A Bitcoin esik, ideje pénzt keresni ezeken az altcoinokkal?

-


Vendégbejegyzés


A jelenlegi kriptopiac lenyűgöző fázist él át, az Ethereum (ETH) és a Solana (SOL) egyedülálló piaci dinamikát mutat.

Az Ethereum különösen a Bitcoinhoz képest jelentős, több mint 20%-os értéknövekedésen ment keresztül. Ez a növekedés szorosan kapcsolódik az Ethereum (ETH) derivatívák iránti megújult érdeklődéshez.

A piac figyelme a Solana (SOL) felé is irányul, amely sajátos trendeket mutat az altcoin piacon.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az Ethereum (ETH) és a Solana (SOL) ezen mozgásai jól mutatják a kriptopénzpiac fejlődő tájképét, ahol a különböző altcoinok kezdenek egyedi viselkedést és trendeket mutatni.

Eközben a Bitcoin visszaesést tapasztal, ami lehetőséget kínál a kereskedők számára, hogy példátlan hozamot érjenek el az altcoinokból.

A jelenlegi piacon jól látható, hogy egyes projektek sokkal nagyobb potenciált mutatnak, mint mások.

És mivel 2024 második hónapjához készülünk, amely hagyományosan rendkívül aktív időszak a kriptopénz ökoszisztémában, ez a kedvező pillanat megérett a spekulánsok számára, hogy potenciálisan pénzt keressenek a digitális eszközök terén.

ScapesMania: Út az új távlatok felé

Ahogy a ScapesMania előértékesítése a végéhez közeledik, készülj fel egy jövedelmező februárra. A tokent hamarosan a főbb platformokon is jegyzik, ami potenciálisan az egekbe repítheti az értékét.

Egy tapasztalt csapat támogatásával a ScapesMania tőzsdei bevezetés utáni marketingje a siker újradefiniálását célozza.

A projekt olyan egyedi funkciókat kínál, mint a visszavásárlás, a burn, a staking és az exkluzív kedvezmények a tulajdonosok számára.

A divatos projektekkel ellentétben a ScapesMania tokenje tartós hasznosságot biztosít, kiemelkedve a rövid életű, trendfüggő törekvések közül a mémekkel teli világban.

bitcoin

Az újszerű megközelítés

A ScapesMania azt tervezi, hogy innovatív alapkoncepciójával átalakítja a játékszcénát. Ez a fenntartható ökoszisztéma hype-tól vagy bonyolult piramisjátékoktól függetlenül működik.

A Web2 és a Web3 közötti szakadék áthidalásával a ScapesMania az alkalmi játékosokat és a kriptórajongókat egyaránt kiszolgálja.

A játékosok anélkül élvezhetik az izgalmas játékmenetet, hogy meg kellene érteniük a kriptopénz bonyolultságát, míg a tulajdonosok a játék ökoszisztéma előnyeit élvezhetik anélkül, hogy részt vennének a játékban.

Emellett a Web3 rajongói befolyásolhatják a fejlesztést, és a DAO irányításon keresztül részesedhetnek a projekt sikeréből, így mindenki számára sokoldalú ökoszisztémát hozva létre.

>>> Ragadd meg az elővásárlási kedvezményt – Utolsó napok, cselekedj most! <<<

Kedvezményes elővásárlási fordulók

Az előértékesítés több fordulóból áll, és a folyamatban lévő forduló csábító 20%-os kedvezményt biztosít a tokenvásárlásra.

Ez a csökkentett belépési költség vonzó a korai belépők számára, ami a tőzsdei jegyzés után jelentős nyereség lehetőségét sugallja.

Az előértékesítésben való részvétel megnyitja a ScapesMania-t a különböző költségvetési szintekkel rendelkező rajongók előtt.

Az előértékesítés során csak a közönség és a lakossági hozzájárulások révén már több mint 4 800 000 dollár gyűlt össze.

Korlátozott idő maradt az előértékesítésre: Cselekedj most!

A listázási dátum már csak egy karnyújtásnyira van, ne hagyd ki! Használja ki a lehetőséget, hogy csatlakozzon a ScapesMania indulásához, és potenciálisan élvezze az előnyöket.

Csatlakozzon a ScapesMania-hoz, és a HZJ359 kóddal még nagyobb nyereséget érhet el! Szerezzen több ScapesMania tokent ugyanazzal a költségvetéssel, köszönhetően a jelentős 10%-os bónusznak.

