A BitMOR hozzáférhetőbbé teszi a bitcoinbányászatot

-

 

Az Argus Leader, egy dél-dakotai hírportál szerint a BitMOR egy új kriptobányász vállalat, amely bányászati felszereléseket és szolgáltatásokat kínál azoknak a helyieknek, akik érdekeltek a tevékenységben. Dél-Dakotában egyébként a BitMOR az első kriptopénz-bányászati vállalat.

Dél-Dakota első kriptopénzvállalata

A BitMOR célja, hogy bányászati felszereléseket árusítson, és segítsen mindazoknak, akiknek nincs megfelelő műszaki tapasztalata vagy szakértelme a bitcoin és a kriptobányászat terén. Könnyűvé és egyértelművé teszik az egészet, így bárki belefoghat a bányászatba, ha kezdőcsomagként felszerelést, teret és kiszolgálót kap.

„Megpróbáljuk egyszerűvé tenni” – mondta Jason Engle, a BitMOR elnöke. „Egyszerű megközelítést alkalmazunk, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy rajtunk keresztül gépeket vásárolhassanak, amelyeket magunk állítanánk be, így még azon a napon elkezdhetnék a bányászatot, hogy kifizették a számlát.”

 

Az Argus Leader arról is beszámolt, hogy Engle két kaliforniai telekommunikációs vállalattal működött együtt, hogy megalapítsák a BitMOR-t. A lépés válasz volt a bitcoin és más kriptopénzek növekvő népszerűségére, a dél-dakotai terep pedig egy előnyös helyszín a kriptobányász-műveletek végzéséhez.

A BitMOR ezen felül szoftvereket is kínál vásárlóinak, akik mobil eszközeikről szívesen figyelik kriptobányász gépeik valós idejű adatait. A vállalat biztos abban, hogy a folyamat olyan egyszerű, hogy a vásárló akár egy évre is megvásárolhatja a számítógépet, az üzemeltetést és a kiszolgálót.

Ahogy a weboldalukon is látható, a BitMOR Antminer S9 ASIC bányászgépet, illetve BitMOR B6 és B8 BPU Ethereum bányász rigeket is árul. Habár Bitcoin és Ethereum bányászatra specializálódnak, más altcoinokat is lehet majd bányászni.

Megfelelő helyszín kriptobányászatra

A helyszínt illetően, Dél-Dakotának jelentős előnyei vannak, ha kriptopénz-bányászati műveletek kiszolgálásáról van szó. Van egy viszonylag olcsó, nyílt tere, az áram sem drága, nagy mennyiségben rendelkezésre áll, az éghajlat hideg, hideg telekkel, az üzleti környezet tisztességes, ez pedig ideális hellyé teszi kriptobányászathoz.

 

Engle szerint:

„Amit az emberek nem vesznek észre, az az, hogy nincsenek helyhez kötve, mert maguk a gépek nagyon kicsik. Többet számít, hogy van-e megbízható energiaforrásod, hozzá tudsz-e jutni, el tudsz-e látni egy épületet jelentős mennyiségű energiával, és miután mindezt összeillesztetted, szét tudod-e osztani a villamos áramot olyan módon, hogy a gépek a lehető legkisebb helyet foglalják el.”

 

Engle biztos abban, hogy a BitMOR bármilyen kriptobányászattal kapcsolatos nehézséget és kihívást kezelni tud majd. A létesítmény biztonságos, rendelkezik felesleges hálózati csatlakozókkal, és a gépek hűtéséhez szükséges megfelelő felszereléssel.

Erre a célra egy 115 tonnás HVAC hűtőegységet telepítettek, illetve az épület villamoshálózatát nagy áramfelvételre építették ki, hogy minden géphez 20 amperes áramerősség jusson. Ezen felül a hálózatot a nap 24 órájában figyelni fogják, az épület hőmérséklete, páratartalma és környezete pedig szintén irányítva és monitorozva lesz.

A BitMOR több száz kriptobányászgépet tud kezelni, céljuk pedig, hogy ez a szám elérje a tízezret. Engle és a BitMOR csapata izgatott, hogy tagja lehet a kriptopénzek ezen új mozgalmának.

 

Forrás: btcmanager.com

Legfrissebb bejegyzéseink

A Solana, és a Cardano állapotának értékelése, a Meme Moguls a figyelem központjában

Vendégbejegyzés Anatoly Yakovenko, a Solana (SOL) alapítója nemrég egy játékos tweet-tel keltett érdeklődést a kriptoközösségben, amelyben Satoshi Nakamoto-ot, a Bitcoin rejtélyes alkotóját említette. Ugyanakkor nyilvánosságra hoztak 120...

Ripple (XRP) technikai elemzés 02.27.

Prémium Ripple (XRP) Az XRP árfolyamát a Ripple fejlődése és a SEC kontra Ripple per aktualitásai befolyásolják. Az altcoin a 0,56 dolláros szint fölé emelkedett, mivel az XRPLedger...

Starknet TVL: Áttörés az Ethereum Layer 2 szektorban

Az elmúlt héten robbanásszerűen növekedett a Starknet Total Value Locked (TVL) értéke, adataink szerint 194%-kal emelkedett, elérve a 1.32 milliárd dollárt. Ezáltal a Starknet az...

Leállította a bíróság az amerikai bitcoin-bányászok kérdőívezését

Az amerikai EIA, azaz az Energiaügyi Hivatal kötelezni akarta a bányászokat, hogy minden információt adjanak át számára az üzleti folyamataikról, egy texasi bíróság viszont kimondta,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!