A Bitcoin (BTC) következő árcélja az 50.000 dollár, de egy dolog hiányzik

-

A Bitcoin 2022 áprilisának vége óta először emelkedett a 40.000 dolláros szint fölé.

Ez a mérföldkőnek számító eredmény, amelyet a Bitcoin a hétvégét magasan zárta, sokakat arra késztet, hogy az 50.000 dollár a kriptopénz következő logikus árcélja.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ugyanakkor a kriptoközösség figyelmének nagy része az ETF megerősítési dátumokra irányul, amelyek potenciálisan vezethetik a Bitcoin 50.000 dollárig való emelkedését.

A pozitív hangulatot a piac mohón szívta magába, amit a Bitcoin döntő áttörése jelez a 41.000 dollárnál, egy olyan ellenállási szinten, amely korábban jelentős gátként működött.

A chartot figyelve az árfolyam nemcsak áttörte ezt a szintet, hanem potenciális új támaszzónaként is kialakította azt.

Azonban egy feltűnő hiányosság van ebben a piaci rallyban – egy Bitcoin ETF jóváhagyása, amelyet sok befektető a tartós piaci növekedés fő hajtóerejeként tart számon.

A Bitcoin ETF jóváhagyása várhatóan az intézményi befektetések új korszakát indítja el, biztonságosabb és szabályozottabb eszközt biztosítva a hagyományos befektetők számára a Bitcoinban való részvételhez.

Az ETF függőben lévő jóváhagyása ellenére az iparág nem kizárólag ettől függ.

Az intrinsikus mutatók arra utalnak, hogy a kriptopiac külső katalizátoroktól függetlenül bikás szakaszba lép.

A grafikonon a mozgóátlagok aranykeresztet mutatnak, ahol a rövidebb távú mozgóátlagok a hosszabb távúak fölött keresztezik egymást, ami a technikai elemzésben klasszikus bikás jel, és egyben a piac rendkívül magas momentumának jelenlétét is jelzi.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Miközben a Bitcoin ETF jóváhagyása valóban jelentős lökést adhat a Bitcoin értékének, a jelenlegi piaci dinamika és a technikai indikátorok erős bikás hangulatra utalnak.

A Bitcoin 41.000 dollár fölé való áttörése, a mozgóátlagoknál megfigyelhető aranykereszttel és a megnövekedett kereskedési volumennel együtt egy olyan piacot támaszt alá, amely saját erejéből gyűjt lendületet.


Olvastad már? Nagy növekedés várhat a Chainlink tokenre

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nigéria – Vajon a SEC új kripto szabályok lehetnek egy tervezet az Egyesült Államokban

A kriptopénzek elfogadása világszerte növekszik, és a Triple.A friss adatai megerősítik ezt a tendenciát. Tény, hogy 2024-re a becslések szerint a világ lakosságának 6,8%-a rendelkezik...

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!