A Binance ismét megveti a lábát Japánban

-

A Binance öt év után visszatér Japánba a Sakura Exchange Bitcoin (SEBC) kriptokereskedési platform felvásárlásával.

Egy helyi hír szerint a vezető kriptopénz tőzsde, a Binance visszatér Japánba a Japán Pénzügyi Szolgáltatási Ügynökség által engedélyezett Sakura Exchange Bitcoin (SEBC) kriptokereskedési platform felvásárlásával.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A Binance 2022 novemberében vásárolta meg a SEBC-t, abban a reményben, hogy újra beléphet a japán kriptopiacra.

A SEBC folyamatban lévő tőzsdei és brókerszolgáltatásai május 31-ig megszűnnek.

A szervezet 2023 júniusát követően Binance Japan néven fog újra megjelenni, bár a SEBC hivatalosan még nem jelentette be az indulás időpontját.

A jelentés szerint a SEBC felhasználóinak május 28-ig kell kivenniük a pénzüket. Az ezeken a számlákon fennmaradó pénzösszegeket automatikusan átváltják japán jenre, és június 5-ig átutalják a felhasználók bankszámláira.

A Binance Japan ügyfeleinek új személyazonosság-ellenőrzési és Know Your Customer (KYC) eljárásokon kell majd átesniük.

A Binance együttműködések révén terjeszkedik a globális kriptopiacon

Körülbelül öt évvel ezelőtt a Binance elsődleges pályázata, hogy önálló engedélyt kapjon Japánban, kudarcot vallott.

A tőzsde 2018-ban kénytelen volt felszámolni a működését Japánban, miután a szabályozó hatóságok figyelmeztették, hogy engedély nélkül működik.

A Binance korábban újra belépett a malajziai kriptoszektorba azzal, hogy részesedést szerzett egy szabályozott kriptokereskedési tőzsdében.

A tőzsde egy szabályozott helyi tőzsdén szerzett post-money részesedéssel újra belépett a szingapúri piacra is.

Hasonlóképpen, a Paysafe-szel való együttműködés révén az Egyesült Királyság font sterling fizetőhálózatához is hozzáférést tudott szerezni, még akkor is, ha a szabályozó hatóságok kemény ellenállásába ütközött.

A Binance már évek óta küzd a szabályozási megfelelési problémákkal számos országban. Azonban sikeresen átverekedte magát ezeken a nehézségeken.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A tőzsde számos olyan országban lépett be a kriptopiacra, ahol nehézségei voltak az önálló engedély megszerzésével, azáltal, hogy részesedéseket szerzett szabályozott helyi kereskedő cégekben.

Japán volt az első országok egyike, amely törvénybe foglalta a kriptószabályozást. Bár akkoriban szigorúnak számítottak, ezek a szabályozások azóta enyhültek a kriptotőzsdék számára.

Ezt azért tették, hogy az új tokenek bevezetésének folyamata ne legyen körülményes.

zeta

Olvastad már? A Venmo májusban lehetővé teszi a fiat-kripto kifizetéseket

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Vége a mémszezonnak? Mi vár a mémérmékre?

A mémérmék alig egy-két héttel ezelőtt voltak a csúcson, és jelentősen felülmúlták a többi altcoint az úgynevezett „mémszezon" alatt. Ez a trend azonban megfordult, és...

Mikor ér véget a Bitcoin bull run?

A Bitcoin 65.000 dollárra emelkedése reményt adott az instabil kriptopiacoknak. A Bitcoin visszatérését követően egyes altcoinok 10%-20%-kal megugrottak, így a befektetők kíváncsiak, hogy ez vajon...

A nagy piaci szereplők ezen a héten vásárolnak kriptovalutákat

Miközben a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz, egyes kulcsszereplők figyelemre méltó lépéseket tesznek a kriptopénzpiacon. Ezek a piacvezetők befektetési döntései gyakran jelzik a trendeket, értékes...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!