A Bitcoin készen áll az 50.000 dollárra és a Solana követi a trendet, míg a Scapesmania készen áll az indulásra

-


Vendégbejegyzés


A közelmúltban a kriptopiac jelentős fellendülésnek volt tanúja, a globális kriptopiaci kapitalizáció 11%-kal ugrott meg, és elérte az 1,82 billió dolláros csúcsot.

Ez a lenyűgöző növekedés nagyrészt a Bitcoin (BTC) újjáéledésének köszönhető, de az altcoinok, mint például a Solana (SOL) is jelentős mértékben hozzájárultak.

A Bitcoin (BTC) vitte a prímet, a hét elején áttörve a 43.000 dolláros ellenállási szintet, és folytatva az emelkedő pályát, visszaszerezte a kulcsfontosságú 48.000 dolláros árfolyamot.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a sorozatos emelkedés hat egymást követő napon jelentette a Bitcoin (BTC) napközbeni emelkedését, ami jelentős, 108,4 milliárd dollárral növelte a piaci tőkeértékét, ami 13%-os emelkedést tükröz a héten.

A Solana (SOL) profitált a piac bikás lendületéből, és jelentős ellenállást leküzdve hat egymást követő napon át tartó nyereséget könyvelhetett el.

A tranzakciókat megállító hálózati kiesés miatti átmeneti visszaesés ellenére a Solana (SOL) gyorsan talpra állt, áttörve a 100 dolláros pszichológiai küszöböt, és végül meghaladva a 106 dolláros árszintet.

Ez egy jelentős eredmény volt a Solana számára, amely a 2023 decemberi csúcsról való visszaesése óta nehezen tudta áttörni ezt a tartományt.

A kriptopiac általános emelkedése, amelyet a Bitcoin (BTC) 50 000 dolláros határra való felkészültsége és a Solana (SOL) potenciális lehetőségei, hogy kövesse a trendet, optimista feltételeket teremt az újabb belépők számára.

A mai írás egy olyan projektet is tárgyal, amely készen áll a bevezetésre, és készen áll arra, hogy potenciálisan jelentős változást hozzon egy többmilliárdos piaci résen belül.

ScapesMania: Meglovagolva a GameFi fellendülését

A ScapesMania eddig elképesztő utat járt be. Az előértékesítés során összegyűjtött több mint 6 millió dollárral és egy 60.000 tagot számláló, elkötelezett közösséggel nem csak a számokról van szó – a szenvedély és a jövőkép az, ami a projektet előreviszi.

Ne maradj le a közelgő TGE-ről! Mentsétek el a dátumokat! 2024. február 26. és 2024. március 9. között.

bitcoin

Újradefiniált tokenomika

A $MANIA tokenek megvásárlása többet jelent, mint egyszerű vásárlást – azt jelenti, hogy aktívan alakítod a projekt jövőjét.

Az olyan funkciókkal, mint a token visszavásárlás, égetés, staking és DAO irányítás, a közösségünknek megvan a hatalma, hogy érdemi változásokat hajtson végre.

A múló mémérmékkel ellentétben a $MANIA tokenek kézzelfogható hasznosságot kínálnak a játékiparban, értéküket valós alkalmazásokban és fenntartható növekedésben rögzítve.

Egy jövőkép a jövőbeni tervekről

A GameFi piac virágzik, 2030-ra meghaladja a 614,91 milliárd dollárt.

A ScapesMania ennek az exponenciális növekedésnek az élvonalában pozícionálja magát, folyamatosan új lehetőségeket keresve a terjeszkedésre és fejlesztésre.

A ScapesMania vezérigazgatója egy nemrégiben tartott AMA ülésen felvázolta az élvonalbeli blokkláncos játék-ökoszisztéma kiépítésének stratégiáját.

A koncepciótól a kivitelezésig minden egyes lépés aprólékosan megtervezett, biztosítva a forradalmi játékélményt.

Életre szóló lehetőség

Nem volt lehetőséged részt venni az előértékesítésen vagy a nyilvános értékesítésen?

Akkor még mindig nem késő beszállni az akcióba!

Jelentkezz most a ScapesManiához, és ragadd meg a lehetőséget, hogy részese lehess valami igazán rendkívüli dolognak.

Ne hagyd, hogy ez a lehetőség kicsússzon a kezeid közül. Kattints az alábbi linkre, hogy naprakész maradj.

>>> Maradj velünk a listázási frissítésekért – Iratkozz fel most! <<<

Bitcoin (BTC): Navigálás a gyógyulás utáni piaci dinamikában

A kriptopénzek piacán jelentős változások tapasztalhatók, különösen a Bitcoin (BTC) esetében, mivel közeledik a következő felezési eseményhez.

Egy nemrégiben készült elemzés rávilágít arra, hogy a Bitcoin ETF-ek alapvetően megváltoztathatják a Bitcoin (BTC) kereslet-kínálat dinamikáját, potenciálisan ellensúlyozva a felezési eseményekhez jellemzően társuló eladási nyomást.

