A Blockchain.com Miamiba költözik

-

Miami polgármestere bejelentette, hogy a Blockchain.com Miamiba költözik.
A Blockchain.com New York-ból Miamiba költözteti amerikai központját a vállalat hosszútávú növekedési céljai miatt.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az ötmilliárd dolláros cég 300 új, teljes munkaidőben foglalkoztatott munkatársat fog felvenni a régióban a következő 18 hónap során.
A bejelentés egy nappal azelőtt érkezett, hogy a város a világ legnagyobb Bitcoin-konferenciájának, a Bitcoin 2021-nek otthont adott volna.
A hírt Francis Suarez, Miami polgármestere a Blockchain.com vezérigazgatójával, Peter Smith-szel jelentette be a városházán.
Kifejtette, hogy ez a lépés nemcsak a helyi foglalkoztatottak számát növeli, hanem az oktatási tevékenység révén befektetést jelent a helyi tudományos, technológiai, mérnöki és matematikai közösségbe is.

„A Blockchain.com megérkezése Miamiba tökéletesen összefoglalja, hogy miről is szól a Miami Mozgalom – Miami tehetségeit kihasználva érjük el közös céljainkat a világ vezető vállalatai ellen, hogy örökké tartó Miamivá és mindenki számára működő Miamivá váljunk” – mondta Suarez.

A Blockchain.com elmondása szerint, döntésük elődleges oka „a város barátságos szabályozási környezete volt, ami ösztönzi az innovációt”.
A globális központ továbbra is Londonban marad, Miami pedig az Egyesült Államokbeli központ lesz a vállalat számára. A cég San Francisco-i irodái szintén megmaradnak.
A Blockchain.com, 5 milliárd dolláros értékeléssel, kétségtelenül a legnagyobb blokklánc-technológiával foglalkozó cég, amelyet Suareznek sikerült Miamiba csábítani, mióta megkezdte a kriptopiac támogatását városában. A vállalat 32 millió felhasználót szolgál ki 200 országban.
Az elmúlt évben Suarez egyértelművé tette, hogy Miamit az ország kriptopiaci központjává szeretné tenni.
Az XBTO Group kriptopénzügyi cég áprilisban vásárolt új irodát Miamiban, de Scott Minerd, a Guggenheim Partners befektetési vállalattól és Peter Thiel munkatársa, Keith Rabois is itt vásárolt ingatlant.
Az FTX kriptotőzsde 19 évre szóló megállapodást kötött a Miami Heat aréna elnevezési jogairól, a Borderless Capital pedig 25 millió dolláros támogatást jelentett be a Miami-központú kriptovállalkozások számára.

Suarez találkozott a Winklevoss ikrekkel, Elon Muskkal, a Twitter vezérigazgatójával, Jack Dorsey-vel és Eric Schmidt-tel, a Google vezérigazgatójával is, hogy meggyőzze őket városa előnyeiről.
Suarez az interjú során nyilvánosan elárulta, hogy van bitcoinja, és ethereumja is, illetve, hogy még többet tervez vásárolni.

Olvastad már? Satoshi Nakamoto szobrot kapott Budapesten

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Vajon a BNB 2024-ben megdönti az eddigi csúcsát?

A Binance Coin (BNB) az elmúlt években kiemelkedő teljesítményt nyújtott a kriptopénzpiacon. A kérdés azonban minden befektető fejében ott motoszkál: Vajon a BNB idén meg...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!