A befektetési határok: A kripto új távlatainak felfedezése

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiacot, különösen annak altcoin szektorát jelenleg jelentős fellendülés hatja át. A hajtóerők sokszínűsége magában foglalja a mesterséges intelligenciával kapcsolatos projekteket, a mémérméket és a kutyák és macskák köré tematizált tokeneket egyaránt.

Az érdeklődés megugrása a Total3 indexet – a kriptopénzek teljesítményének mutatóját a BTC és az Ether kivételével – a 700 milliárd dolláros határ fölé repítette; ezzel erőteljes növekedést jelezve a korábbi medvepiaci szintekről.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az Ethereum hálózatán tapasztalható megnövekedett piaci aktivitás az altcoin befektetések hullámzását tükrözi, a tranzakciós díjakat olyan szintre emelve, amire körülbelül két éve nem volt példa.

A különböző ágazatok, különösen a mémérmék és az AI-indexek jelentős vonzerőt nyertek, ami jelentős fellendülést eredményezett; csak a macska-témájú érmék 750 millió dollárt meghaladó piaci tőkeértéket halmoztak fel.

A kriptopiac igen dinamikus, és a bátraknak kedvez, ezért érdemes szorosan nyomon követni minden egyes változást, ami benne történik.

Mai összeállításunkban új távlatokat fedezünk fel, és arról beszélünk, hogy milyen intenzív potenciális növekedést hozhatnak, ha a körülmények kedvezővé válnak.

ScapesMania: A siker színpadának megteremtése

A ScapesMania, egy innovatív casual játékprojekt, az ígéret és az izgalom aurájával robban be a színpadra.

A kriptoterület sok újoncával ellentétben a tőzsdei útja nem óvatos optimizmussal, hanem átütő sikerrel kezdődik.

Fenomenális kezdet

A projekt előértékesítési eseménye elképesztő 6,125 millió dollárt gyűjtött össze, és több mint 60 000 követőt vonzott a különböző közösségi médiaplatformokon. Az ilyen elsöprő támogatás alátámasztja a projekt széles körű vonzerejét és az úttörő siker lehetőségét.

A $MANIA nemrég debütált a PancakeSwapon, a Binance Smart Chain hálózatának nyüzsgő decentralizált tőzsdéjén. Az olyan likviditáspárosítások, mint a MANIA/WBNB és a MANIA/USDT aktív kereskedést indítottak el.

A token rugalmassága az első kereskedési napon erőteljes tokenomikára és fényes jövőre utal.

Hagyjuk, hogy a számok meséljenek:

 • A birtokosok száma: 18.41K
 • 24 órás kereskedési volumen: 2,25 millió dollár
 • Több mint 2535 vétel és 1651 eladás.
 • A DEXTools Hot Pairs listájának dominálása

solana

A ScapesMania gyorsan a DEXTools Hot Pairs listájának élére emelkedett, megszilárdítva jelenlétét és vonzerejét a kriptoközösségen belül.

Meggyőző okok a bekapcsolódásra

Miért érdemes fontolóra venni a ScapesMania-hoz való csatlakozást most, hogy a listára került?

 • Kiegyenlített tokenomika egy cliff és vesting rendszerrel a stabilitás érdekében.
 • Jutalmazó staking program ösztönzi a közösségi részvételt.
 • A DAO irányítása lehetővé teszi a tagok számára, hogy alakítsák a projekt jövőjét.
 • A token hasznosságának bővülése további előnyöket kínál a $MANIA tulajdonosoknak.
 • A BlockSafu általi jóváhagyás biztosítja a projekt infrastruktúrájának megbízhatóságát.
 • A kiemelkedő kriptoinfluencerek lelkes támogatása hitelességet kölcsönöz a ScapesMania-nak.
 • A tapasztalt csapat készen áll a kihívások leküzdésére és a lehetőségek megragadására.

Közösségi bizalom

A népszerű platformokon a kriptoközösség a ScapesMania iránti izgatottságtól pezseg.

A rajongók szívesen csatlakoznak a víziójához és aktívan részt vesznek benne. Még a bálnák is belevetik magukat, a befizetések már most meghaladják a 20 000 dollárt.

A ScapesMania sikerének gerincét ez a virágzó közösség adja, és a csapat szívből jövő háláját fejezi ki támogatóinak. De ne feledd, ez még csak a kezdet – még sok minden vár ránk!

A hosszú távú fejlődés jelképe

A ScapesMania minden aspektusát aprólékosan kidolgozták, hogy teljes növekedési potenciálját kibontakoztassák.

