A Bitcoin művészete – első rész

-

Az interneten nem csak az információ, de az alkotók is korlátlan szabadsággal találkozhatnak, és a monitor túloldalán szó szerint az egész világot megtalálhatjuk.

Ennek köszönhetően a művészetek és a műalkotások, és persze az alkotók sokkal nagyobb közönséghez jutnak el, ráadásul ennek az éremnek is van egy másik oldala.

Mi is sokkal több alkotással találkozhatunk, köztük olyanokkal, amelyeket máshogy talán sosem látnánk.

A Bitcoin egyelőre viszonylag kevés embert tudott megszólítani, és még kevesebb ez a szám, ha azt vesszük, hogy hány művészt ihletett meg a jövő pénze.

De kétségkívül vannak már ilyenek, és ők alkotnak, mi pedig élvezhetjük a látványt.

A vicces képek mellett a különböző mondanivalóval rendelkező montázsok, rajzok is széles körben terjednek, és főleg igaz ez, mióta egyre nagyobb teret nyernek a generatív alkotások, a mesterséges intelligencia segítségével létrehozott digitális művek.

Ebben a cikksorozatban néhány ilyent akarunk megmutatni nektek.

Ezek döntő többsége Yegor Petrov alkotása, néhányat viszont teljesen véletlenszerűen találtunk a Bitcoin Twitter berkein belül, így nem tudunk hozzá senkit sem megnevezni, mint alkotót.

Ettől függetlenül reméljük, nektek is tetszenek az alábbi művek!

Elsőként kezdhetjük a legaktuálisabbal, néhány karácsonyi képpel!

Fontos, hogy a fa szépen fel legyen díszítve, és lehet, hogy nemsokára már témába vágó díszeket is lehet majd kapni a boltban.

 

A hazai időjárás most nem annyira kedvez a hóemberépítésnek, de ha valaki olyan helyen van, ahol fehér karácsonyban van része, ne felejtse el a sapkát sem!

Az ebéd utáni kávé nem kizárólagos karácsonyi fogás, de az biztos, hogy az ünnepi asztal mellett ülve is jól tud esni.

Reméljük tetszenek a képek, holnap újabbakkal jelentkezünk!

Kellemes karácsonyi ünnepeket kíván a Kriptoworld.hu minden kedves olvasójának!

Tisztelettel: Mészáros András

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance vezérigazgatója nyilatkozott a Ethereum ETF-ek jóváhagyásáról

Az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyelete (SEC) 2024. május 23-án hagyta jóvá a spot Ethereum (ETH) tőzsdén kereskedett pénzügyi alapok (ETF)- bejegyzését. Az Ethereum árfolyama...

Az altcoinok értéke háromszorosára nő? Elemzők kitörést jósolnak!

Vendégbejegyzés Az altcoinok piaca, egy olyan szegmens, amelyet gyakran beárnyékol nagyobb rokona, a Bitcoin (BTC), jelenleg lenyűgöző emelkedő pályájával kerül a címlapokra. Az elmúlt két hétben ezen...

🚀 Top 5 altcoin milliomos potenciállal: A szakértők választása a mai piacra

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás új izgalmakat lobbantott fel a kriptopénzek világában. A szakértők öt olyan altcoint emeltek ki, amelyek kiemelkednek a potenciáljukkal, hogy a szerény befektetéseket...

Íme, amiért a Bitcoin ára tovább eshet, állítja a top elemző

A Bitcoin (BTC) árfolyama csökkent, ahogy a kereskedők figyelik a megszűnt Mt. Gox tőzsdéhez kapcsolódó tárcák tevékenységét. Az Mt. Gox adminisztrátorai intenzívebbé teszik az erőfeszítéseket, hogy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!