A Bebo korábbi ügyvezetője nagyban fogadott a bitcoinra

-

Shaan Puri, az azóta már megszűnt Bebo közösségi oldal 2017 és ’19 közötti vezetője Twitteren osztotta meg, hogy a vagyona 25%-át bitcoinba fektette.
Az intézményi beszállást és a BTC legutóbbi raliját említette meg, mint fő érvet, amely meggyőzte a befektetésről.

„Úgy gondolom, most ritka lehetőség van előttünk, szembemehetünk az intézményi pénzek áradatával, amely a következő két évben meg fog érkezni. Az emberek ráadásul azt hiszik, ez a 20k olyan, mint az előző 20k. Pedig egyáltalán nem!”

A sajtóban már többször megjelent, hogy az idei évben határozottan megnövekedett az intézmények érdeklődése.

Az olyan kriptotámogató alapok, mint a Grayscale, hatalmas növekedést tapasztaltak az elmúlt fél évben.
A JP Morgan szakértői egyenesen úgy fogalmaztak, hogy köszönhetően az intézményi vásárlásoknak, a bitcoin végre elkezdte meghódítani az arany területét, a folamat pedig nem fog megállni.


Shaan Puri 2017-ben került a Bebo vezetői székébe, évekkel azután, hogy 2013-ban a vállalkozás csődbe ment. A Bebo 2008-ban került az AOL tulajdonába, 850 millió dolláros áron, de alig két évvel később eladták a Criterion Capital-nak, 25 millióért.
2013-ban pedig csődöt jelentett a cég, az eredeti alapítói pedig visszavásárolták, 1 millió dollárért, és újraindítást terveztek.
Ez lett kiszervezve a Monkey Inferno fejlesztőcsapatához, amelyet Shaan vezetett akkoriban. 2014-ben adták ki a Blab videócsevegő appot, amely semmiféle jelentős áttörést nem ért el azóta sem.

Shaan Puri 2017-ben lett a cég ügyvezetője, 2019-ben pedig ismét tulajdonosváltás történt. A Twitch vásárolta meg 25 millióért, hogy egy kis vérfrissítést hozzon a streaming-szolgáltatásába, főleg az e-sport területén. Azóta Shaan termékfejlesztési igazgató a Twitchnél.
Néhányan a közösségből úgy kommentálták, hogy kicsit későn száll be a BTC-bizniszbe, de a saját elmondása szerint a potenciális 10x tökéletesen megfelel neki, még ha amúgy nem is lehet tudni, hogy emelkedni, vagy esni fog-e az árfolyam.

Olvastad már? Újabb kriptoszabályozásokról érkeznek hírek Franciaországból

Forrás: decrypt.co
Kiemelt kép: Antana

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana – Long vagy short? A SOL kereskedők álláspontja

A Solana alapítvány legutóbbi frissítése szerint a Solana devnet sikeresen újraindult és újraindította a normál működést. A fejlesztői környezet április 19-én a hajnali órákban ment tönkre....

72 embert tartóztatnak le a JPEX-botrány kapcsán

A hongkongi rendőrség 29,37 millió dollár értékű, a JPEX-hez kapcsolódó pénzeszközöket fagyasztott be a városállam állítólagos legnagyobb csalásában. A hongkongi hatóságok több mint 70 személyt tartóztattak...

A Bitcoin negyedik feleződése immár befejeződött

Ime, mit jelenthet a most befejezett felezés a bányászok és a befektetők számára. A Bitcoin negyedik feleződése, a kriptopénzek világában négyévente bekövetkező, nagy várakozással kísért esemény...

A szakértők szerint ezek a rejtett kripto drágakővek hamarosan berobbannak

Vendégbejegyzés A kriptopiac bővelkedik lehetőségekben, mivel 2024-ben új szakaszba lép. A szakértők néhány kiválasztott kriptovalutára összpontosítottak, amelyek jelentős növekedésre vannak kilátásban. Ebben a cikkben mélyrehatóan elemezzük ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!