-kal nőtt, ami erős emelkedő tendenciát tükröz.

Ezt az árfolyam-emelkedést a növekvő ökoszisztéma és a növekvő felhasználói kereslet támogatja, amelyek hozzájárultak a Toncoin (TON) robusztus piaci teljesítményéhez.

A Toncoin (TON) jövője fényesnek tűnik, ha tovább bővíti ökoszisztémáját és több felhasználót vonz. A folyamatos növekedéshez elengedhetetlen lesz a magas kereskedési volumen fenntartása és a piaci tőkeértékének megőrzése.

A volumenkockázatok azonban továbbra is aggodalomra adnak okot, mivel a napi kereskedési volumen viszonylag alacsony a piaci értékeléséhez képest. E kihívások kezelése kulcsfontosságú lesz a Toncoin (TON) tartós sikeréhez.

Következtetés

A kriptopiacon jelentős aktivitás tapasztalható, az olyan kulcsfontosságú érmék, mint a Solana (SOL), a Ripple (XRP), a Cardano (ADA) és a Toncoin (TON) erős piaci jeleket és jelentős növekedési potenciált mutatnak.

A nagy játékosok mellett a Minotaurus (MTAUR) kiemelkedik ebből a gyorsan fejlődő környezetből.

Az casual gaming innovatív megközelítéséről ismert, úgy tűnik, hogy az egyik legcsábítóbb lehetőség a résben rejlő növekedési potenciál miatt.

Tudjon meg többet a Minotaurusról:

Weboldal: http://minotaurus.io/
Bejelentések: https://t.me/minotaurus_official
Chat: https://t.me/minotaurus_chat
Twitter: https://twitter.com/minotaurus_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Hallatlanul megugrott az amerikai munkanélküliség, de a BTC és 99BTC remekel, vásároljunk most?

Olyan kritikus amerikai gazdasági adatok láttak napvilágot július 18-án, csütörtökön, amelyekről neked is tudnod kell, hiszen befolyásolhatják a Bitcoin jövőbeni értékét. Gyengélkedő munkaerőpiacra utal az,...

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!