A Bitcoin tántorog a szakadék szélén, fedezd fel az RCO Finance (RCOF) defi drágakövet, amely készen áll a nyereségre

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin (BTC), a világ legnagyobb piaci kapitalizációjú kriptopénze, a közelmúltban a leghosszabb veszteségi sorozatát élte át.

A közelmúltbeli árfolyam-ingadozások kétségeket és bizonytalanságot ébresztettek a token jövőbeli értékével kapcsolatban.

Ahogy a befektetők új lehetőségeket keresnek arra, hogy hosszú távú nyereség érdekében megtartsák kripto befektetéseiket, egy új DeFi kereskedési platform, mint az RCO Finance (RCOF), amely bőséges nyereséget ígér a bevezetést követő napokon belül, megelőzheti a BTC-t.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Bitcoin (BTC) közelmúltbeli csökkenése a jelentős felfelé irányuló lendület hiányát jelzi, az RCOF jó választás lehet a nyereség és a nyereség optimalizálására törekvő befektetők számára.

Az árfolyamok ingadozása azt jelzi, hogy a Bitcoin képtelen fenntartani a felfelé irányuló lendületét

A Bitcoin (BTC) a legutóbbi nyereségének fenntartása során kihívásokkal néz szembe, amelyek befolyásolhatják a felfelé irányuló lendületének fenntartására való képességét.

Az elmúlt 24 órában a Bitcoin (BTC) piaci tőkeértéke és ára 2,58%-kal, illetve 2,59%-kal emelkedett, értéke 1,2 billió dollár és 63.043 dollár.

Noha ez lenyűgöző emelkedés, a BTC még mindig messze van attól, hogy elérje a 2024. március 14-én elért 73.750,07 dolláros történelmi csúcsot.

A kriptóriás értéke kevesebb mint két hónap alatt 14,19%-ot esett.

A BTC csak májusban egymás után a 6. helyről a 8. helyre esett, a legnagyobb esést, 1,84%-ot május 8-án regisztrálták, amikor az értéke 62.500 dollár alá süllyedt.

A bikás és a medvés trendeknek ez az elmúlt napokban rögzített keveredése azt jelzi, hogy a Bitcoin képtelen fenntartani a felfelé irányuló lendületet.

A dinamika elvesztése azt jelezheti, hogy a Bitcoin (BTC) valószínűleg egy mélyebb árfolyam-visszaesést fog átélni, mielőtt a hosszú távú emelkedő trend újraindulna.

A magas volatilitás miatt a befektetőknek érdemes lenne diverzifikálniuk portfóliójukat a kriptokereskedési alternatívák, például az RCO Finance (RCOF) felkutatásával.

bitcoin

A Bitcoin (BTC) befektetők új alternatívaként a RCO Finance (RCOF) 150% plusz megtérülést nyújtó alternatívát vizsgálják.

A Bitcoin közelmúltbeli bizonytalansága és a jelentős emelkedő lendület hiánya miatt a BTC befektetők a DeFi gyöngyszem RCO Finance (RCOF) felé fordulhatnak.

Az RCOF már a kezdeti szakaszban jelentős nyereséget ígér. Az első előértékesítés során már 75.000 dollárt gyűjtött, és több mint 6 millió eladott tokenjével a token figyelemre méltó lendületre tett szert, ami sok befektető érdeklődését felkeltette.

Egy RCOF token 0,0127 dollárért vásárolható meg az első szakaszban az előértékesítés során, a második szakaszban pedig 0,0343 dolláros potenciális eladási árral számolhatunk. Ez már önmagában 170%-os nyereséget jelent.

Az RCOF ilyen masszív nyereséget mutatva a kezdet kezdetén, ideális kriptokereskedési platform lehet a hosszú távú nyereséget kereső befektetők számára. A token népszerűsége növekedésével gyors értéknövekedésre számítunk.

Az RCO Finance (RCOF) más kiemelkedő tulajdonságokkal is rendelkezik, például fejlett AI kereskedési eszközökkel, így az AI-alapú befektetés egy álom megvalósulását teszi lehetővé.

A fejlett AI kereskedési eszköze nagy pontosságú algoritmikus kereskedést és a piaci körülményekre való reagálást kínál. A befektetők ezeket a funkciókat kihasználva betekintést nyerhetnek a piaci mozgásokba, és megalapozott befektetési döntéseket hozhatnak.

A platform emellett jövedelmező osztalékokat és a kriptókhoz staking pool-t kínál. Így biztosítják a hatékony kereskedést, így garantálják a hatalmas nyereséget ennek a DeFi kereskedési platformnak a növekedésével.

Ezenkívül a token-tulajdonosok beleszólhatnak a token irányítási döntésekbe, például a protokollfrissítésekről, funkciófejlesztésekről vagy a közösségi alapok elosztásáról szóló szavazásokba, ami elősegíti a decentralizációt.

A potenciális nyereség és a továbbfejlesztett kereskedési funkciók miatt a befektetők számára előnyös lehet, ha belevágnak ebbe az új DeFi gyöngyszembe.

További információ az RCO Finance előértékesítésről:
Látogasson el az RCO Finance Presale oldalára
Csatlakozzon az RCO Finance közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Eladni, vásárolni vagy tartani? Itt a legjobb stratégia az Ethereum ETF jóváhagyása után

Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdebizottság (SEC) zöld utat adott nyolc Ethereum tőzsdén kereskedett alapnak (ETF), ami izgalmat keltett a kriptoközösségben. Az Ethereum árfolyama azonban a jóváhagyás...

Mi az a felhőbányászat? A MAR mining megtanítja, hogyan lehet napi 1000 dollárt keresni a felhőbányászat segítségével

Vendégbejegyzés Mivel egyre több játékos lép be a kriptopénzek piacára, a bányászat egyre összetettebbé válik, és egyre nagyobb számítási teljesítményt igényel. A bányászat egyre összetettebbé válik...

5 legjobb filléres kripto, amit ma érdemes megvenni

A 2024-es bikafutás felgyorsulása miatt a megfelelő kriptovaluták alacsony áron történő megtalálása a növekedésre éhes befektetők számára kulcsfontosságú lehet. Ebben a válogatásban öt hatalmas potenciállal rendelkező...

Vajon a BNB 2024-ben megdönti az eddigi csúcsát?

A Binance Coin (BNB) az elmúlt években kiemelkedő teljesítményt nyújtott a kriptopénzpiacon. A kérdés azonban minden befektető fejében ott motoszkál: Vajon a BNB idén meg...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!