Thomas Lee, az örök bitcoinrajongó és a Fundstrat Managing egyik partnere szerint a bitcoin idei áremelkedése példaértékű lehet, így 2020-ban megháromszorozódhat értéke. Ezzel még akár a Dow Jones Ipari Átlag előtt érné el a 40 000 dolláros értéket.

Thomas Lee szerint 40 000 dollár lehet a bitcoin értéke

Thomas Lee január 29-én azt állította, hogy a bitcoin „visszatért” a bika piacba. Pontosabban azt, hogy áttörte 200 napos mozgóátlagot, amely erős mutatója lehet egy új bika irányzatnak.

Tovább bővült Magyarország legnagyobb bitcoin ATM hálózata. Keresd a CoinCash új ATM-eit a Konzolvilág üzleteiben is. A részletekért kattints!

Lee most megduplázta a múlt havi jóslatát. A CNBC és a Power Lunch házigazdájának, Kelly Evensnek mondta el legújabb jóslatát, miszerint a bitcoin árfolyama 2020-ban áttörheti a 40 000 dollárt.

Evens a Twitteren elmondta:

Igen, @fundstrat valóban azt mondta, hogy a bitcoin értéke idén megháromszorozódhat, és még a Dow előtt elérheti a 40 000 dollárt.

Lee azt felelte, hogy a bitcoin feleződés előtti áremelkedése „példaértékű”. Majd hozzátette, hogy mindent összevetve:

Nagyon pozitív helyzetben lehet a kriptó.

Természetesen sok szkeptikus válasz érkezett jóslatára, miután a bitcoin értéke hétfőn 10 000 dollár alá csökkent.

Azonban sokan kiálltak a jóslat mellett, a stock-to-flow modellt, valamint a koronavírus lehetséges, bitcoinra gyakorolt „pozitív” hatásait idézve.

A skew is megerősítette a bitcoin „pozitív fejlődését”

A skewAnalytics valós idejű elemzéseket nyújt a kriptoderivátumok piacáról. Közösségi oldalukon most kiálltak a bitcoin bika irányzata mellett.

Twitter-üzenetükben elmondták, hogy a bitcoin értéke éves szinten 35%-os pluszban van. Emellett az áringadozásainak mértéke történelmi mélyponton található, amely tény a cég szerint „mindenképpen pozitív fejlemény a befektethetőség szempontjából.”

A pozitív előrejelzések alapján úgy tűnik, hogy a legutóbbi esés jó alkalom volt a bitcoinvásárlásra. Emellett azonban fontos észben tartani, hogy már sokszor tévedtek az elemzők és a kriptopiacokon bármi megtörténhet.

Olvastad már? Idén másodszor lépte át a bitcoin a 10 000 dollárt

Forrás: bitcoinist.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.

Legyen szép napotok! 🙂

Tájékoztatás : A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.