A Bitcoin művészete – első rész

-

Az interneten nem csak az információ, de az alkotók is korlátlan szabadsággal találkozhatnak, és a monitor túloldalán szó szerint az egész világot megtalálhatjuk.

Ennek köszönhetően a művészetek és a műalkotások, és persze az alkotók sokkal nagyobb közönséghez jutnak el, ráadásul ennek az éremnek is van egy másik oldala.

Mi is sokkal több alkotással találkozhatunk, köztük olyanokkal, amelyeket máshogy talán sosem látnánk.

A Bitcoin egyelőre viszonylag kevés embert tudott megszólítani, és még kevesebb ez a szám, ha azt vesszük, hogy hány művészt ihletett meg a jövő pénze.

De kétségkívül vannak már ilyenek, és ők alkotnak, mi pedig élvezhetjük a látványt.

A vicces képek mellett a különböző mondanivalóval rendelkező montázsok, rajzok is széles körben terjednek, és főleg igaz ez, mióta egyre nagyobb teret nyernek a generatív alkotások, a mesterséges intelligencia segítségével létrehozott digitális művek.

Ebben a cikksorozatban néhány ilyent akarunk megmutatni nektek.

Ezek döntő többsége Yegor Petrov alkotása, néhányat viszont teljesen véletlenszerűen találtunk a Bitcoin Twitter berkein belül, így nem tudunk hozzá senkit sem megnevezni, mint alkotót.

Ettől függetlenül reméljük, nektek is tetszenek az alábbi művek!

Elsőként kezdhetjük a legaktuálisabbal, néhány karácsonyi képpel!

Fontos, hogy a fa szépen fel legyen díszítve, és lehet, hogy nemsokára már témába vágó díszeket is lehet majd kapni a boltban.

 

A hazai időjárás most nem annyira kedvez a hóemberépítésnek, de ha valaki olyan helyen van, ahol fehér karácsonyban van része, ne felejtse el a sapkát sem!

Az ebéd utáni kávé nem kizárólagos karácsonyi fogás, de az biztos, hogy az ünnepi asztal mellett ülve is jól tud esni.

Reméljük tetszenek a képek, holnap újabbakkal jelentkezünk!

Kellemes karácsonyi ünnepeket kíván a Kriptoworld.hu minden kedves olvasójának!

Tisztelettel: Mészáros András

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin robbanásszerű emelkedése jöhet

Henrik Zeberg prominens kereskedő bikás kilátásait fejezte ki a Bitcoinról, több kulcsfontosságú tényezőre hivatkozva, amelyek alátámasztják álláspontját. Egy nemrégiben közzétett tweetjében Zeberg kiemelte a Bitcoin és...

Ethereum technikai elemzés 06.01.

Prémium Ethereum Az Ethereum árelemzése azt tükrözi, hogy a medvék átvették az irányítást a piac felett, miközben a bikák küzdenek a lendület visszaszerzéséért. Az eladási nyomás hatására...

Az amerikai befektetési bank TD Cowen bezárja kripto üzletágát

Az amerikai befektetési bank, a TD Cowen bejelentette, hogy egy évvel az indulás után bezárja kriptopénzekkel foglalkozó egységét, a Cowen Digitalt. A bank 2022 márciusában indította...

A Bitcoin újra túlszárnyalja magát, 2023 a BTC éve?

A Bitcoin meredek növekedése az amerikai bankválság közepette megerősítette a régóta támogatott narratíváját, miszerint biztonságos eszköz. Az elmúlt hónapokban a világ legnagyobb piaci tőkeértékű kriptoeszközének számító...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!