A sikeres értékesítéstől a stratégiai partnerségekig és a tapasztalt csapatig minden elem a monumentális siker érdekében igazodik.

A bevezetés utáni erőteljes promóciós stratégiával a ScapesMania lendülete nem mutatja a lassulás jeleit.

A csapat tartós növekedés iránti elkötelezettsége nyilvánvaló a lenyűgöző marketing erőfeszítéseikben: több mint 6 millió dollárt gyűjtöttek előértékesítéssel, több mint 60.000 követőt vonzottak, és átlagosan több mint 75.000 havi forgalmat bonyolítottak le.

A lehetőség megragadása

A casual játékok területén, ahol a növekedés a felszállásra készül, most van itt az ideje, hogy belevágjunk ebbe az izgalmas területbe. Gondolkodjon el a 2021-es játékprojektek felfutásán.

A mai kriptopiaci növekedés tükrözheti ugyanezt a terjeszkedési potenciált.

A ScapesMania erős, és a tőzsdei bevezetés utáni árstabilitást mutatja. Az új tulajdonosok számának növekedése, akik nem tudtak csatlakozni az előértékesítéshez, tartós hosszú távú bizalomra utal.

kripto

Az előttünk álló út a közösség erején, a kulcsfontosságú fejlesztési jelzőpontokon és az okos marketing taktikákon múlik – mindezeket a ScapesMania testesíti meg.

A ScapesMania most történő kiválasztása korai hozzáférést, diverzifikációt és egy lehetséges belépési pontot jelenthet a figyelemre méltó növekedéshez.

>>> Merülj el az izgalomban – szerezd meg a $MANIA-t most! <<<

Port3 Network (PORT3): A Web3 közösségi adatok jövőjének navigálása

A Port3 Network (PORT3) a közösségi médiaipar forradalmasításának élvonalában áll azáltal, hogy a közösségi adatokat a Web 2.0-ról a Web3-ra helyezi át.

A Port3 Network (PORT3) blokklánc-alapú adatorgánumával az adatszivárgások, a magánélet megsértése és a hagyományos közösségi médiaplatformokon uralkodó tartalomellenőrzés kihívásait kívánja kezelni.

A hálózat több mint 4,5 millió felhasználóval és több mint 5000 partnerséggel jelentős figyelmet kapott, és olyan neves szervezetek támogatásával támogatják, mint a Binance Labs és az Aptos.

Januártól kezdve a Port3 Network (PORT3) kereskedési értéke figyelemre méltó ingadozást mutatott, 19,66%-os csökkenést tapasztalt a 0,1475 dolláros történelmi csúcsához (ATH) képest, de 43,38%-os növekedést is tapasztalt a 0,1043 dolláros történelmi mélypontjához (ATL) képest.

A Port3 Network (PORT3) jövője ígéretesnek tűnik, a kripto előrejelző platformok óvatosan bikás kilátásokat mutatnak.

A várható növekedést a hálózat innovatív megközelítése a közösségi adatok decentralizálására és a stratégiai útiterve támogatja, beleértve a tét bevezetését, egy frissített BQL-verziót, több airdropot és egy L2 teszthálózat elindítását.

Blur (BLUR): Az NFT-k újjáéledése

A Blur (BLUR) jelentős lépéseket tett az NFT-piacon, különösen a közelmúltban történt közel 50 millió token feloldásával, ami erősítette pozícióját a szektorban.

Pro-fókuszú NFT piactérként a Blur (BLUR) az NFT kereskedési volumen közel 80%-át szerezte meg, megelőzve az olyan inkumbens platformokat, mint az OpenSea.

Ezt a dominanciát innovatív funkcióinak és az NFT-k iránti növekvő érdeklődésnek tulajdonítják a gyűjtők és befektetők körében.

A közelmúltban történt token-feloldás felpörgette a Blur (BLUR) árfolyamát, az eszköz az eseményt követően közel 16%-os emelkedést produkált.

A technikai elemzés azt sugallja, hogy ha a Blur (BLUR) fenntartja lendületét és kitör a kulcsfontosságú ellenállási szintekről, akkor jelentős nyereséget könyvelhet el, amely akár az 1,25 dolláros szintet is elérheti. Ugyanakkor, ha nem sikerül fenntartani ezt a kitörést, az jelentős árfolyamkorrekcióhoz vezethet.

A Blur (BLUR) fejlődési pályája szorosan kapcsolódik a szélesebb körű NFT-piaci fellendüléshez.

