A bálnák mesterségesen csökkentik a bitcoint, tudod miért?

-

A kriptopénzek piaca sem tud dönteni. A bitcoin egy enyhe 1,5 százalékos esést könyvelhetett el. Az ether 2,5 százalékos mínusszal egy kicsit rosszabbul teljesített. A nap győztese az XRP lett, 1,7 százalékos növekedéssel.

Érdekes egyensúly. Úgy tűnik, a mostani csend elősegíti a másérmék fejlődését. Nagy áttörésekre talán nem is érdemes várni.

Az XRP-n kívül ma a litecoin és a TRON is növekedésnek indult. A TOP altkoinok közül a Basic Attention Token szerezte a legtöbb nyereséget, amely a dollárral szemben 10%-os növekedést tudhat maga mögött.

Jelenleg nem világos, hogy mi okozhatta mindezt, érdemes azonban megjegyezni, hogy a BAT egyike azon kevés altoknak, amely mögött valódi termék áll, és a Coinbase Pro tőzsdén is kereskedhető.

A felhalmozódás folytatódik

Az ilyen jellegű cikkeink, na meg a Tőzsdemustra elsősorban arra szolgál, hogy jobb áttekintsék nyerhessetek a kriptopénzek piacáról. Továbbra is várunk azonban egy nagyobb fel- vagy lefelé történő mozgásra, ez azonban még sokáig húzódhat.

A nagy játékosok most olcsóbban halmozhatják fel a bitcoint – a 10 000 dollár számukra minden bizonnyal már sok volt. Az ármanipulációt egyébként minden nagyobb tőzsdén megfigyelhetjük.

Ha a bitcoin árfolyama növekszik, azt valamilyen nagy hal egy masszív eladással okozza.

Összeesküvés-elméletek
A következő bekezdéseket csak fenntartásokkal kezeljétek

A piac mostani esésének oka egyszerű. A nagy halak egész nyáron profittal adták el érméiket, most pedig szükségessé vált az olcsó bevásárlás. A bitcoin ára éppen ezért esett alább. Ezzel szinte mindenki egyet ért.

Az esés a Bakkt indulása után kezdődött, és nem tartott tovább másfél óránál. A piaci érzelmek lehűltek, a bikkának pedig nem volt több erejük harcolni. Pont megfelelő tér és idő a manipulációra.

A bitcoin ára most mesterségesen visszatartott lesz, amíg a nagy játékosok be nem vásárolnak. Figyelni akkor kell majd igazán, amikor gyanúsan sok lesz a pozitív fundamentum.

Ekkor jön el az idő a bevásárlásra, mivel a tízezres nagyságrend ekkorra a küszöbön lesz.

Olvastad már? Kincskereső nyereményjáték a Kriptoworldön!

Minden, ami most történik, ez a nagy felhajtás csak a télre való felkészülés, amelynek eredménye egy újabb növekedés és új globális maximum elérése lehet majd.

Forrás: kryptomagazin.sk

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Leállította a bíróság az amerikai bitcoin-bányászok kérdőívezését

Az amerikai EIA, azaz az Energiaügyi Hivatal kötelezni akarta a bányászokat, hogy minden információt adjanak át számára az üzleti folyamataikról, egy texasi bíróság viszont kimondta,...

Egy kriptó, amelynek hatodik érzéke van a csalások kivédésére

Vendégbejegyzés A Scotty the AI egy igazán ügyes kriptoérme, a befektetők el is kényeztetik az előértékesítése során. A számláló eddig 779 ezer dollárnál jár, és természetesen...

A Bitcoin ára 2021 decembere óta először éri el az 57.000 dollárt

A Bitcoin árfolyama február 15. és 25. között alacsony volatilitást mutatott, de az elmúlt két napban úgy tűnik, hogy a vevők visszatértek, mivel a BTC...

Bitcoin előrejelzés: Michael Novogratz szerint 150.000 dollárra emelkedhet

A bitcoin tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) körüli lelkesedés nem mutatja a lanyhulás jeleit, és a várakozások szerint az ágazatban tartós növekedés és elfogadás várható. Michael Novogratz,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!