Michael Wilson, a Morgan Stanley fő értékpapír-stratégájának legújabb cikke szerint a tőzsdék a 2009-es válság utáni helyreálláshoz hasonló képet festenek, amely a történelem leghosszabb bika piacát eredményezte.

Ha figyelembe vesszük, hogy a bitcoin együtt mozog a tőzsdékkel, akkor ez a bitcoin számára is egy elhúzódó bika piacot eredményezhet.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

A Morgan Stanley elemzője szerint a tőzsdepiac helyreállása hasonlóan indul, mint a valaha volt leghosszabb bika piac

2020 elején új magaslatokba emelkedett a legtöbb értékpapír. Hetekkel később megtörtént a fekete csütörtök névre hallgató összeomlás, és több évnyi áremelkedés tűnt el a negyedév vége előtt.

Azóta szinte megállíthatatlan volt a piacok helyreállása, és velük együtt emelkedett a bitcoin is. A hatalmas eladások óta együtt mozog a két piaci eszköz, szinte kéz a kézben.

Ez jól jöhet a bitcoin számára, ugyanis Michael Wilson párhuzamot vont a piacok helyreállása és a 2009-es válság utáni helyreállás között.

Wilson szerint az árfolyam hasonló helyreállást mutat mint 2009 után, amely a világ legnagyobb bika piacát hozta el az amerikai tőzsde számára.

„A piacok nagyban követik a nagy gazdasági válságot követő időszakot.”magyarázta Wilson

A bitcoin is részesedhet a tőzsdék helyreállásából

A bitcoin a 2008-as „nagy gazdasági válság” miatt jött létre, és szintén bika piacba léphet, ha a tőzsdék követik Wilson jóslatát.

Az elmúlt hónapok során rémisztően együtt mozgott a bitcoin a tőzsdékkel.

Ez az összefüggés makro szinten is megfigyelhető. Nemrég a vezető techrészvények mind medve zárást hoztak, majd a bitcoin is követte őket.

Ha megmarad ez az összefüggés, és ismét egy elhúzódó bika piacba lépnek a tőzsdék, akkor a bitcoin is egy megújult bika piacra készülhet.

Most volt a bitcoin feleződése, amely korábban sikeresen beindított hasonló eseményeket. Már elég ideje tart a medve piac és a kriptoeszközök kitűnően teljesíthetnek, ha beindul a világban a hiperinfláció.

A gazdaságélénkítő csomagokból származó pénz tartja fent a tőzsdéket. Ha az emberek a pénz egy részét kriptopénzekbe rakják, akkor továbbra is kitarthat ez az összefüggés.

Olvastad már? Növekedésre számít az Andreessen Horowitz a korábbi ciklusok alapján

Forrás: bitcoinist.com

Kimelet kép: Job career

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.

Legyen szép napotok! 🙂