A BONK elérte a 2 milliárd dolláros mérföldkövet

-

A BONK árfolyama több mint 35%-kal ugrott meg, így a piaci értéke elérte a lenyűgöző 2 milliárd dollárt.

A kriptopénzpiacon belül izgalmas fejlemény, hogy a Bonk (BONK), a Solana blokkláncra épülő kutyás mém érme több mint 35%-kal megugrott az árfolyama, így piaci értéke elérte a lenyűgöző 2 milliárd dollárt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A BONK árfolyam rally-ja

Ez a meteorszerű emelkedés rávilágít a mémérmék növekvő vonzerejére és a szélesebb kriptopénzpiacra gyakorolt jelentős hatásukra.

A Bonk, amelyet más kutyás érmék, például a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) sikere ihletett, a Solana blokkláncon való megjelenése után gyorsan elnyerte a tetszést.

A CoinMarketCap adatai szerint a BONK piaci kapitalizációja jelenleg 2,008 milliárd dollár, amivel a piaci kapitalizáció alapján az 55. legnagyobb kriptopénz.

bonk
Forrás: coinmarketcap.com

A kriptopénzek tágabb piacán pozitív hangulat uralkodik, a főbb érmék, mint a Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) erősödést mutatnak.

Ez az átfogó bikás trend átgyűrűzött az altcoinokra és a mémérmékre, köztük a BONK-ra is.

A kriptoárak növekedtek az Ethereum ETF, amerikai jóváhagyása felé tett előrelépés jeleire, ami megfordította a múlt heti negatívabb kilátásokat.

A piac emelkedése emlékeztet a Bitcoin ETF-ek bevezetését megelőző befektetői izgalomra.

A Santiment, egy on-chain elemző cég kiemeli a BONK látványos árfolyam-emelkedését, és az Ethereum első helyen álló ETF-jét övező lelkesedésre hivatkozik, mint a kripto 2024-es év öt legjobb napjának egyik hajtóerejére.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A cikk írásakor a BONK az elmúlt 24 órában 20%-kal, 0,00003146 dollárra, az elmúlt hét napban pedig 37%-kal emelkedett.

A BONK május 13. óta folyamatosan emelkedik, miután elérte a 0,0000214 dolláros mélypontot. A mai kereskedésben az emelkedés a 0,0000345 dolláros csúcson tetőzött.

A BONK 24 órás kereskedési volumene 280%-kal, 1,34 milliárd dollárra emelkedett.

A Kaiko szerint a mém tokenek ellenálló képességet mutattak, miután a kereskedési volumen március közepén többéves csúcsot ért el 71 milliárd dollárral.

A mémérmék kereskedési volumene továbbra is erőteljes, a heti volumen több mint 200%-kal nőtt az elmúlt évhez képest.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Olvastad már? Az ETFSwap (ETFS) 2 millió dollárt biztosít a kripto és ETF bővítéséhez a DeFi-ben

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 3 Ethereum token, amivel 2024-ben kriptomilliomossá válhatsz

Az Ethereum tokenek hatalmasat emelkedtek a kriptopiacon az Ethereum ETF-ek jóváhagyásával kapcsolatos közelmúltbeli bejelentés miatt. A kriptoelemzők arra számítanak, hogy az Ethereum hálózat és az összes...

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!