A Binance eltávolítja 10 BNB kereskedési párját

-

A világ vezető kriptopénz tőzsdéje a Binance, bejelentette, hogy számos spot kereskedési párt eltávolít a platformjáról, ezek közül 10 a Binance Coin (BNB) coint érinti.

Az intézkedés a tőzsde számára egyre bizonytalanabbá váló környezet körülményei között történik.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A június 12-i bejelentés szerint az eltávolítási folyamatot három hullámban hajtják végre 2023. június 14-én.

Az első hullám hajnali 3:00-kor (UTC) olyan párokat tartalmaz, mint a DASH/BNB és az ILV/BNB.

A reggel 6:00-kor (UTC) induló második hullámban olyan párok kerülnek a törlésre, mint az MC/BNB és a MINA/BNB.

A reggel 8:00-ra (UTC) tervezett harmadik hullám a folyamatot olyan párok eltávolításával zárja le, mint a PEOPLE/BNB és a ZEC/BNB.

A döntés, hogy ezeket a kereskedési párokat eltávolítják, különösen jelentős a BNB, a Binance natív tokenje számára.

Ez az intézkedés a Binance szolgáltatási feltételeinek ellentmondásos frissítése után történt, amely kijelentette, hogy a tőzsde jogosult a tőzsdéről törölt kriptovalutákat saját belátásuk szerint, a felhasználók előzetes tájékoztatása nélkül más típusúra konvertálni.

A Binance biztosította a felhasználókat, hogy az érintett eszközökkel továbbra is kereskedhetnek a platformon elérhető más kereskedési párokkal.

Mindazonáltal ez a lépés kérdéseket vet fel a BNB jövőbeli kereskedési kilátásaival kapcsolatban hazai pályán.

Ezzel egyidejűleg a Binance is figyelmeztette a felhasználókat a kereskedési botok szolgáltatásainak megszüntetéséről a fent említett spot kereskedési párok esetében.

A tőzsde azt tanácsolta a felhasználóknak, hogy frissítsék vagy töröljék kereskedési botjaikat, hogy elkerüljék a lehetséges veszteségeket.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ez a fejlemény egy a Binance működési rendjében a közelmúltban bekövetkezett számos változás közül.

A vállalatnak az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelettel (SEC) folytatott vitája az Egyesült Államokban nem engedélyezett tőzsdeként való működés vádja miatt csak felerősítette a tőzsde működése körüli kétértelműséget.


Olvastad már? A Bitcoin dominanciája megközelíti az 50%-ot

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A SEC bepereli az FTX tőzsdét auditáló céget

A SEC célkeresztjébe került a bedőlt FTX tőzsdét auditáló Prager Metis, mivel a vádak alapján számos ponton megsértették a felülvizsgálati pártatlanság elveit. A PM elsősorban...

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!