A 2018-ban indított intézményi letétkezelő kizárólag a bitcoinnal foglalkozik, de a jövőben ez meg fog változni.

A napokban bejelentették, hogy hamarosan az Ethereumot is felveszik a termékpalettájukra, az ügyfeleik ahhoz is hozzáférnek rajtuk keresztül.

Próbáld ki a BitPadrét, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A cég már most is több féle bitcoinos pénzügyi terméket kínál az USA-beli ügyfeleinek, van határidős piacuk, mobil fizetési app, amellyel BTC-ben lehet fizetni vásárláskor, és saját VISA bankkártyát is kiadtak.

Ezek mellé érkezik hamarosan a második számú kriptopénz, az ether.

„Nálunk, a Bakkt kötelékében elsődleges, hogy az ügyfeleink elégedettek legyenek a szolgáltatásainkkal, az általunk biztosított lehetőségekkel. Az Ethereum bevezetésével pedig egy népszerű, növekvő pályán mozgó kriptót teszünk elérhetővé.”

A felhasználók vehetik és eladhatják az ethert, tranzaktálhatnak vele az applikáción keresztül, és ugyanúgy használható lesz a bankkártyájukkal is.

Új magyar kriptovaluta a piacon.

Emellett természetesen a Bakkt saját letétkezelési szolgáltatását is szabadon használhatják az ügyfelek.

A vállalat mindenesetre nem osztott meg további részleteket arról, hogy mikortól vehetők igénybe ezek a szolgáltatások.

A Bakkt a múlt hónapban egyesült a VPC Impact Acquisition Holdings céggel, és így tőzsdén kereskedett vállalattá, részvénytársasággá váltak.

Októberben a Google Pay szolgáltatás igénybevételéhez társultak a keresőóriással, így a bankkártyájuk világszerte milliónyi kereskedőnél használható már, így az ügyfeleik a kriptopénzeikkel tudnak fizetni bárhol, ahol a VISA kártyáit elfogadják.

A Google Cloud segítségével pedig a mesterséges intelligencia, a gépi tanulás és a geolokáció alkalmazásával fejlesztenek új elemzőeszközöket.

Olvastad már? Ez a hét coinokban: a Solana, a Polkadot és az Ethereum rekordárfolyamra ralizott

Forrás: decrypt.co

Kiemelt kép: Abhi verma

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!