Bitcoin

A bitcoin értéke 28.000 dollárig emelkedhet a következő korrekció előtt

Egy Wall Street-i veterán szerint tovább folytatódhat a bitcoin áremelkedése, amely eddig már 11.380 dolláros csúcsig vitte a kriptopénz értékét.

Egy hét alatt 20%-ot emelkedett a bitcoin értéke és Max Keiser szerint ez egészen 28.000 dollárig folytatódhat.

A Keiser Report házigazdája július 27-én több Twitter-üzenetben is azt jósolja, hogy hat számjegy felé tart a BTC/USD-árfolyam, miután átesik majd egy korrekción 30.000 dollárnál.

Peter Schiffnek „eldurran az agya”

Keiser akkor közölte jóslatát, amikor a bitcoin értéke átlépte a 11.200 dollárt. A 10.000 dolláros ellenállási szint csak pár óráig tartott ki, de az ide vezető út hosszabbnak bizonyult, mint a többi 2020-as áremelkedés.

„28.000 dollárig emelkedhet, mielőtt visszahúzódna, ezt követően pedig hat számjegyig mehetünk.” – írta Keiser

Keiser ismert arról, hogy milyen optimista és mennyire rajong a bitcoinért. A házigazda ismét belekötött Peter Schiff aranyrajongóba. Schiff azt ünnepelte, hogy az arany értéke új csúcson áll a dollárral szemben, de a bitcoin áremelkedésével nem törődött.

„Itt az ideje annak, hogy bizonyítson a bitcoin, meg kell tartania a 10 000 dolláros árfolyamot.” közölte egy vitában a Morgan Creek Digital társalapítójával, Anthony Pomplianóval.

Keisernek nem volt ideje erre és Schiff többi vitapontjára. Szerinte Schiff titokban már bánja, hogy nem a bitcoint választotta az arany helyett.

„Peter Schiffnek valahol éppen eldurran az agya.”

 

Egy elemző szerint kezd érdekes lenni a bitcoin árfolyama

Az arany egyre népszerűbb, mint menedékvaluta, amely a dollár gyengülésével egyre kecsegtetőbb befektetési lehetőséget kínál.

Ha a Fed ismét elvégez egy tőkeinjekciót és ezzel tovább gyengíti a dollárt, akkor a geopolitikai feszültségek és a koronavírus nyugtalanságot okozhat a befektetők körében.

A cikk írásakor 11.245 dolláron áll a bitcoin árfolyama.

Filbfilb, a Cointelegraph Markets elemzője szerint a különböző szintek megfordulása fordulópontot jelenthet a bitcoin számára, ugyanis korábban a 10.500 dolláros szint jelentős ellenállást jelentett.

„Kitörés! A 10.500 dolláros szintnek támaszszintté kell válnia, ezt követően pedig igazán érdekes lehet a helyzet.”

Olvastad már? A decentralizált tőzsdéken sem riadnak vissza a wash tradingtől

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.

Legyen szép napotok! 🙂

Friss hírek

Az árfolyam úgy mozog, mint 2017-ben, de úgy is fog folytatódni?

A bitcoin árfolyama egyre jobban beindul, az elemzők szerint a grafikonok határozottan ígéretesnek tekinthetők. 2021 hátralévő része sokak szerint nagy…

4 óra

10%-ot emelkedett a Solana, még az XRP-t is megelőzte

A natív token legutóbbi emelkedésében szerepet játszott számos új Solana-specifikus projekt, különösen a defi és a DAO-k területén. (tovább…)

16 óra

20%-ot zuhant a Shiba Inu token, miután Elon Musk kijelentette, hogy nem SHIB-tulajdonos

A SHIB gyorsan 20%-ot zuhant, mivel a Tesla vezérigazgatója és a Dogecoin nagy szószólója, Elon Musk bejelentette, hogy nem tulajdonosa…

16 óra

A bitcoin ára a 90 ezer felé robog – erre az öt dologra érdemes figyelni

A 60.000 dolláros támasz fellendíti az óvatoskodó hodlereket és megerősíti a még magasabb csúcsokat prognosztizálókat – a kérdés már csak…

20 óra

45%-os emelkedéssel új csúcsra ért a SHIB token

A nemrégiben elkezdett emelkedő trend folytatásaként a SHIB token jelentős mértékben erősödött. (tovább…)

1 nap

Amerika első Bitcoin ETF-je fel akarja oldani a kereskedési korlátozásokat

Nem biztos, hogy a chicagói árutőzsde lépést tud tartani az Egyesült Államok első ETF-jének növekedésével. (tovább…)

2 nap