Az erős piaci pozíciójával és az NFT-k iránti folyamatos érdeklődéssel a Maszat (BLUR) jó helyzetben van a növekedéshez.

Ugyanakkor az NFT-piac volatilis jellege és a lehetséges szabályozási kihívások olyan kockázatokat jelentenek, amelyek hatással lehetnek a jövőbeli teljesítményére.

Hashflow (HFT): A DeFi kereskedés forradalmasítása

A Hashflow (HFT) intent alapú intelligens megbízás-irányítási architektúrájával forradalmasítja a DeFi-kereskedelmet azáltal, hogy új szintű élményt nyújt: optimalizált árakat kínál, és megkönnyíti a natív láncközi swapokat.

Ez a lényeges fejlesztés – amely a decentralizált tőzsdei technológiákban egy sarkalatos pont – nemcsak a felhasználói élmény fokozására törekszik, hanem a DeFi téren belüli likviditás felerősítésére is; ezzel alapvető fontosságú fejlődést jelölve meg.

A Hashflow 2.0 bevezetéséből, valamint innovatív funkcióiból várhatóan pozitív hatások származnak a piaci pozícióra és a kereskedési értékre.

A DeFi kereskedési találkozások javítására irányuló lézerfókusz a zökkenőmentes láncközi swapok biztosítása mellett valószínűleg további felhasználókat és likviditást fog vonzani; ez a hullám következésképpen növelheti a Hashflow (HFT) értékét.

A Hashflow (HFT) a DeFi kereskedési környezet újradefiniálására törekszik, és a potenciális növekedésre pozícionálja magát azáltal, hogy elkötelezi magát amellett, hogy kiváló kereskedési élményt kínál, és kezeli a jelenlegi DEX-ek korlátait.

A Hashflow (HFT) sikerét azonban két tényező határozza meg: a technológiai innováció fenntartására való képessége; a DeFi közösség változó igényeihez való alkalmazkodóképessége.

iZUMi Finance (IZI): A likviditás mint szolgáltatás úttörője

Az iZUMi Finance (IZI), a Liquidity-as-a-Service (LaaS) DeFi protokoll, sikeresen lezárta a 22 millió dolláros finanszírozási kört.

A finanszírozás az iZiSwap Pro, a zkSync Era hálózaton futó on-chain Order Book DEX termék korai likviditását támogatja.

Az iZUMi Finance (IZI) fontos mérföldkőnek tekinti a közelmúltbeli finanszírozási kört: ez a befektetők szilárd bizalmát tükrözi, és szilárd alapot teremt a további növekedéshez.

Az iZUMi Finance (IZI) a várhatóan befolyó pénzeszközökkel – stratégiai partnerségekkel kombinálva – nemcsak piaci pozíciójának erősödését várja, hanem azt is, hogy jelentősen hozzájáruljon az értékeléséhez az éles verseny jellemezte DeFi-térségben.

A likviditási megoldások biztosítására irányuló innovatív megközelítésével és az iZiSwap Pro sikeres bevezetésével a zkSync Era-n, az iZUMi Finance (IZI) készen áll a terjeszkedésre.

A protokoll decentralizáció és a pénzügyi szolgáltatások szélesebb közönség számára való hozzáférhetővé tétele iránti elkötelezettsége alátámasztja a sikerre való potenciálját.

Az iZUMi Finance (IZI) fenntartható növekedéséhez és elfogadásához azonban kulcsfontosságú lesz a DeFi-piac bonyolultságában való eligazodás és az új technológiák zökkenőmentes integrációjának biztosítása.

Következtetés

A kripto választékot mindig érdemes kiszélesíteni, hogy elkerülhessük a veszteséget, amikor vér folyik a tengerben.

Ezenkívül egy diverzifikált portfólió példátlan növekedést hozhat, mivel a piac ugyanolyan volatilis, mint valaha.

A mai listán több olyan érme is szerepelt, amelyek megérdemlik a figyelmedet, de nincs olyan ígéretes projekt, mint a ScapesMania.

Egy rendkívül ígéretes piaci résben van jól pozícionálva, és ez önmagában is arra kell, hogy motiváljon, hogy legalább fontolóra vedd.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Értesítési csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Miért nem emelkedik az altcoinok árfolyama?

Egy ismert kriptoelemző, Miles Deutscher rámutatott egy alapvető problémára, amely miatt az altcoinok lemaradnak a növekedésben a jelenlegi piaci ciklusban. Minden nap ezer új versenyző lép...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!