Peter Schiff, veterán aranyrajongó és bitcoinkritikus 1350 dollárnyi bitcoinnal rendelkezik, miután számos adományt küldtek neki július 4-én.

Schiff ismert arról, hogy arra figyelmezteti a befektetőket, hogy ne bízzanak a bitcoinban mint a következő arany, tegnap számos jóakaró adományozott neki, miután a Twitteren vitába szállt a Morgan Creek Digital társalapítójával, Anthony Pomplianoval.

Pompliano (ismertebb nevén Pomp), rámutatott, hogy Schiff rendelkezik bitcoinnal a negatív kommentjei ellenére.

Schiff azzal felelt, hogy csak egy jelképes összeget kapott, mint ajándék, csupán 100 dollárt. Ezután Pompliano elkérte a bitcoincímét, hogy megduplázza az összeget.

Mások is csatlakoztak hozzá. A cikk írásakor Schiff tárcájában már több mint 1350 dollár (0,19 Btc) található, 52 tranzakció után.

A SchiffGold vezérigazgatója megköszönte Pomplianonak és a többieknek is, mikor még csak 130 dolláron állt a számlája.

 „Akkor azt hiszem hodlolnom kell, amíg el nem süllyed a hajó” – hozzáfűzte Schiff.

A mostani kommentjei éles ellentétben állnak korábbi vitáival a bitcoinozókkal a „The Bitcon Standard” szerződjével, Saifedean Ammoussal.

 „Nem számít, hogy milyen magas a bitcoin árfolyama, amíg el nem adod. Minden vásárlónak el kell adnia egy idő után, hogy kihasználja az árfolyam emelkedését.” – megírta a bitcoin múlt heti bika mozgásairól.

Schiff már több jelét is mutatta annak, hogy nem teljesen bitconellenes. A Schiff Gold oldalán még fizetési lehetőségként is elérhető a bitcoin.

Forrás: cointelegraph.com


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép estétek! 🙂

Kezdőlap Fórumok A bitcoinkritikus bevallotta, hogy van bitcoinja

Ennek a témakörnek tartalma 0 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés:  Mészáros András 3 hónapja, 1 hét telt el.

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.