A bálnák egy hét alatt 94 millió dollárnyi ETH-t gyűjtöttek össze

-

Úgy tűnik, hogy az Ethereum (ETH) jelentős figyelmet kap a nagybefektetők, más néven a „bálnák” körében.

A Lookonchain által megosztott adatok szerint négy prominens Ethereum-tulajdonos együttesen 56,1K ETH-t, azaz 94 millió dollárt vásárolt az elmúlt hét napban.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A felhalmozás az Ethereum bálnák közötti változó dinamika közepette történik.

Az Ali Charts elemző jelentése szerint február óta mintegy 112 nagy, 10.000 ETH-nál jelentősebb ETH-tulajdonos módosította a portfólióját.

Ezek a lépések vagy az Ethereum eszközök eladását vagy újraelosztását jelentették, ami a stratégiai manőverezés jele a piaci körülményekre való tekintettel.

Az Ethereum árfolyama jelenleg 1666 dolláron áll, a CoinGecko adatai szerint 201 milliárd dolláros piaci kapitalizációval és 8 milliárd dolláros 24 órás kereskedési volumennel.

Az Ethereum számára azonban nem minden egyértelmű, különösen az Egyesült Államokban lévő befektetők számára.

A Bitstamp, egy brit székhelyű kriptopénz tőzsde tegnap bejelentette, hogy a jövő hónapban megszünteti Ethereum staking szolgáltatását az amerikai ügyfelek számára.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A döntést a jelenleg az Egyesült Államokban zajló „szabályozási dinamikának” tulajdonítják.

Ugyanakkor, ahogy arról beszámoltunk, az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet jó úton halad afelé, hogy jóváhagyjon több Ethereum ETF-et.

Olvastad már? A BTC múlt heti zuhanása nagyon rosszul jött a befektetőknek

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Elstartoltak az ETH ETF-ek: még több intézményi tőke érkezhet a kriptopiacra

Két nappal ezelőtt, július 23-án indult el a kereskedés az Ethereum ETF-ekkel, amelyek bejegyzését a közelmúltban hagyta jóvá az Egyesült Államok Értékpapír és Tőzsdefelügyelete. Richard...

A Revolut három év várakozás után megszerzi a brit banki engedélyt

A Revolut hároméves szabályozási folyamat után megszerezte a brit banki engedélyt, ami jelentős mérföldkő a terjeszkedésben, és megszilárdítja pozícióját a hazai piacon. A londoni székhelyű fintech...

A Solana útja az 500 dollárig: A stratégiai lépés és az altcoinok készen állnak a következő lépésre

Vendégbejegyzés A Solana értékének 500 dollár felé történő robbanása nagy port kavar a kriptovilágban. A Solana csapatának stratégiai lépései mozgatják ezt az emelkedő tendenciát, és mindenhol...

Ripple (XRP) árfolyam elemzés 07.25.

Prémium Ripple (XRP) A kriptopiaci összeomlásban a top altcoinok masszív napközbeni esést regisztrálnak, ami egy FUD-rohamot jelez. A Ripple (XRP) árfolyama azonban lényegesen kisebb esést és alacsonyabb árfolyam-visszautasítást...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!