Történetileg a feleződések a Bitcoin (BTC) árfolyamának felértékelődéséhez vezettek, és az ETF-ek bevezetése tovább befolyásolhatja pozitívan a piac szerkezetét.

Az elemzések rámutatnak, hogy a jelenlegi bányászati ráta hozzájárul a Bitcoin (BTC) árfolyamának fenntartásához szükséges jelentős éves vételi nyomáshoz.

A küszöbön álló felezéssel ez a követelmény várhatóan csökkenni fog, ami potenciálisan enyhítheti a bányászok eladási nyomását, és elősegítheti az árstabilitás és a növekedés számára kedvezőbb környezet kialakulását.

A Bitcoin ETF-ek integrációja jelentős ellensúlyt jelenthet a bányászok eladási nyomásával szemben, új, stabil keresleti forrást hozva létre.

Ez a fejlődés a Bitcoin (BTC) piaci szerkezetének pozitív irányú átalakulását vetíti előre, ami potenciálisan egy újabb feleződés hatásait tükrözheti.

Ugyanakkor az ETF-ekre való támaszkodás új változókat vezet be a Bitcoin (BTC) piaci dinamikájába, beleértve a szabályozási megfontolásokat és a piaci elfogadási arányokat, amelyek befolyásolhatják a Bitcoin (BTC) ármozgásának pályáját.

Solana (SOL): Az ökoszisztéma növekedése által táplált rally

A Solana (SOL) kiemelkedő szereplővé vált a kriptovalutapiacon, és a figyelmet a jelentős Total Value Locked (TVL) növekedési és fellendülési tendenciái miatt hívta fel magára.

A platform natív tokenje, a Solana (SOL), újra felértékelődött, amit a Solana bővülő ökoszisztémájában rejlő lehetőségek iránti befektetői érdeklődés hajtott.

A Solana piacának pozitív lendületét hangsúlyozza a közelmúltbeli rally, amelynek során a Solana (SOL) árfolyama visszapattant és jelentős nyereséget ért el.

E rallyt a Solana (SOL) ökoszisztémán belüli TVL növekedése támogatja, ami a fejlesztők és a befektetők részéről egyaránt növekvő bizalmat és érdeklődést jelez.

A Solana (SOL) jövője ígéretesnek tűnik, a további növekedés lehetősége a bővülő ökoszisztémának és a növekvő TVL-nek köszönhetően.

A technikai mutatók erős fellendülési lendületre utalnak, és a Solana (SOL) új csúcsokat érhet el.

Az olyan kihívások azonban, mint a hálózat stabilitása és a biztonsági fenyegetések, befolyásolhatják a befektetői bizalmat és a Solana (SOL) képességét a növekedési pálya fenntartására.

Következtetés

A kriptopiac közelmúltbeli fellendülése – a globális kapitalizáció 11%-kal 1, 82 milliárd dollárra emelkedett – a növekedésről tanúskodik.

A Bitcoin (BTC) 48 000 dollárra való emelkedése jelzi az 50 000 dolláros potenciált. A Solana (SOL) ezt tükrözve meghaladta a 106 dollárt.

A rugalmasságuk optimizmust táplál, ami tökéletes körülményeket teremt a növekedéshez az olyan újoncok számára, mint a ScapesMania.

A project erős előértékesítése és nyilvános eladása csak még forróbb terméket jelent, nagyobb potenciális felfelé íveléssel.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

 

Legfrissebb bejegyzéseink

200 dolláros havi stratégia, hogy 2024-ben vagyonra tegyen szert a kriptobizniszben

Vendégbejegyzés A kriptopiac jelenleg nyugodt, sokan egy közelgő bikafutást várnak. Az altcoinok különösen mélyponton vannak, és felkészültek a jelentős emelkedésre. Ezen radar alatti lehetőségek gondos kiválasztásával egy...

Egyre kisebb az USDT részesedése a tőzsdéken

Az USDT piaci részesedése a központosított kriptotőzsdéken 2024-ben 82%-ról 74%-ra csökkent. Bár az elmúlt években számos nagy horderejű összeomlás és árfolyam-ingadozás történt, a stablecoinok iránt...

A Bitcoin visszaszerzi a 60.000 dolláros szintet: Itt egy lista fontosabb altcoinokról

A Bitcoin jelenleg 60.000 dolláron áll, és megpróbálja visszaszerezni a jelenlegi szintek feletti kritikus tartományi mélypontokat. Miközben vannak pozitív jelek, még mindig van mit tenni ahhoz,...

A Shiba Inu ETF beindítja a pletykákat és 4.000%-os égési rátát vált ki, de ez a másik token gyorsabban fog égetni

Vendégbejegyzés A Shiba Inu (SHIB) közösség izgalomtól és spekulációktól pezseg egy lehetséges Shiba Inu ETF-ről szóló pletykák miatt. A pletyka nagy érdeklődést váltott ki, és a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!