A BlastUP elővásárlási hype-ja növekszik, ahogy népszerűsége exponenciálisan nő

-


Vendégbejegyzés


Ahogy a kriptoterület dinamikusan fejlődik, bizonyos projektek fényes csillagokként tűnnek fel. A titkos kripto gyöngyszemek utáni roham sosem áll meg.

A kriptotérben nagy az izgalom a közelgő altcoin-szezon miatt, és néhány projektben valódi potenciál rejlik ahhoz, hogy a kripto következő nagy dobása legyen.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Hogyan lehet azonosítani a legígéretesebb projekteket, amelyek hamarosan szárnyalni fognak?

A kulcs a következő sztárok azonosításához az, hogy elemezzük, hogyan kezdődik az útjuk.

A BlastUP magas potenciálját a korai szakaszban lévő befektetők kiszúrták

A BlastUP egy újonc a Blast, egy kiemelkedő L2 blokklánc, amely továbbra is rekordokat döntöget a teljes zárolt volumen (TLV) tekintetében, amely már meghaladta az 1,5 milliárd dollárt.

Ez az egyetlen Layer 2 megoldás, amely az ETH számára 4%-os, a stablecoinok számára pedig 5%-os natív hozamot kínál.

Egy ilyen nagy horderejű projekt támogatásával a BlastUP felkapja a fejét azzal az egyszerű stratégiájával, hogy segít a kripto startupoknak gyorsabban növekedni és többet keresni.

A Blast kiemelkedő emelkedését lemásolva a BlastUP máris nagy feltűnést keltett. A még folyamatban lévő előértékesítés mindössze három szakaszában közel 500 000 dollárt sikerült összegyűjtenie.

Akik nem éltek a lehetőséggel, hogy 0,02 dolláron megvegyék a BLP-t, úgy érezhetik, hogy elkéstek a buliból. Mindösszesen tíz szakasz van, és minden egyes szakasszal emelkedik az ár.

Ne késs el a buliról! Fektess be a BlastUP-ba, hogy biztosítsd a helyed MOST!

A BlastUP széleskörű elismertségre tesz szert

A BlastUP értékeli a már most is nagy közösségének bizalmát, több mint 18 000 feliratkozóval az X-en. Ráadásul a Blastdapps-nak köszönhetően a BlastUP a Blaston a legjobb launchpadok közé került, ami alátámasztja előnyös helyzetét a versenytársak között.

A BlastUP megjelenése megmozgatta a kriptoközösséget, és nem más figyelmét keltette fel, mint Benj, az X egyik ismert influencere.

Benj egy kiemelkedő posztban hangsúlyozta a BlastUP-ot, kiemelve annak vonzerejét, mint jelentős hasznossággal rendelkező launchpadot, ellentétben a szimpla mém érmékkel.

A BlastUP egy vibráló koncepcióval a háta mögött jelentős nyereségek előtt áll, ahogy azt Benj megjósolta.

A BlastUP további ismertségének növekedésével érdekes lesz látni, hogy a platform hogyan használja ki hírnevét, hogy új projekteket és befektetőket vonzzon, hozzájárulva ezzel a tartós sikerhez.

Csatlakozz a BlastUP ökoszisztémához, hogy teljes hozzáférést biztosítson a korai előnyökhöz

A BlastUP közösség-központú megközelítést alkalmaz minden résztvevő javára

A BlastUP, mint a Blast első launchpadja, szigorú követelményeket határoz meg, és arra törekszik, hogy tökéletes élményt biztosítson a felhasználók számára.

Egy olyan környezetet teremt, ahol minden résztvevő részesülhet a közös növekedés előnyeiből.

A Közösségi ösztönző program bevezetésével a BlastUP célja, hogy az aktív felhasználókat jutalmazza a közösség fejlődéséhez való hozzájárulásukért.

A csapat így egy olyan win-win rendszert alakított ki, amelyben mindenki kereshet, függetlenül a tapasztalatától és a szaktudásától.

A Launchpad gyorsító és a projektek átvilágítása a zökkenőmentes DApp-indításokhoz

A BlastUP végső célja, hogy a projekteket sikerre vigye. Ehhez fejlesztették ki a Launchpad Accelerator-t, amely segít a projekteknek a dokumentációjuk és a tokenomikájuk finomításában, ami a zökkenőmentes tőkebevonáshoz szükséges.

A BlastUP számára a biztonság kiemelkedően fontos, ami a projektek aprólékos átvilágításában is megmutatkozik.

Ez a szolgáltatás biztosítja, hogy csak a legkiválóbb kaliberű projektek lépjenek be a közösségbe, megvédve az egész ökoszisztéma integritását.

A biztonság iránti elkötelezettség a BlastUP-ot megbízható platformként pozícionálja, amely a jövőben fenntartható növekedésre képes.

A BlastUP-on elindított projektek sikere az egész ökoszisztémára visszahat, és befolyásolja a natív token teljesítményét.

A BlastUP token (BLP) számos előnyt kínál a birtokosoknak

A BlastUP token hasznossága széles spektrumot ölel fel, a tulajdonosoknak kiváltságos hozzáférést biztosít számos előnyhöz, többek között:

  • Többszintű IDO bevezetések
  • Csábító staking jutalmak
  • A projektindításokból származó bevételek egy százalékából táplálkozó visszavásárlási mechanizmus.

A BlastUP ezenkívül a közösségét is erősíteni kívánja azáltal, hogy egy Airdrop-on keresztül ingyenes tokeneket oszt szét a korai Blast-felhasználók, a BLP előértékesítői és a közösségi ösztönző program résztvevői között.

BlastUP

A jövőbe tekintve a BlastUP a mesterséges intelligencia és a Web3 eszközök erejének kihasználásával forradalmasítani fogja a startupok indítását a Blast hálózaton.

A 2026-ig tartó ütemterv olyan izgalmas funkciókat mutat be, mint az AI IDO szűrő, az AI Startup Team Tools és az innovatív közösségi piactér.

Mindez az ökoszisztéma képességeinek fejlesztése iránti elkötelezett elkötelezettséget jelzi.

Záró gondolatok

A BlastUP megjelenése kulcsfontosságú pillanatot jelent a DApp-fejlesztés szempontjából a Blast ökoszisztémában.

A közösségépítésre és a natív tokenek jelentős értékének biztosítására helyezett nagy hangsúlyt fektetve a launchpad stratégiai megközelítést alkalmaz, amely a hosszú távú növekedést helyezi előtérbe a múló nyereséggel szemben.

Az elvárásokat felülmúlva, néhány hét alatt sikeresen biztosított közel 500 000 dollárt.

A BlastUP tokenek folyamatban lévő előértékesítése gyorsan halad, így azoknak, akik korai szakaszban szeretnének befektetni, sietniük kell.

A BlastUP által már most elért jelentős figyelem sokat elmond arról, hogy jelentős hatást tud gyakorolni, és megszilárdítja pozícióját, mint olyan kulcsszereplő, akit érdemes közelről figyelni.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!