Az ajánlat a cikk megjelenésétől számítva csak néhány napig érvényes, úgyhogy siess!

Írja be a HZJ359-et egy speciális mezőbe, miközben tokeneket vásárol a weboldal tagok területén.

Ethereum (ETH): ETF jóváhagyása előtt áll

Az Ethereum (ETH) egy jelentős fejlődés küszöbén áll egy Ether spot ETF (Exchange-Traded Fund) várható jóváhagyásával.

Ez a fejlemény várhatóan megváltoztatja az Ethereum (ETH) játékát, és jelentős mérföldkövet jelent az Ethereum (ETH) fejlődésében.

Az ETH spot ETF jóváhagyása küszöbön állónak és biztosnak tekinthető, mivel az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) megváltoztatta álláspontját.

Ezt a változást a Bitcoin spot ETF közelmúltbeli jóváhagyásának tulajdonítják, amely megnyitotta az utat az Ethereum (ETH) és más kriptovaluták előtt.

Az Ethereum ETF jóváhagyása valószínűleg mélyreható hatással lesz az árfolyamdinamikájára.

Az ETF bevezetése azt jelentené, hogy az Ethereumot értékpapírként ismerik el, ami az Ethereum (ETH) iránti fokozott intézményi érdeklődéshez és befektetésekhez vezethet.

Ez potenciálisan felfelé mozdíthatja az Ethereum (ETH) árfolyamát, mivel a befektetők szélesebb köre számára válik elérhetővé, beleértve azokat is, akik kockázatkerülőbbek és a szabályozott befektetési eszközöket részesítik előnyben.

Az Ethereum (ETH) árfolyamának jövője potenciális növekedés előtt áll, különösen az ETH spot ETF várható jóváhagyásával.

Ez jelentős intézményi befektetéseket vonzhat, ami növelheti az Ethereum (ETH) keresletét és értékét.

Ugyanakkor az olyan kihívások, mint a likviditási aggályok és a változó szabályozási környezet akadályokat jelenthetnek.

A proof-of-stake-re való áttérés és annak hatása az Ethereum (ETH) kínálatára, valamint a tranzakciókhoz használt munkapénzként betöltött szerepe befolyásolhatja a likviditását.

E kihívások ellenére az Ethereum általános kilátásai továbbra is optimisták, és az ETF jóváhagyása valószínűleg katalizátora lesz a további növekedésnek és elfogadásnak.

Arbitrum (ARB): Ethereum hatékonyságának növelése

Az Arbitrum (ARB), egy Layer 2 skálázási megoldás az Ethereum számára, előrelépéseket tesz a magas tranzakciós díjak kezelésében és a hálózati átviteli sebesség növelésében.

Az Optimistic Rollupot használva az Arbitrum (ARB) a tranzakciókat a láncon kívül dolgozza fel, és időszakonként összefoglalókat küld az Ethereum mainnetnek.

Ez a megközelítés jelentősen csökkenti a tranzakciós költségeket és növeli az áteresztőképességet, miközben fenntartja az Ethereum biztonságát.

Az Arbitrum (ARB) kompatibilitása a meglévő Ethereum okosszerződésekkel és a növekvő ökoszisztéma, beleértve a decentralizált tőzsdéket és hitelezési platformokat, kiemeli az Ethereum ökoszisztémán belüli lehetőségeit.

Layer 2 megoldásként az Arbitrum (ARB) nem rendelkezik saját natív tokennel a kereskedéshez.

Ehelyett az Ethereum-hálózat tranzakcióinak hatékonyságát és költséghatékonyságát javítja.

Az Ethereum ökoszisztémára gyakorolt hatása közvetve befolyásolhatja az Ethereum és a kapcsolódó tokenek értékét azáltal, hogy hatékonyabbá és megfizethetőbbé teszi a tranzakciókat.

Az Arbitrum (ARB) jövője szorosan kapcsolódik az Ethereum ökoszisztéma növekedéséhez és elfogadásához. A skálázhatóságot biztosító és a tranzakciós díjakat csökkentő képessége vonzóvá teszi a fejlesztők és a felhasználók számára.

Az Arbitrum (ARB) növekvő elfogadottsága azt eredményezheti, hogy több decentralizált alkalmazás és szolgáltatás épül a platformjára, ami potenciálisan további növekedést és innovációt eredményezhet az Ethereum térben.

Ugyanakkor az olyan kihívások, mint a biztonság és a decentralizáció fenntartása, valamint a más Layer 2 megoldásokkal való versengés, befolyásolhatják hosszú távú sikerét.

Sei (SEI): Erősödik a kriptopiacon

A Sei (SEI) egyre nagyobb figyelmet kap a kriptopénzek piacán, árfolyama 2023 vége felé jelentős emelkedést mutat.

A 2023 augusztusában indított Sei (SEI) erős fundamentumokkal rendelkezik, a tranzakciós átmenő forgalomra és a véglegességre összpontosítva.

A blokklánc-hálózati képességek fejlesztésére irányuló küldetése ígéretes projektként pozícionálta, amely túlszárnyalja a különböző már létező hálózatokat.

A Sei (SEI) árfolyama emelkedő tendenciát mutat, a 2023. novemberi 0,15 dollár körüli értékről 2024 januárjában 0,86 dolláros csúcsra emelkedett.

Ezt a növekedést a robusztus fundamentumok és a Sei szén-dioxid-semlegessé válásának bejelentése, valamint a Sei (SEI) érme tulajdonosokat képviselő SEIYAN mém érme rallyja hajtotta.

A Sei (SEI) jövőbeli növekedési potenciálja ígéretesnek tűnik, és 2024-ben valószínűleg eléri az 1 dolláros szintet. Növekedését inkább erős fundamentumok támasztják alá, mint a közösségi média hatása vagy hype.

Viszonylag új projektként azonban a Sei (SEI) kihívásokkal néz szembe a versenyző piacon való érvényesülés és a növekedési lendület fenntartása terén.

Hosszú távú sikere attól függ, hogy képes lesz-e továbbra is innoválni, valamint felhasználókat és fejlesztőket vonzani a platformjára.

Solana (SOL): Vezető szerepet játszik az NFT-arénában

A Solana (SOL) uralja az NFT teret, megelőzve az Ethereumot, a Polygont és a Bitcoint a különböző NFT-aktivitási mérőszámok tekintetében.

Több mint 106 000 egyedi pénztárcával és több mint 2,8 millió tranzakcióval 2024. január harmadik hetében a Solana (SOL) magas átviteli teljesítménye és alacsony tranzakciós díjai vonzzák az NFT-projekteket, a gyűjtőket és a kereskedőket.

Az NFT térben elért sikere ellenére a Solana (SOL) árfolyama nyomás alatt van, az írás pillanatában 80 dollár körül kereskedik.

Az érme a 2023 decemberi csúcsokhoz képest 34%-kal csökkent, és jelenleg a dinamikus 20 napos mozgóátlag alatt van, ami medvés hangulatot jelez.

A Solana jövője az árfolyam szempontjából több tényezőtől függ, beleértve a Solana (SOL) folyamatos fellendülését és a mainnetre települő projektek növekvő számát.

A Jump Capital által kifejlesztett Firedancer validáló kliens aktiválása várhatóan tovább decentralizálja a Solana infrastruktúráját és javítja a teljesítményt.

Ugyanakkor az olyan kihívások, mint a hálózat megbízhatósága és a más blokkláncok által támasztott verseny hatással lehet az árfolyam alakulására.

A 70 dollár körüli kulcsfontosságú támasz kulcsfontosságú lesz a Solana (SOL) potenciális helyreállításához és a 125 dollár újrateszteléséhez a következő időszakokban.

Következtetés

A kriptopiac jelenleg dinamikus fázisban van, jelentős mozgásokkal a különböző altcoinok között, mivel a Bitcoin csökkenést tapasztal.

A ScapesMania, a kriptopiacon újoncnak számító ScapesMania a játékkal kapcsolatos koncepciójával és előértékesítési lehetőségeivel hívja fel magára a figyelmet.

Úgy tűnik, hogy ez a projektet kell választani, ha pénzt akarsz keresni, miközben a Bitcoin küzd.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Tovább gyorsul a kriptoeszközök adoptációja

Richard Teng, a világ legnagyobb kriptotőzsdéje, a Binance vezérigazgatója szerint a digitális pénzügyi eszközök és a Web3 által generált változás csak az internet, a telefonok...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!